Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Ha az örökbeadáson gondolkozol, és te szeretnél családot találni a babádnak írj ide kérlek! fórum

Ha az örökbeadáson gondolkozol, és te szeretnél családot találni a babádnak írj ide kérlek! (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6
2017. jan. 20. 14:50

Kedves kismama!

Szeretnénk örökbefogadni,mivel volt egy kisbaba akit örökbefogadtunk volna és a kismama meggondolta magát az utolsó pillanatban,nálunk minden készen áll egy csöppség befogadására!Várom jelentkezésed: orokbebabuka@gmail.com

134. ani8603
2017. jan. 17. 13:52

Kedves örökbeadó szülők!

Sajnos tudomásul kellet vennünk hogy nekünk soha nem lehet saját gyerekünk.

Elhatároztuk hogy örökbefogadunk egy csecsemõt.

Kérem aki tudd segitsen...bármiben.. Mit tegyünk? Esetleg ismernek-e olyan személyt aki várandós és nem szeretné,nem tudja felnevelni a kisbabát...?

Olyan hölgyet keresünk aki nem tudja megtartani születendő babáját és Ő szeretné kiválasztani az öröbefogadó szülőket.Kérem ha van itt olyan nő aki ilyen helyzetben van írjon és mindent megbeszélünk. Nagyon szeretnénk egy kisbabát akit elfogadunk és teljes szivünkből szerethetünk!

ani8603@gmail.com

2016. júl. 2. 15:35

Sziasztok!

35 éves házaspár vagyunk, érvényes örökbefogadási határozattal rendelkezünk.

Férjemmel szeretnénk örökbe fogadni egy kisbabát. Szeretetben és rendezett körülmények között élünk.

Kedves kismama, ha nem tudod felnevelni a születendő gyermeked és szeretnéd örökbe adni kérünk írj!

E-mail címem: tami27@citromail.hu

132. T.Szil
2016. máj. 13. 20:56

Kedves Kismama, Életet Adó!

Szeretetteljes, stabil családot alkotunk a férjemmel, és nagy szeretetben tudnánk gyermekeinket is nevelni. Mivel ez számunkra csak az örökbefogadás útján lehetséges, így szívesen találkoznánk, beszélgetnénk azzal az anyával, aki nem tudja vállalni gyermekének felnevelését. Reméljük, hogy megtisztel bennünket bizalmával, és ránk bízza a gyermekét!

Az orokbe1@gmail.com-on egymásra találhatunk!

131. liza33
2016. ápr. 26. 12:10

Sziasztok!

Mint a nagy többség, mi is örökbe szeretnénk fogadni egy apró csöppséget. Jogerős határozattal rendelkezünk. Egy kistestvért szeretnénk, egy szintén örökbefogadott kisfiúcska mellé. Boldog babakora van, nagyon nagy szeretetben neveljük. Szeretnénk ha egy kistesóval meg tudná osztani eddig tudását, tapasztalatát. Mi ebben természetesen nagyon nagy segítségére lennén, leszünk. Mi már egy örökbefogadáson túl vagyunk, ismerjük a menetét. Ha úgy érzed, hogy anyagi, vagy egyéb okokból nem tudod megtartani kisbabádat, kérlek szépen írj, hogy segíteni tudjunk egymásnak!

2016. jan. 30. 09:29

Sziasztok!

Harmincas, 10 éve szeretetben és harmóniában együtt élő házaspár vagyunk. Az örökbefogadás útján fogunk továbbhaladni, mivel nincs gyermekünk. Egyetlen álmunk az életben szülőkké válni, így ha olyan kismama vagy aki nem tudja vállalni születendő babáját, kérlek jelentkezz privát üzenetben vagy eszter.2016@citromail.hu címen. Mi boldogan vállaljuk a szülői feladatokat, ígérjük a kicsi szerető családban, biztonságban fog felnőni.

2015. okt. 21. 11:21
Sziasztok mi PÁROMMAL 4 ÉVE SZERETNÉNK BABÁT DE SAJNOS TERMÉSZETES UTON NEM LEHET ÉS AZ ÖRÖKBE FOGADÁS MELETT DÖNTÖTTÜNK HA VAN ITT OLYAN ANYA AKI NEM TUDJA VAGY NEM SZERETNÉ FELNEVELNI BABÁJÁT AZ KÉREMSZÉPEN IRJON NEKEM. ÉN SZÍVESEN ÖRÖKBEFOGADNÁM.
128. hencsoo94 (válaszként erre: 98. - 60df8ed5fe)
2015. okt. 21. 11:18
szia megszeretném kérdezni, hogy örökbe adtad e már a babát? mert ha nem akkor irj nyugodtan
2015. jún. 2. 08:20
Férjemmel gyermeket szeretnénk. Nem feltétlen csak kisbabát, akár nagyobbacska kislányt/kisfiút is szívesen örökbefogadnánk. Határozatunk meg van, körülményeink rendezettek, Budapesten élünk. Ha valaki tud segíteni, akár úgy, hogy ő gondolja úgy, hogy azzal segít a legtöbbet a gyermekének, ha lemond róla, akár úgy, ha ismer valakit, aki ilyen helyzetben van, kérem írjon privátban. Köszönöm szépen.
126. ani8603 (válaszként erre: 125. - Ani8603)
2015. ápr. 14. 12:05

elérhetőségem:ani8603@gmail.com

Esetleg az nyagikról is beszélhetünk és a terhesgondozást is kifizetem.

125. ani8603
2015. ápr. 6. 22:01

Kedves örökbeadó szülők!

Sajnos tudomásul kellet vennünk hogy nekünk soha nem lehet saját gyerekünk.

Elhatároztuk hogy örökbefogadunk egy csecsemõt.

Kérem aki tudd segitsen...bármiben.. Mit tegyünk? Esetleg ismernek-e olyan személyt aki várandós és nem szeretné,nem tudja felnevelni a kisbabát...? Kérem segítsenek hogy örökbe fogadhassunk egy csecsemõt!!!!

Olyan hölgyet keresünk aki nem tudja megtartani születendő babáját és Ő szeretné kiválasztani az öröbefogadó szülőket.Kérem ha van itt olyan nő aki ilyen helyzetben van írjon és mindent megbeszélünk. Nagyon szeretnénk egy kisbabát akit elfogadunk és teljes szivünkből szerethetünk!

Köszönettel: Ani

2015. jan. 3. 17:29

Kedves örökbeadó anya!

Mi egy két gyermekes család vagyunk. Nekem sajnos egészségügyi okokból nem lehet több babám, de nagyon szeretnénk még gyermeket. A hozzánk kerülő babát sajátként fogjuk szeretni mi a szülei és két testvére is. Nagy kertünk van, sokat vagyunk itthon, de sokszor kirándulunk, biciklizünk is. Fontosnak tartom, hogy taníttassuk a gyermekeinket, lehetőségük legyen a sportolásra és szép gyermekkort biztosítsunk számukra. A gyerekeinkkel sokat foglalkozunk, sokat mesélünk nekik, játszunk velük. Mivel már van két gyermekünk, ezért úgy gondolom, elég gyakorlottak vagyunk a gyereknevelésben. Jogerős határozattal rendelkezünk. A babát illetően nyitottak vagyunk. Ha olyan anyuka vagy, aki ilyen családot keresel kisbabádnak, akkor várjuk jelentkezésedet!

2014. nov. 27. 06:03

SZiasztok!

Mi egy házaspárpár vagyunk akik nagyon szeretnénk örökbefogadni egy babát.Ha Te leendő vagy már most anyuka vagy és örökbe adnád babát kérlek irj, jelentkezz bárhol is élsz laksz....

2014. okt. 28. 17:14
Sziasztok! Szeretnénk örökbe fogadni egy kisgyereket,ha valaki úgy érzi nem tudja megtartani a gyermekét , de szeretné megismerni az örökbefogadókat, írjon.Mi nem ítélkezünk! Ha szeretnél minket megismerni írj!!!!
2014. júl. 26. 14:22
Offoljuk?ez nálad mit jelent?
120. WTFISCH
2014. júl. 26. 14:19
ne offoljuk tovàbb.
2014. júl. 26. 14:04
Mindegy tényleg.WTFICH visszatérve abba igazad van hogy senkinek nem tökéletes az élete ahogy irtad neked sem de fogadd el hogy vannak rosszabb helyzetbe nálad.nem tudhatod más családba mi történik.szerintem nyitnod kéne az emberek fele talán jobban éreznéd magad és nem mindenkibe a hibát keresnéd.
118. WTFISCH
2014. júl. 26. 13:39
ugy tunik. azt hittem az egesz forumot de csak idore tunt el ezek szerint. na midnegy...
2014. júl. 26. 13:09
Valaki kítörölte a mai hozzászolásokat?Vagy lemaradtam valamiröl?
116. d2d5bb5db4 (válaszként erre: 115. - Trapiti)
2014. júl. 25. 22:14

Ja, nem tud róla?

Akkor nem értem, hogy gondolja.

Nem olvastam , azt hiszem, más is bejött a képbe, holnap átnézem.

115. trapiti (válaszként erre: 114. - D2d5bb5db4)
2014. júl. 25. 22:09
Csak ez nem ennyire egyszerű, írta, hogy a férje nem tud róla és titkolja, ha megtudná a családja bajba kerülne.
114. d2d5bb5db4 (válaszként erre: 113. - Trapiti)
2014. júl. 25. 22:04
Le is fog.
113. trapiti (válaszként erre: 112. - D2d5bb5db4)
2014. júl. 25. 21:57
Attól még a jog őt tekinti apának ha házasságban születik a gyerek, így neki is le kell mondania.
112. d2d5bb5db4 (válaszként erre: 111. - Orokbefogadnank)
2014. júl. 25. 21:54

Majd a kocsmában aláírja a papírt.:(

Írta, hogy ivós.:(

111. orokbefogadnank (válaszként erre: 105. - 60df8ed5fe)
2014. júl. 25. 21:31
Mivel ferjnel vagy a ferjednek is le kell mondani a babarol. Torveny szerint o az apja.
110. 60df8ed5fe (válaszként erre: 107. - D2d5bb5db4)
2014. júl. 25. 09:31
26 leszek,ès 5 èves a gyerekem
109. nefaria (válaszként erre: 105. - 60df8ed5fe)
2014. júl. 25. 09:09
Tudom, hogy rajtad nem segít, amit írok, de nagyon nagyon sok sikert kívánok, hogy szerető családot találj a picinek! Nagyon erős vagy, hogy ezt megteszed! Büszke lehetsz magadra! Kívánok sok erőt és kitartást az elkövetkező időkre!!!!!!
2014. júl. 25. 08:25

Szerintem,nem is kell elfogadnod!

Ítélkezni a bíróknak van "joguk":)

Máskülönben,semmi közöd/közünk hozzá!

107. d2d5bb5db4 (válaszként erre: 105. - 60df8ed5fe)
2014. júl. 25. 08:17
Te hány éves vagy? És már van gyereked?:))
2014. júl. 25. 08:02
Mnem tudom miért kell itélkezni,nekem is ugy született a lányom aki 8 hónapos hogy férjnél vagyok.Igaz nem az ö gyereke mivel 4 éve együtt sem élünk.nekem annyi a külömbség pocy0919 és köztem hogy a jelenlegi párommal élek a kislányom édesapjával.Szerintem senkinek nincs joga hogy itélkezzen.pocy0919 neked azt üzenem amit teszel szép dolog ne foglalkoz senkivel bárki kerülhet ilyen helyzetbe.Viszont ismerek egy olyan családot akik örökbefogadtak egy gyereket és annak a gyereknek semmilye sincs szinte mindent kaptak, babakocsi,ruha, cipö.pedig megtehetnék jog megvennék neki.kérdem én az ilyenek miért fogadnak örökbe gyereket.?
1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook