Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ha ma besózom és panírozom a fagyasztóból tegnap kivett és mára felengedett husit, akkor várhatok a sütéssel még holnapig? fórum

Ha ma besózom és panírozom a fagyasztóból tegnap kivett és mára felengedett husit, akkor várhatok a sütéssel még holnapig? (tudásbázis kérdés)


1 2
15. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 11. - 7130b15964)
2007. jún. 9. 13:04

Nem tudom, anyam tudja-e vagy sem, de allati finnyas a konyhaban, nagyon vigyaz mindennel, a tiszasag a maniaja, ebbol a szempontbol sokat tanultam tole. Erdekes, 20 evesen tulzott ovatossagnak tartottam ezt, de mara ez nalam is megvaltozott, hasonlo csinalom.

Mondjuk Te kismama vagy, duplan ovatosnak kell lenned, meg a nyers hus erintesevel is.

14. 7130b15964 (válaszként erre: 13. - Nike)
2007. jún. 9. 13:04
Arról nem volt szó, hogy le is részegedtek!:)
13. Nike
2007. jún. 9. 12:57

Hát, megsütöm még ma azt a husit, és majd holnap esszük másnaposan:)

Hülye hűtő leengedett tegnap:(((

12. 7130b15964 (válaszként erre: 10. - 4b6a2525df)
2007. jún. 9. 12:51

Ez picit olyan, mint a részegen vezetés. Sokaknak nem lesz tőle baja...


Na, jó ez egy hülye példa. Nehogy párhuzamot vonj! Bár, a húsmérgezés tudtommal komoly tud lenni.

11. 7130b15964 (válaszként erre: 8. - 1a50c86bb0)
2007. jún. 9. 12:49

Pontosan, nem véletlenül ajánlják ezt a gyártók sem.


Nem tudom, hogy anyukádék tudták-e. De a sütés során a legkevesebb veszteség akkor érhető el, ha a hús nincs teljesen kiengedve. Mondjuk ez a legkevesebb. Inkább az az érdekes, hogy amikor kienged a hús, mindenfélék élnek ott a levében. Szóval én sem kísérleteznék vele.

2007. jún. 9. 12:48
Én is sütöttem már nem egyszer így és senkinek semmi baja nem lett, igaz, hogy a hűtőt akkor majd maximumra állítottam.
9. 7130b15964 (válaszként erre: 7. - Pánikmanó)
2007. jún. 9. 12:48
Most nem azért, de ilyen névvel, mi mást mondhatnál:DDDD
8. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 6. - 7130b15964)
2007. jún. 9. 12:47

Nalunk csak a ferjem eszik hust, de lelkifurdalasom lenne, ha igy raknam ele, hogy egye meg, es en is ugy tudom, hogy ha morzsa er hozza, vgy tojas, azt nem jo siman a hutoben varatni, maximum melyhutve, illetve csak ha pacolva van a hus, akkor allhat tovabb hutoben. Anyuek paniroztak be hust sokszor es ugy raktak melyhutobe frissen meg melyfagyasztas elott, de ha kivettek, sosem vartak meg, hogy felengedjen, hanem azonnal sutottek, amint szeletekre volt szedheto.

Anyam arra tanitott, hogy a husokkal ovatosnak kell lenni, sok gond szarmazhat abbol, hogy nincs rendesen elkeszitve es korultekintoen kezelve.

2007. jún. 9. 12:40
Én sütném azonnal, mihelyst kiengedett a hús. Nem kockáztatnék. :)
6. 7130b15964 (válaszként erre: 5. - 1a50c86bb0)
2007. jún. 9. 12:28
Én is úgy tudom, hogy a fagyasztott élelmiszereket, főleg a húst kiengedés után azonnal fel kell használni. Nem állítom, hogy feltétlenül veszélyes, de az lehet, ha valaki a kelleténél tovább tárolja (főleg tojással bekenve).
2007. jún. 9. 12:00
Nem varnek, ha a panir rajta van, semmikeppen. Maximum felengedni vennem ki egy nappal elobb a melyhutobol a hust.
2007. jún. 9. 11:52
Szerintem igen,én is szoktam így csinálni!
3. 7130b15964 (válaszként erre: 2. - V.erika)
2007. jún. 9. 11:44
Szerintem meg a felengedett hús, nem egyenlő a friss hússal. Én nem várnék.
2007. jún. 9. 11:42
Persze,hogy várhatsz a sütéssel holnapig,nem lesz semmi baja a húsnak
1. Nike
2007. jún. 9. 11:37
Ha ma besózom és panírozom a fagyasztóból tegnap kivett és mára felengedett husit, akkor várhatok a sütéssel még holnapig?
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook