Ha alapvetően nincsen nagy túlsúlyom, hogyan álljak neki, hogy leadjak 4-5 kilót? (beszélgetés)
jo a felülés de azért 50-100darab nem fogja sajnos beinditani a fogyást.
ahhoz kicsit több kéne
egyél naponta többször keveset mondjuk napi 4-5-ször kevesebbet.
6ora után kerüld inkább az evést de legalábbis a szénhidrátot.
minél ritkábban eszel annál jobban rááll a tested a tartalékolásra és az csak hizáshoz vezet.
a mozgás jo de fokozatosan növeld az intenzitást.
Ha futsz és este már nem eszel, hidd el pikk-pakk leadod.
Én 15 órákat dolgoztam, sokáig nekem sem ment, h rendszeresen egyek, lelassult az anyagcserém, és hiába ettem nagyon keveset jöttek fel a kilók. Eeljutottam, oda hogy muszály (amikor babás lettem). Mindig odakészítettem egy kis dobozban valami zöldséget, vagy abonettet és 1-2 óránként ettem belőle a főétkezések között)
Nem tudom milyen a munkád, de ezt próbáld meg.
Egyáltalán nem lennél közröhely tárgya. Én 173 vagyok és ha már 64 lehetnék nagyon boldog lennék. Sőt nekem ez is célom 64-65.
Nagyon sok nálad nagyobb darab jár és őket sem neveti ki senki.
Én most bekeményítek. Ma majdnem elsírtam magamat a próbafülkében. Hordó combjaim vannak:(
Inni igyekszem sokat inni, s valami teát szeretnék beiktatni az életembe.
21 éves lány vagyok. Április óta nem mozogtam. Meg is lett az eredménye: 61-ről 64-re felment a mérleg nyelve. És pont a legkényesebb testrészemre híztam: comb és popsi.
Nem eszem túl sokat. Nem is eszem nagyon egészségtelenül. Annyi a hibám, hogy rendszertelenül, de ez a munkahelyem miatt van. Tegnaptól nem iszom cukros löttyöt, nem eszem egy deka édességet sem. Holnaptól el kezdek futni járni. Edzőterembe nem megyek, mert nem merek így odamenni. Torna DVD-t nem tudom otthon kivitelezni, mert nagyon kicsi a szoba. Szerintetek hogyan tudnék megszabadulni a kilóimtól?
Előre is köszönöm a segítséget!
yousei
További ajánlott fórumok:
- Hoxa tagok, akik már nincsenek köztünk-Miért törli magát innen valaki?
- Ismertek olyan nőt, akinek nincsenek barátnői? Mi az oka szerintetek?
- Szerintetek szégyen, hogy nincsenek megkeresztelve a gyerekeim? Miért lényeges, hogy meg legyenek?
- Mi az a nem alapvetően szükséges dolog, amit nem sajnálsz magadtól még most, az ínségesebb időkben sem?
- Honnan lehet tudni, hogy azért van-e zavarban egy pasi mert tetszem neki, vagy mert alapvetően szégyenlős?
- Nincs túlsúlyom, de van egy kis tokám:(Mit lehet tenni ellene?