Ha a párom a géphez ül, elmegy az internet. Otthon is, a cégnél is. Mi lehet az oka? (tudásbázis)
Anyámnál meg leblokolnak a gépek és még újra inditani sem lehet csak kihúzni.Jártunk így számítógépel itthon is és hivatalos helyen is,fénymásolóval,inteligens mosógépel de még a mobilom sem szereti.
Fogalmunk sincs mi az oka,de néha elég vicces helyzeteket teremt! :-)
Utálja a netet, csak fél elmondani. :-D Értelmes válaszom sajnos nincs.
Velem nagyon régen az történt, hogy aknakeresőztem a gépen és tönkrement a gép. Elfüstölt. Nagyon durva aknára találhattam. :D
Nálunk is ez van..
Minden gépet kipurcant..netügyileg..
nekem meg simán működnek.. :)
remélem itt kiderül/het mitől is van ez :D
ajha. lehet rossz erőtér veszi körül. :)
Nem tudom mire vélni. akkor ne üljön le hanem álljon. tudom nem segítek de nincs ötletem. :)
próbálta újra és újra betölteni az oldalt, és ha esetleg te ültél oda megint mnden működött?
szimplán b.lfasz :D erre nincs jobb szó, már amennyiben mindenki másnál simán működik.
Viccet félretéve, milyen probléma adódik és mit tesz (lépésről lépésre)?
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Szerintetek otthonra mi a legolcsóbb internet megoldás hosszútávra telefonvonal nélkül?
- Mi a különbség, ha elmegyek fodrászhoz, vagy ha otthon vágom a hajam?
- Tudna valaki segíteni abban, hogy tudom kinyomtatni máshol az interneten megcsinált adóbevallást, ha nincs otthon nyomtatóm?
- Milyen könyvvel, internetes programmal tudok otthon, egyedül megtanulni olaszul, vagy legalábbis elkezdeni?
- Akinek digi-s internet van otthon, elmondaná hogyan kell a webmailbe belépni?