H1N1 oltás - pro és kontra (beszélgetés)
Nem vagyok az alkalmazottad, hogy dolgoztass, nem fizeted az időm. Lapozz vissza te 2009. telére, de 2010. elején is bemásoltam. Nem is tudtál semmi többet hozzászólni, csak: „de akkor is csak kis mennyiségben van benne”, meg az egyéb süket bla bla szövegek, az orvostudománnyal, a fizikával, biológiával és kémiával szemben. Kva nagy valami az, hogy az elmédből kipattanó hülyeségeket ide írod. Ha valaki oltat, és itt leírja, megdícséred, mint egy hülyegyereket, ha nem oltat, rászállsz a kérdéseiddel és agymenéseiddel. Simán beszélgetni is lehetne, nem eladni az oltóanyagot, amikor azt sem tudod, miről beszélsz, és mindig csak olyanokat másolsz be, amik mellette állnak.
Hagyjuk egymást.
Köszi, Talian.
De a tények tények, ha valaki 10 felkiáltójellel felsőbbrendűnek hiszi magát, és teszi a hülyét, mint aki nem értette, hogy miről van szó, és ki lehet forgatni a más hsz-át, akkor csak sajnálni lehet.
De a logikában elbukott.
Akárhogy is kiabálsz itt, mint egy ütődött, és akárhány felkiáltójelet teszel – ahogy elnézem máshol sem tudsz viselkedni a hoxán -, engem nem hat meg.
Mint mondtam, a gyereket sem és magam sem oltattam be.
Ha a kötelezőkre gondoltam volna, IQ-light baby, akkor nem írtam volna, hogy „magamat sem”, úgyhogy olvass mindent 5-ször el, mielőtt lejáratod magad. Magamnak milyen kötelező oltásai lennének? A h1n1-ről beszéltünk, éppen azt írtam, hogy nem értem, hogy jön ide a kötelező…Gratulálok.
Összefoglalom:
Én egy hazug vagyok Esztyvel ellentétben. Mert én nem ismertem az illetőt, Esztyvel ellentétben.
Bár a média előtt közel 1 héttel irtam meg, de ettől függetlenül minden szavam hazugság, főleg azért, mert az illetőnek olyan szövődményei is voltak, ami szerintetek lehetetlen, igy biztos csak hazudok.
Az egészet azért találtam ki, hogy burkoltan kampányoljak, és ebből is kiderül, hogy hazudok.
Azt nem irtátok meg, hogy miért hazudtam volna ilyeneket, valamint azt sem, hogy ha hazudtam 1 hete, akkor miért mondták be a TV-be, hogy meghalt valaki ebben a betegségben.
És valóban vannak ismerőseim olyan helyeken, ahol sokaknak nincs, bár biztos azt gondoljátok, hogy ez is hazugság, de akkora összeköttetéseim azért nincsenek, hogy az én kedvemért a médiába közzé tegyenek egy olyan hirt, ami az általam koholt kitalációra alapul. Bár lennének...
Elmondanád, hogy miért vagyok hazug????
én kikérek mindenkinek egy kört a kocsmában :)
Gabriell neked csak bambit :)
Neked is sikerült megérteni amit mi irtunk? :-))
Mert akkor hurrá :-D
.jkdbkdbfvldfn lkdfnv lkdf ékdjfjv péki lkf ljnvéjfwhrné éljhdnf lkjd j.. lijdic, jdslkhc oljisdcij
klds lksd kkj épsjmc :)))
Én nem szoktam burkoltan közülni semmit. Én kimondom, ha valamit akarok.
Tehát felejtsétek el, hogy bárkit győzködni akarnék!
Még egyszer:
Pusztán leirtam 7-én, hogy egy ismerősöm meghalt h1n1-ben, aztán később leirtam még azt amit nekem mondtak a halálával kapcsolatosan.
Ti pedig el kezdtétek játszani a szakembert, az igazságosztót és társait.
Mit legyen ezek után a véleményem rólatok???? Hát jó nem, ugye? Akkor maradt a másik.
Győzködés nincs, nem érdekel ki oltat és ki nem. Ezt is irtam. Mindenki döntsön maga. Én sem kérem ki más véleményét erről, igy én sem terhelek senki az én véleményemmel.
Ezt most sikerül megérteni valakinek?
Akkor vicsorgok, de miről is? Érdekes csak engem nem zavarhat, hogy hazugnak neveznek, de ti kikéritek magatoknak, hogy ostobának nevezek itt több embert?
Értelmezni a jól megfogalmazott irást lehet. A baromságok, azok baromságok maradnak értelmezve és anélkül is.
Kampányoltam az oltás mellett? Melyik hozzászólásomban?
Azt tudjátok, hogy oltott vagy anélküli vagyok? Nem irtam le ezt sem.
Én nem az oltástól teszem függővé azt, hogy valaki értelmes, vagy sem. Ez a ti vesszőpariptok...
Az rizikó betegséggel rendelkezők között valószínűleg még magasabb lehetett az átoltottság.
Közlekedési balesetben? Nem kell ám mindent elhinni amit a tardi háziorvos mond!
na kérem nyelvtan óra. szövegértelmezés:
"akinek baja lehet az itt TE vagy. . mi beszélgetünk nem akarunk meggyőzni senkit semmiről. te meg jössz és elkezdesz vicsorogni hogy mi mekkora hülyék vagyunk stb stb. ."
ebben hogy lehet azt értelmezni hogy írisz akar meggyőzni bárkit is? :)
Mondod te? Mert te tudod? Én nem vagyok felületes és ostoba sem, mint itt sokan.
Ellenben sok embernél felfedeztem ezen a fórumon. Jó dolog másra háritani saját hiányosságaitokat, ugye? Legyen ez a legnagyobb örömötök.
Te a kötelező oltásról, vakbélről és szülésről és mindenről irtál (amúgy fogalmam sincs mire mert arról egy szót sem irt korábban amire Te ezt összehadartad :-) ). Csak a pontositás kedvéért ;-)
Miért is volt felelőtlen az édesanyja? Nem tudjuk, megint feltételezel valakiről valamit, anélkül hogy ismernéd.
Nálad meg csak az a gond volt, amit irtál, a legionella nem passzolt az egészbe, itt volt a böki :-)
Akkor te nem nézel TV-t.
A kalmopyrin reklámot nem ismered? Vagy a megfázásos gyógyszerek reklámját? Soroljak néhányat?
Advil, nurofen, rubofen, bérescsepp, stb. Ez nem reklám? Mennyibe kerülnek ezek? Mennyit szedsz belőlük éves szinten?
A kötelező oltásokat viszont nem reklámozzák valóban, azt úgy is beadják az összes gyereknek, igy meg van a biztos jövedelem reklám nélkül.
egy biztos írisz drága. az elmúlt pár órában te hordtad össze a legtöbb ostobaságot alaptalan vádaskodás formájában..
akinek baja lehet az itt TE vagy.. mi beszélgetünk nem akarunk meggyőzni senkit semmiről. te meg jössz és elkezdesz vicsorogni hogy mi mekkora hülyék vagyunk stb stb..
ha értelmesen hozzá tudsz szólni oké. ha nem akkor nem muszáj ide írni..
köszike..