Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Én sem értem miért nem lehetett pl. tavaly júniusban átállni? Itt már az lenne az érdekes ha egyszer a mi javunkra romlana el valami. Az persze kizárt dolog.
Szia szimon25! Te mikor és hová adtad fel az adóbevallásod? Nekem eddig ma sem jött :(
Neked további szép napot, reméljük hamarosan nekünk is az lesz ;)
Jó reggelt!
Nekem már az van!!!!Most érkezett meg a pénz!Remélem ti is mihamarabb megkapjátok!
Én február 5én adtam fel, tértisen és 10én kaptam meg a tértit ,és még semmi :S (vecsési vagyok)
no comment,végülis ilyenkor kell átállni másik informatikai rendszerre.... nem akkor mikor épp nincs kifizetés... kiváncsi vagyok,hogy valaha megkapom-e a pénzem...
Itt van az RtlKlub APEH-ról és az adóbevallásokról szóló riportja :
[link]
Ma reggel a 6:30-as hírekben ( RTL klub) bemondták, hogy késik az apeh a visszatérítésekkel az új rendszer átállása miatt és hogy késedelmi kamatot fizetnek stb... Amiről már itt a fórumon is szó volt.
Köszönöm, akkor talán a héten én is megkapom.
Teddy, február 3-án adtam fel budapesten bevallásomat a székesfehérvári APEH igazgatóságnak címezve, és ma reggel érkezett meg a pénz a számlámra. Kitartás, már utalnak.
Örömmel értesítek mindenkit,hogy ma megérkezett az adó-visszatérítésem.
Január 25-én adtam fel és kaptam 691 Ft. kamatot is.
Én bajai vagyok, nekem még nem utaltak febr.7.-én adtam fel...
A mi bevallásunk pénteken volt 30 napos.Tavaly pont a 30. napon utaltak.Még türelmes vagyok....csak nem értem hogy miért nem utalnak időben.De holnap már én is rákérdezek apehéknál, hogy mizu.
Kecskemétről várom én is, szólok, ha megjön.
Szia.Én február 4 én adtam le(Veszprém) de még nekem se semmi....:(
És mióta vársz?Tavaly sokkal gyorsabbak voltak,21 nap után utaltak.Ezért nem értem,most mi van...Amikor telefonon érdeklődtem(2x),csak le akartak rázni,úgy éreztem.(mintha nem lenne jogom érdekődni)
Szió!
Én is Kméten lakom, és türelmesen várok még mindíg.De írok ha megjött a pénz.
Budapesten adtam fel február 11-én, akkor az még biztos pihen egy pár napot vagy hetet az apeh számláján.
Kecskemétről kapott már valaki pénzt?Február 4-én adtam fel,azóta semmi.
Én is Febr.5-én adtam fel győrben,és postai átutalással kértem!még semmi..bezzeg ha én tartoznék az APEH-nak!mikorra várható???
Február 5-én adtam föl a lányom adóbevallását, és ma reggel megkapta a visszatérítést. Kitartás, mostmár utal az APEH.
Székesfehérváron kapott már valaki? Én febr. 2-án adtam fel, eddig semmi. :(
Kecskemétről várom, egyenlőre semmi.
Sziasztok!
Szomorú szívvel én is társulok hozzátok...én sem kaptam még semmit se...
Bár nekem is megérkezne..
Sziasztok!
Én is február elején adtam le de még semmi.Veszprém-bol kapott valaki?
Kapott már valaki a tatabányai apehtól visszatéritést?Vagy sikerült valakinek felhivni!!
Sziasztok. Én is reggel megkaptam a pénzt. A késedelmi kamatot kaptam meg előbb és kb. 15 perc után a többit.:)
Sziasztok!
Végre megérkezett a pénz!!!! Nekem és páromnak is ma reggel érkezett a számlánkra.
Szóval aki még nem kapta meg kitartást.
Szép napot mindenkinek :)
de jóóó akkor taln lassan nekem is utalják...ez már jó hír !!!
További ajánlott fórumok: