Ha lelki békéd van, mindened megvan, ha nincs lelki békéd, akkor semmid nincs. (beszélgetés)
Nekem is új életet kellett kezdeni '72-ben, miután disszidáltam.
Nem volt egyszerű Isztambulban, az Ázsiai oldalon.
Tanulj.
Hozzászólásod #5.
"Isten igazán atomot dobhatna erre a Földre, pusztuljon minden és mindenki."
Hozzászólásod #11.
"10 #: A többség egy selejt, tetszik vagy sem. Épp most lehet egy 16 éves srác öngyilkos, mert szekálták az osztálytársai. A halálba kergették. Ki akar egy ilyen elb@szott világban létezni??"
Amilyen joggal te nevezel selejtnek embereket kisapám. Nekünk ugyanolyan jogunk van véleményt mondani.
Na mindegy, senki ne kommenteljen többet!
Viszlát.
Elmégy szépen az orvoshoz, majd az megmondja, hogy szükséges-e befeküdnöd, vagy elegendő a "járó-beteg" ellátás, azaz heti 1-2 alkalommal elmenni és átbeszélni a dolgokat, valami gyógyszer szedése mellett.
Persze vannak emberek, akik szándékosan, rosszindulatból "tesznek" a másik alá, és az okoz neki örömet, hogy a másikat bántja. Szinte minden közösségben vannak ilyenek, és bizony mindenki más kénytelen "hozzá-edződni" az ilyenekhez, mert nem tudunk mit tenni.
Te érzékenyebb vagy az átlagnál! Jobban megvisel a köröm-aggatós, állandóan szekálós emberek viselkedése. De hidd el, nem mindenki ilyen és azért a néhányért kár lenne az egész világot felrobbantani.
Menj dokihoz és majd segít feldolgozni és segít megtanulni figyelmen kívül hagyni az ilyen emberek szemétkedéseit.
Hát talán tenned kéne valamit saját magadért. Gondolod, hogy másoknak mindent a segge alá tesznek?
Egyébként tényleg el kéne menned egy lakatlan szigetre, ott legalább megtanulnád, hogy "magad uram, ha szolgád nincs"...
Mármint gyógyszeres kezelés+terápia.
Na pusszancs.
Na mindegy. Ezzel nem vagyok előrébb... Úgyis csak a falnak beszélek. Kárpótolni meg úgysem fog senki a sérelmeimért. Valószínű terápia kell nekem... Ez talán a tüneteket tompítja majd...
Na pusza..
Pusztulj te, ha ennyi bajod van.
Engem ne akarj elpusztíttatni, én boldog vagyok, és szeretek élni.
További ajánlott fórumok:
- Melyik porcikád fájt ma? (Azt ne írd be, ha semmid!)
- Mit adnál egy olyan embernek ajándékba, akinek megvan mindene?
- Létezik-e a harmonikus élet? Vagy mindenkinek megvan a maga keresztje?
- Miért kér valaki tanácsot a Hoxán, ha utána meg megvan sértődve, ha tanácsot adnak neki?
- Online ti mennyi chatelés után örülnétek egy randira hívásnak, ha megvan a szimpátia?
- Érzed hogy mindened megvan, de mégis hiányzik valami?