Ha nem élte ki magát? (beszélgetés)
...emberre válogatja.
De 18 évesen biztos nem horgonyoznék még le senki mellett.
Szórakozzatok és legyetek együtt, szeressétek egymást. Mi kell pillanatnyilag más?
Ja tényleg! Fesd az ördögöt!
Pfff! :/
Na, ezt elore nem lehet megjosolni...
Embere valogatja es neveltetes, kornyezet, stb.
Ha mindent megtalal benned, amit keres es onmagat tudja adni, akkor siman maradhattok egyutt...
Izz, ez miota dieta temakor? :)
Ha mindent megadsz neki amire vágyik, akkor
biztosan veled marad!!
Sokat kell beszélgetni!!
Sziasztok .
28 vagyok a barátnőm 18 szeretjűk egymást és másfél éve boldogan vagyunk . voltak kisebb nagyobb megsértődések de kibékültünk hamar . én rajongok érte és rajta is ugyanezt látom szeretjűk egymást. De a barátaim azzal riogatnak hogy mivel nem élte ki magát nem csalódott hogy érzékelje a különbséget. nem bulizott nem pasizott, igy majd a kisördög ki fog belőle bujni. én erre azt mondom ki mondta hogy a bukizás pasizás normális dolog nekem normális lány kelett nem ri...c. neki én vagyok az első szerelem az életében remélem maradok is. tapasztalatokra és tanácsokra vagyok kiváncsí !
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Kinek lenne kedve velem formába hozni magát?
- Szakítottál már azért, mert a fiú nem akarta elkötelezni magát (házasság, gyerek)?
- "Aki mást gyűlöl, az mindenekelőtt magát utálja. Másokban utálja, amit magában megismerni fél".
- A fiam lánynak képzelte magát! Segítene valaki értelmes válaszokkal?
- Nem élte még ki magát?