Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem. fórum

Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem. (beszélgetés)

1013. csiperke33 (válaszként erre: 1010. - 19a8a83451)
2008. máj. 29. 17:53
Mióta fogyózol? Te is citromos vizet iszol? Csak reggel éhgyomorra, vagy ebéd előtt is? Én már évek óta kb 16 éves korom óta próbálok fogyni, de sajnos beleestem ebbe a jojó effektusba. Ha fogyok több jön vissza. Biztos az a bajom, hogy drasztikusan kezdem, utána meg teljesen kiéhezek, és jön a pizza,csoki,sütike + a lelkifurdalás
1012. adrika59 (válaszként erre: 1011. - 19a8a83451)
2008. máj. 29. 17:51
Oké, akkor bocsi hogy ennyi helyet foglaltam:)
1011. 19a8a83451 (válaszként erre: 1009. - Adrika59)
2008. máj. 29. 17:48
Adri, ez mindenki látja, már túlléptünk rajta. Ez a legjobb módszer rá. :D
1010. 19a8a83451 (válaszként erre: 1008. - Csiperke33)
2008. máj. 29. 17:45

Én is nagy darab vagyok, meg a fejem is golyó, elhiheted. :(

Hát én is kíváncsi leszek, mondjuk mértem a héten többet is már mínuszban egy kicsivel, több kajával meg kevesebb mozgással még, de most közvetlenül nehéz napok előtt állok, úgyhogy gondolom mindezek meg az epres dolog ellnére is több víz van épp bennem.

1009. adrika59
2008. máj. 29. 17:43

Szilvi!

Hosszú lesz ám nagyon amit írok, bár ezt mostanra észre vettétek:), csak látom hogy foglalkoztat a dolog, mindjárt kiderül miért és kiről írok. Átolvasgattam a másik fórumba is, ahová ez a nő még írogatott és beszólt több bunkó dolgot.

Ha észrevetted, csak ebbe a két fórumba írt, aminek szerintem nagyon egyszerű a magyarázata, itt talált két jól összekovácsolódott csapatot, csak nem ment neki a beilleszkedés. Pedig szerintem vágyott rá. Nem vagyok pszichológus, de egyszerű a magyarázata, miért Téged, és odaát azt a másik népszerű emberkét szúrta ki: mert ő is vágyik rá hogy elismerjék, "sztárolják" de nem teszik. Ezért támadja azokat, akikkel megteszik az emberek. Miért szól be egy kisgyerekre? Szerintem mert az övét, bár tett fel képet, nem dícsérte meg senki.

Mellesleg szerintem (nem szóismétlési hiba, csak hangsúlyozni szeretném hogy az én véleményem) rosszul indított, és hamar beskatulyázták, hiszen még Neked is írt az elején ide, és egy nagyon pozitív hsz volt szerintem, én egy tipikus kezdésnek könyveltem el, azt gondoltam beszáll a csapatba. Csak nem úgy tekintettek rá a másik fórumon, ahogy ő azt akarta, vagy ahogy elképzelte mikor regisztrált, és bedurvult, vagyis ahelyett hogy összehúzta volna magát, belement a bunkó szerepébe, amit nem is játszott vmi jól, szerintem nagyon eltúlozta -> ez is azt mutatja, hogy nem ilyen valójában.

Egyébként meg tegye a kezét a szívére mindenki, ki ne vágyna rá hogy végre sztárolják, mert sikerült leadnia a kilókat?:) Én nem is titkolnám ha végre meglenne, hiszen a visszajelzések alapján éljük az életünket. Azért írtam ezt le, mert szerintem megfordult a fejedben, hogy más is gondolja úgy mint ez a nő (abból gondolom hogy az adatlapodon változtattál a bemutatkozásban), hát ha így is van, nincs annyi belőlük, mint akik előtt pozitív példa vagy, megnyugtatlak, és nehogy már magyarázkodni kelljen a mi reakciónk miatt, amit a teljesítményed váltott ki:)

Mellesleg mindannyiunkat megbántott ha úgy nézzük, ezért nem priviben írtam, meg azért, mert bizonyára mi is fogunk hasonlóval találkozni majd ha lefogytunk, és fontos hogy a belsőnket összehangoljuk a változással, megerősödjön az önbizalmunk és stabilakká váljunk. Addig is mi sztároljuk egymást minden egyes leadott kiló után, ami szerintem fontos az embernek ha egyszer megváltoztatja az életét!:)

Adrienn:)

2008. máj. 29. 17:42
Igen tudom, hogy beszéltünk már, de azt nem tudtam, hogy te hány kg vagy, az előbb nem jött be a fényképed az adatlapodon, de most sikerült megnézni. Én elég vékonynak látlak rajta, legalábbis az arcod alapján nem tűnsz túlsúlyosnak. Ez bók volt, tényleg jól nézel ki:) Sajnos nekem az arcom is megdagadt a testemmel együtt:( Egyszer sikerült 75 kg-ra lefogynom, kemény 14 napos diétával, de sajnos hamar visszajött, vele a tokám is:)
1007. 19a8a83451 (válaszként erre: 1005. - Csiperke33)
2008. máj. 29. 17:40
Csak a beállítás miatt látszik "vékonyabbnak" ezen a képen a fejem, meg a kiengedett hosszú haj is slankít valamennyit. Nem véletlenül nem mutogatom egész alakos fotón a "habtestemet." :D
1006. 19a8a83451 (válaszként erre: 1005. - Csiperke33)
2008. máj. 29. 17:33

Szia Csiperke! Mi már "beszéltünk" itt, én mondtam, hogy tegyél fel képet és az adataidat is kérdeztem! :) Sebaj, a bőség zavara. :)

Igen, van fent fotóm. 174 centi vagyok és 104 kilóról kezdtem, hétfőn telik le az első éles fogyis hónapom. Eddig (a ma reggeli mérlegelés alapján)8,4 kilót fogytam, de azóta voltam háromszor toalaetten ugye, és nem ettem semmit. :)

Az eper nem csak a vízet hajtja, úgyhogy fogyasszátok csak lelkesen lányok, de olyan helyen maradjatok, ahol egy percnyi távra van csak a WC. :D

2008. máj. 29. 17:19
Én úgy tudom az eper nagyon jó vízhajtó gyümi! Ancsika753 te hány kg vagy, és mennyit akarsz fogyni? Volt neked fenn képed? Ha jól emlékszem, én elég vékonynak láttalak rajta, bár csak a fejed látszott, jól tudom?
2008. máj. 29. 17:12

Na, drágaságaim, ki is mondta azt, hogy a piros gyümikből bármennyit meg lehet enni? :)Ma elpusztítottam egy kisebb tálnyi epret, azóta háromszor voltam a toaletten, pedig e héten nagyon minimálisat ettem. :) Nézem a dolog jó oldalát, a 4. hetem az éles fogyiból, és mire letelik ez a pár nap az egy hónapból, tuti meglesz a mínusz 10 kilóm. :D

(Jóóóóó, kezdeti lelkesedés, továbbá víz, meg egyebek... na de akkor is! :) Ennyire nem is mertem számítani. Hipp-hipp-hurrá, amúgy meg kipp-kopp. :) )

1003. dindin19 (válaszként erre: 996. - Csutkababa)
2008. máj. 29. 17:07
nem romlott meg abban a melegben?
1002. dindin19 (válaszként erre: 961. - Szilvi0410)
2008. máj. 29. 17:02
na, akkor még egy találka is összejöhet egyszer.
1001. csutkababa (válaszként erre: 1000. - Szilvi0410)
2008. máj. 29. 15:34

en 16 oraig vagyok melon,aztan megyek haza, 10 perc gyalog

ha lesz idom, jovok vissza a forumba, de ez nalam mindig bizonytalan, hogy ra erek e,,..

2008. máj. 29. 15:23

Meddig dolg?????

Én most elköszönök ,majd beszélünk....Pááááá

999. csutkababa (válaszként erre: 997. - Szilvi0410)
2008. máj. 29. 15:20

en is igy gondolom, es azota iszom a napi 4-5 nagy pohar citromlevet, amiota toled olvastam, no, szoval eddig is hallottam rola, de ez mas, ez most lathato, bebizonyitottad, hogy mukodik, persze,minden egybe veve,de ez is nekem egy super jo otlet a citromle...

es mindenkinek van ilyen, kis apro otlete,amit ha ossze rakunk, jo kis valami sul ki belole ;DD

no ezt jol measzontam :))

2008. máj. 29. 15:12
akkor megvolt a séta ,nem kis táv
2008. máj. 29. 15:11

Norbi puding ,turó kikeverve vanilia aroma és édesítő ,van mikor teszek be mazsolát,sütök ajnélküli turóst,joghurt tortát csinálok,de azért néha eszem rendes csokit is ,de egy falat és elég.......

Nekem volt aki írta ,hogy azért vagyok itt ,hogy a ducik dicsérjenek.....erre nincs szükségem /persze nagyon jól esik/

De szívesen segítek mert tudom milyen falakba ütközni ,és nemtudni merre kell indulni,így itt valakinek mindég van valami ötlete és szerintem ez jó és fontos .

996. csutkababa (válaszként erre: 993. - Szilvi0410)
2008. máj. 29. 15:08

igen de majd meg haltam mire haza ertem, gyalog menntem a hatarra ki, es gyalog is jottem a hataron at, es onnan haza is.

tan meg sose volt ez azut ilyen hosszu.

vettem ket kilo pulykaszarny, meg 1 kilo virsli, ha nem sajnaltam volna, mar elhajitottam volna, olyan nehez volt,mar cipelni.

agyonra egetett a nap is...

ne is mondjam ..

de veguli s sikerult

995. csutkababa (válaszként erre: 992. - Szilvi0410)
2008. máj. 29. 15:06

koszi, hat igyekszem segiteni, mert tudom,mennyire kell a segitseg, magamrol tudom, de szerintem te is ..

nem adtak neked se ingyen, hogy ilyen bomba no lettel, es tuti,hogy volt amikor el voltal keseredve, remenytelennek erezted az egeszet, es mar majd nem fol adtad, vagy nem voltal ilyen hullamvolgyben??

en regen, voltam , de most tavaly ota nem kapott el,egyszer sem, neha aggaszt,hogy stagnalok idonkent, de aztan meg leszalad 2-3 kilo, es akkor megint tudom, van ertelme az onmegtartoztatasnak, es van eredmeny is.

ja, tenyleg, te mit eszel ha radtor az edesseg utani vagy???

2008. máj. 29. 15:05
Zedy::::::::Nagyon jó a kép az Iwiw-en
2008. máj. 29. 15:04
Tegnap szerncsével jártál Szegeden??????
2008. máj. 29. 15:03

Én a héten csak hétfőn tornáztam ,de most mindég van valami.....nem megy ,de nekem ez akkora lelki teher.

ÖRÜLÖK ?HOGY SZERETSZ ITT LENNI,és már Te is egy tapasztalt csajszi vagy sokat segítesz másoknak,

991. csutkababa (válaszként erre: 989. - Angyal29)
2008. máj. 29. 14:59

pa ,majd gyere ha lesz idod .

puszi

990. csutkababa (válaszként erre: 988. - Szilvi0410)
2008. máj. 29. 14:59

o.k.

koszi a jelolest, jo vicc, hogy porgunk, hat olyan jo kis csapat lettunk hogy csak na :))

en imadok itt lenni, szeretlek benneteket olvasni, sok jo tippet otletet "loptam" mar :DD

es ha valakinek en is tudok jo tanacsot adni, az kulon orom a szamomra.

most varom a duci 4-et, mert csak az 1 van meg, es aztan lesz am ne mulass a zsiromnak :DDDD

2008. máj. 29. 14:57
pa csajok tovabbi szep napot
2008. máj. 29. 14:57

Ti csajok pörögtök ,nemgyőzlek olvasni titeket.

Csutkababa bejelölek én is,..

Angyal a képeimet a baráti körön ,iwiw ,myvip...ott megtalálhattad.

2008. máj. 29. 14:56
Lejárt a pihenőidőm, sziasztok!:)
2008. máj. 29. 14:46
minden nap megszoktam nezzni a szilvi fotoit es ez nagyon jo hatasal van ram.egyebkent meg lattam valahol a fotoit
985. adrika59 (válaszként erre: 983. - Zsuzso100)
2008. máj. 29. 14:45
Szerintem erősebb az izzadás, de az izzadással méreganyagoktól szabadulsz meg, ami pedig fontos, hogy könnyebb legyen a fogyás. Van aki tisztító kúrával kezdi a diétát, a jobb eredmény elérése érdekében.
984. csutkababa (válaszként erre: 981. - Angyal29)
2008. máj. 29. 14:44
ne mond ezt, majd leszel te meg nagyon nagyon buszke is magadra, higgy nekem,es szilvinek ,latod szilvi is milyen bombazo lett, igaz en meg nem tartok ott, de igyekszem ,es kitartas, meglasd, jovore mar csak nevetunk rajta...amit most irtal..

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook