Meséljünk, sztorizzunk! (fórumjáték)
Igen, ezért is írtam, hogy gyanús mindig nekem az a sok csilivili gyümölcs meg zöldség. Azért a saját kertből származónak nincs párja, pl. imádtam fáről csemegézni a cseresznyét, barackot, de jelenleg ez most nem opció.
nalunk pl a csirket ugyanannyiert aruljak,mint 20 eve,ez mond azert vmit szerintem.minden mas husnak felment az ara ami ertheto is hisz 20 ev az 20 ev azert.
igy igaz!en mar jo regota minden gyumolcsot meghamozok!de pl ga dozok a cukkinit es patiszont hejastol hasznalom,lehamozas utan ezek a zoldsegek furan neznek ki az etelbe,neha ecetes/almaecet/vizbe teszem foleg petrezselymerm,meg kaprot,mert ezeket aztan agyon permetezik.mast is tudom.
Sok halat, meg tengeri herkentyűket esznek. Én szeretem az olasz konyhát, de tudom nálad a hal tiltott.
főleg az érés gyorsitoktól. Nálunk a napraforgót permetezték vele.hogy egyszerre érjen be,nálam a paradicsom nem egyszerre érik be.
Pedig pont a gyümölcsök héjában lenne a legtöbb vitamin. A citromot is nagyon meg kell nézni, ha kell a héja pl. sütibe, mert van amelyikre rá van írva, hogy nem fogyasztható.
pontosan igy van ahogy mondod!nalunk pl az almakat vmivel bekenik meg pluszban es csilllog-villog....es ugy csuszik az ember kezeben amikor hamozza a boret,de muszaj vmit enni,amugyis nagyon gyumolcsos vagyok,megtudnek elni csak gyumolcson!
igy igaz!tudod ok csak ritkan esznek hust es ugye az laktato etel,de a teszta mar nem igazan.
Na igen, engem is inkább az íze érdekel, mintsem, hogy mennyire szép. Sőt a túlontúl szép és egészségesnek tűnő gyümi mindig gyanús, hogy vajon milyen vegyszerektől ilyen szép.
Igen, pont erre gondoltam, hogy nem esznek ők akkora adagokat, mondjuk nincsenek is elhízva. 😊
tel van nalunk es sotet mar,megyek tv-t nezni nem sokara,kellemes hetveget kivanok nektek!
vegleg eljottem a barbol,itt koztetek erzem jol magamat!
koszonom nagyon,kedves vagy!teljesen igazad van!
nagyon egyet ertek veled!
nalunk a szallitas miattnagy tavolsagok vannak itt/minden a hutokocsiban kerul s persze ize az nincs is epp ezert semminek sem!meg tok zolden kell leszedni mindent/volt a tv-ben onnan tudom/es festik,meg amit akarsz,hogy szep,mutatos legyen a szemnek kivulrol,engem egy gyumolcsnek az ize erdekelne nem az,hogy mennyire csillog-villog.
igy igaz ahogu irtad!sirtak-ritak egyesek/neveket nem mondok/,hogy jaj most ugyan mibol fognak megelni?
agyon vannak fizetve,neha csak pislogok mikor olvason a hirekben mennyi bevetelt kapnak,vagy vmilyen ujsaf interjuban!a rendes melos meg kuszkodhet,vagy egy irodai dolgozo egesz eleten at.
igy igaz!ezertis nem ertem az olaszokat,hogy birnak annyi fogast megenni rendszeresen.en mar vendegsegben az eloetellel kol szoktam lakni s ezert le is szoktam rola,ki bir annyit enni?igaz ok sokszor nesze semmi,fogd meg jol tesztakat esznek.
en minimum evente 1szer tancolok es ez szilveszter,ilyenkor elszoktunk menni vmilyen klubban.jo tarsasag/baratok akiket amugy ritkan latunk,jo etel,zene es tanc.
utcabalon utoljara otthon voltan bpesten.hu de reg is volt az mar!
nalunk is volt o;uen eset a tv-ben,hogy vkinek rofikeje volt es a lakasban tartotta.fura emberek vannak.
Hülyeségnek nincs határa.
tévében láttam.
Egy házaspár öleb helyett törpemalacot tart a lakásában. Velük együtt van a szobában.
Puha párnán fekszik, hortyogva alszik.
De cuki - mondja a tulaj.
Hát...
Izlés dolga.
A malackodást azért másképp képzelem el.
Táncról
Régen táncoltam
VAgy 10 éve. Egy Gellért bálon egy ismert énekesnővel.
M.Zs -vel. Megdicsért milyen jól táncolok. Tangóztunk.
Pedig nem az volt az erősségem, hanem rock and roll.
Fő produkcióm az volt, amikor a táncosom, átdobtam a hátamon.
A Hősök terén az utcabálon próbáltam először egy ismeretlen lánnyal. A dobás után, mind a ketten elestünk. Jót nevettünk az ügyetlenségünkön.
Többször voltam álarcos bálban.
A maszkot igyekszem a vidám oldalról nézni.
Zorrónak képzelem magam...
Még egy változat, amit ebben témában hallottam ?
Juliska néni! Milyen betegségben hunyt el a Berci bácsi?
Nem tudom kedveském. Ilyen még sosem vót neki.
Egy örök, közhelyszámba illő kérdés az özvegytől ?
Oszt mibe halt meg szegény?( X-Y -Z stb )
Talán nem kellene forszirozni !
A legjobb válasz amit hallottam :
Mariska néni ! Mibe halt meg Józsi bácsi ?
Hát abban a két csíkos pijamájában !
Senkit sem irigylek.
Régen - még Mária Teerézia idejében-. rájöttem arra, hogy csak egy ágyban tudok aludni, egy mellékhelyiségbe járni, egy vagy két fogás ebédet megenni vagyok képes.
A lényeg, szerényen, egészségesen és gondtalanul éljek.
Átlag embernek fogalma nincs milyen luxusban élnek.
Kordáék normál lakása 8 szobás, fürdő medencés, tele múkincsekkel. Na meg a szállodájuk...
De egy nulla celeb is duskál a gazdagságban.
főszereplők :
rablók, gyilkosok, fosztogatók, szélhámosok
fiatal korú bűnözők,
nyugdíjas rablók
gyujtógató bosszúállók
állatkínzó
gyorshajtók
szatírok
hős kutyák
szúnyoginvázió
patkányok, büdös bogarak
Az biztos, hogy az ArtisJus-hoz befolynak a jogdíjak, kérdés, hogy az tisztességgel tovább-utalja-e a szerzőnek, vagy esetleg olyan bevétel az náluk, mint sok helyen a kutya vacsorája.
Az is biztos, hogy a társadalomnak az a rétege, művészek, zenészek, szinészek, stb. eléggé nagylábon él, amikor még van miből, és nem gondol arra, hogy lesz időszak, amikor már a kutya sem lesz kíváncsi rájuk. Nem képesek maguknak tartalékolni a van-ból.
A tévé hiradóban elmaradhatatlan napi hírek :
leégett egy ház
gyújtogatás
családon belüli gyilkosság
személyautó és kamion totál karambolja
egy kutya szétmarcangol egy öregassonyt
egy macska feje beszorult a befőttes üvegbe