Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem. (beszélgetés)
szilvi neked mi a munkad?
es mi tortent tegnap??
jo reggelt, nem nem ,nem adtuk fel...
vagyis en nem, csak en mar este 9 utan agyban vagyok, mert kifaraszt az egesz nap..
reggel 8-16-ig melo, ha haza erek, vacsora keszites ket fele, mert en ugye mast eszem,mint a gyerek, o azert kap rendesen enni :))
de magamnak kulon keszitgetem a kajat,es tegnap is 3 felet foztem:
a gyereknek sutottem palacsintat,magamnak szoja-puffancsot, es megparoltam a kaposztat amit ma hoztam magammal ebednek...
szoval,,mire mindennel vegzek,olyan 8 ora fel kilenc van, utana mar hulla faradt vagyok, es tusolas, alvas...
hat ez van,
ja, es nem mondtam meg,hogy segitseg nuku, mert egyedul elunk.
van elettarsam, de o par hazzal arrebb lakik tolem, mert en nem akarok a gyerekek miatt ossze koltozni, mert igy nagyon jo a viszonyuk, de ha egy hazban laknank, akkor lenne surlodas tuti,
es inkabb vallalom,hogy ket haztartast vezetek.
nagyon faraszto higgyetek el, de a gyerek miatt inkabb ezt valalltam...
szoval estere mar hulla vagyok, es 9 korul mar kooomaba esem :DD
Szia Zedy!
Engem ma kirugtak vissza vettek,szóval valami nyügös nap volt ,és nem tudom mi lesz holnap.
Veled mi történt????
Mi ez a nagy csend????????
Szia Szilvi!
Őszintén gratulálok az eredményhez amit elértél, tényleg fantasztikus!!! Mindig elcsodálkozom a képeiden a galériában, hogy még mindig tudsz tovább fogyni, egyre szebb és egészségesebb leszel! Tényleg nagy nagy gratula mégegyszer! :))) További sok sikert és kitartást kívánok Neked! ;)
Gabcsi
helló,van itt valaki??
haza értem a melóból.mar vacsoráztam is,
készítettem szójaliszt+3 tojás+cellerlevél+tengeri só+kis szóda b.b.és ezt kisütöttem,
nagyon könnyű elkészíteni,próbáljátok ki ti is.csak azt nem tudom még most se,hogy a szója liszt hányas kód??
szilvi drága te tudod esetleg?
köszi előre is
Lehet hogy jó ötlet. Mikor mondtam neki hogy nem akarom magam többé ducinak látni azt mondta, legalább emlékeztet és erőt ad, hát valószínű nektek van igazatok:)
Az első diétás kísérleteknél még bízott, a 90 napos alatt tavaly, az volt az első, aztán visszaszedtem amit leadtam vele, aztán jöttek a 7 napos és társai, aztán mikor mondtam hogy most megint diéta, mintha megmosolygott volna, mintha azt láttam volna hogy már nem hisz annyira. De aztán lehet csak kivetítem rá, mert már én kezdtem kételkedni.
Köszönöm!
Még elég sok van a hagyományosból, de ha elhasználtam, tengerit veszek:)
ez egy nagyon jó ötlet tőle ,magadon nem is veszed észre .de mikor a két képet felrakod nagyon látványos ,nekem azért van külömböző kg -ról képem ,mert így jobban láttam magam.
A párodról nem kombinálni,miért ne bizna benned ???????
Köszi a kedves szavaid.
en is gyalog jarok a munkahelyre is, legalabb addig is mozgok, mert a torna esetleg heti 1* jon ossze, es a bankba is mindennap mennem kell,es oda is gyalog megyek, direkt, az olyan 20 rec oda es vissza 20, hat a semminel tobb,
adrika,a tengeri so,jobb, en ugy tudom, es ugy is olvastam.
nem draga,csereld le a jodozottat tengerire :)
pusszantlak benneteket
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Kezdő vagyok. Szeretnék télire eltenni befőttet lekvárt kovászos uborkát. Ha valakinek van ötlete, receptje számomra szívesen venném :)
- Szívesen segítek fogyni/alakváltozni annak, aki szeretné:)
- Kata Online Rendelője :-) Kérdezz nyugodtan, szívesen segítek!
- Kérjetek tőlem bármilyen alkalomra idézetet, verseket, szívesen segítek, ha tudok!:D