Ha nem élte ki magát? (beszélgetés)
A párom és köztem is nagy a kor külömbség, én 20 éves vagyok a párom 35.
Én is 18 voltam amikor megismertem, most a közös életünket tervezzük nem rég költöztünk össze. Nekem is párom az első, és nem vágyom másra.
Ahogy előttem írta valaki neveltetés kérdése is, hogy nevelték a lányt.
De szerintem ha valaki igazán szereti a másikat nem számít a kor...
Szeressétek egymást az a lényeg nem pedig a kora :)
Itt van akkor az élő példa..
bár mondanom sem kell,azért majd 30 éve teljesen más világ volt..
Vannak kivételek ebben a korosztályban..bár a mai fiatalok másabbak..sajnos már minden a pénz szórakozás,és szex körül forog..
ez a korkülönbség elég rossz időzítés,értem ezalatt más a helyzet 33-43 éves kornál.. az ott lévő korkülönbség nem tűnik túl soknak,hiszen ha megállapodnak,és gyereket vállalnak a hölgy is benne van már a korban..szerintem,ha együtt is vagytok érezzétek jól magatokat,de ne láncold magadhoz..azt is mondom,ne tervezz vele hosszú kapcsolatra,ha majd egyszer menni akar,engedd el..
Vannak olyan lányok (és fiúk is), akiknek nincs szüksége bulikra és "pasizásra". Nekem se volt soha, még csak discoba se jártam egyetlen egyszer sem. Ha megtalálja a fiúban azt, aki neki kell, akkor nem gondolom, hogy most fog eszébejutni, hogy "élnie" kellene.
Persze a különbségek kifognak jönni egy idő után, de szerintem egy jó kapcsolatban ezeket át lehet hidalni.
Két azonos korú embernél sincs garancia a holtodiglanra.
A lanynak meg tanulnia kellene, majd kesobb dolgoznia. A szemelyiseg fejlodik a vilag megismeresevel. Erzelmileg nagyon ratelepedtel.
Barmi lehetseges. Legfeljebb 10-15 ev mulva kiuresedik, ellaposodik az eletetek.
Ez így igaz, de kell pár év még kitombolja magát az ember. Egy 18 éves, most vált felnőtté, és azt gondolom neki még szüksége van a bulizásra. A 28 éves férfi pedig nem hiszem, hogy minden hétvégén arra vágyna, hogy discoban töltse az éjszakát, a lány barátjaival.
A korkülönbség nem olyan veszélyesen nagy, viszont egy 28 éves személynek más az érdeklődése és a baráti köre, mint egy 18 évesnek.
Megtortenhet, hogy pont a fiatalember valt.
Megertelek, hogy nem hetprobas lanyt szeretnel magad melle.
Gondoskodj róla hogy ne legyen hiányérzete melletted!
Csak vigyázz, át ne ess a ló túlsó oldalára, nehogy nagyon rátelepedj, hogy azt érezze terhesnek!
Érzékelni, érezni kell őt.
sok sikert hozzá, hogy ne így legyen.
valakinek a sok is kevés.. hiába szereted és megadsz neki mindent, ha megindul onnantól nem állítod meg.
ha úgy alakul, legközelebb minimum veled egykorút válassz.
Nekem 18 éves a lànyom.Gondolat menete kiszàmíthatatlan.Szerintem ez az életkor amikor élni kell,pasizni,bulizni.
Szóval jobb most mint mikor kiborul hogy nem is élt,és feleség már.
Ha ezt az időszakot okosan átvészeled és bulizol vele,Te leszel a pasizàs akkor nincs gond.Boldogan telnek az évek :) Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Kinek lenne kedve velem formába hozni magát?
- Szakítottál már azért, mert a fiú nem akarta elkötelezni magát (házasság, gyerek)?
- "Aki mást gyűlöl, az mindenekelőtt magát utálja. Másokban utálja, amit magában megismerni fél".
- A fiam lánynak képzelte magát! Segítene valaki értelmes válaszokkal?
- Nem élte még ki magát?