Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem. (beszélgetés)
Kiszaladtam ittam egy pohár vizet, teljesen kiszáradt a szám ebbe a sok dumálgatásba..:-)))
Pedig sokan kíváncsiak rád, hidd el!!
Nagyon sokan kiváncsiak vagyunk rád, több fórumon is példaként találkoztam a neveddel
Hát én is...de itt egy normális pasi nincs!
Szilvi! Láttam egy kisvideót Norbi honlapján, amin rajta vagy, az valami Update shop nyitásakor készült? És mi volt a tapasztalatod? Milyen embernek gondolod Norbertet??? És mi a véleményed az update shopról? Csabán nyílt? De lehet, hogy nem jól gondolom.
Nem gondolok rosszra ....de azt sem gondoltam ,hogy kíváncsi vagy rám...DDD
Én is mindenkit nézegetek. (De még mindig a pasikra bukom)
Na ugye! Ne légy elkeseredve! (Igaz én is el vagyok!). De én nagyon bízom benne, hogy sikerülni fog itt mindannyiunknak, hisz erősek vagyunk, és kitartóak és nagyon-nagyon ügyesek! Amúgy én napjában többször megnézem Szilvi képeit és az akkora inspirációt ad ám!! Úgyhogy tudjál róla,Szilvi, hogy én sűrűn nézegetlek...:-)))) De csak azért ám....nehogy rosszra gondolj....:-DDD
Chilis babot én is szoktam csinálni, a férjem is szereti, nekem is jó.
igen csak én most nem húsival csináltam ,és nincs benne kukorica hanem sok pari és paprika
A bab is egész napos? Ez olyasvalami lehet mint a chilis bab... Én azt imádom, de sajna imádom benne a konzerv kukoricát, emiatt csak 2-es lehetne.
Na majd én is meglátogatok egy ilyen boltot:)))
A nagyfiam is mondta nekem: " Anya, már látszik, hogy fogytál!" Annyira aranyos volt.
Ma nagyon fincsit főztem .....hagyma ,paprika ,paradicsom ,virsli ,bab konzerv..ezeket jól össze párolni és tettem bele erős pistát mert csípősen szeretjük nagyon fini lett és ez egésznap ehető
majd körülnézek nálunk is
Itt Cegléden voltam, de mondom nem belül, hanem a pénztárakon kívül van egy Herbária. Ezek szerint lehet kapni Norbis cuccokat, itt legalábbis. de láttam liszeteket is vagy 3 félét, Norbis panírozo morzsa (300 gramm 1100 Ft), különféle Norbis lekvárok, üdítők, chipsek (gyümölcs, zöldség), meg ez a sajtos tallér. Puding, rudi ilyesmi nincs, de azt hűteni kell, és azt meg vettem bent a tescóban.
igen, aranyosak a gyerkocok, es ez termeszetes,hogy az anyukajukat szepnek latjak,azert mert nagyon szeretnek bennunket, es ez olyan jo
Igen mi is mentünk vhova kocsival és útközben megálltunk egy parkolóban kinyújtózni, Norbi átölelt és mondta anya te nagyon sokat fogytál, nagyon jólesett
Ezen kellene változtatnod. Inkább délelőtt egyél szénhidrátot, lehetőleg valami teljes kiőrlésű kenyeret, kekszet, délután pedig csak fehérjét, vacsira is!!! Persze sok folyadékot is igyál (ne kólát). Vacsira van mikor virslit csinálok, vagy székelykápit, tojásos lecsó, hagymás tojás, stb.
Hidd el, hogy beválik.
Az én 5 éves kisfiam (olyan édes) amikor 115 kg voltam még csak 2 éves volt, tehát nem értette a témát nem is szólt hozzá, most viszont azért annál 25 kg-val kevesebb vagyok (de még mindig nagyon dagi), és annyira aranyos, mert ő meg azt mondja, hogy anya itt milyen kövér voltál. És mostmár szerinte nem vagyok kövér. Imádom!:-)))
udv itt koztunk.
van sok jo recept szilvi receptjei kozott is, meg nekem is van nehany, es azok nem hizlalnak, eheted oket este is,persze azt ami update 1-es kodu, meg vannak ott jelzesek az etelek mellett,melyik milyen tipusu, nem nehez elkesziteni se.
nezd csak meg, hatha kedvet kapsz hozza,
en is a csaladnak kulon fozok, es magamnak is, de nem esik nehezemre
SZinte minden tesxo előtt van ilyen herbária bolt. Gondolom akkor ott is lehetnek 1-es termékek.
Herbária üzletben lehet kapni egyes tésztát??? Itt Debrecenben még nem is láttam olyat.
Nagyon köszi, most kicsit vacakol velem, de csak megindul már lefelé:)
Én kaptam egy pár "kedves" ismerőstől olyan szavakat, ami után sírtam.
Képzeljétek ma voltunk a Tescoban és ott kívül van egy Herbária. Bementem, hogy veszek zabkorpát, soha nem vettem még, majd kipróbálom. És mit látok? Hogy a kis üzlet telis tele van Norbis cuccokkal. Vettem is egy sajtos tallért (amire kétszer is rá van írva, hogy búzaliszt van benn, akkor hogy lehet 1-es???), és vettem Norbi 1-es tésztát is, meg zabkorpát és zabpelyhet. A sajtos tallér egyébként nagyon finom, és én elhiszem, hogy 1-es ha egyszer rá van írva! :-))) És ha egyszer Norbi a nevét adja hozzá.
Nekem az esett a legrosszabbul, hogy az egyik ismerősöm 5 éves fia azt mondta, te nagyon dagadt vagy ugye? Csak hárman voltunk ott a férjemmel, aki azt mondta, hogy megvédjen, ezt nem így mondjuk, hanem, hogy teltkarcsú. De még kellett 3 hónap utána, hogy eljussak az elhatározáshoz, nekem többé ne mondjon ilyet senki
Tualjdonképpen nálam az a gond,hogy szinte egész délutánig bírom a fehérjét meg zöldséget enni, de mikor hazamegyek és a családnak főzni kell, na ott készen vagyok. Este szeretek enni sajna:(
Erre kéne nekem megoldás főleg olyan, ami még finom is
A 4431 -EST NEKED IRTAM:)))
További ajánlott fórumok: