H1N1 - akik már elkapták a vírust (beszélgetés)
Szia!
126 darabot? Az nem semmi! Kérhetek én is? :))
Na mi történt itt?? sehol senki?? :(
Mondjuk én is most végeztem mindennel, 126 db mézes figurát sütöttem, olyan szépek, holnap díszités, még jó , hogy szabin vagyok :) indulunk is lassan edzésre, este még bekuksizok hátha lesz itt valaki :O
jó reggelt!!!
Itt még mindenki aluszik?
HŰŰŰŰŰ, DE SOKAT ÍRTAM, BOCSI!!
REMÉLEM AZÉRT CSINÁLTAM MÉG EGY KIS PLUSZT AKINEK KELL :)
Már csak havat szeretnék, sokat!
és ami még varázslatos mindemellé szeletelt narancs, citrom, alma , szárítom őket a karifára, probáljátok ki, igazi ünnepi varázsa van, nem kellenek drága világító télapók, drága mindenféle világító biszbasz, már bocsánat, de annyira mű nekem :(
Ja és a karácsonyi kaktusz ami most virágzik!Minden évben kell vennem egyet, mert évről évre nem virágoznak :(
De pár százból megúszod, ja és üvegfestékel motivumok, nem kell kínai matrica :)
A mai nap csodás volt, ragyog a konyhám tökéletes :)
du. bekevertem a mézeskalács tésztáját, hát az az illat semmihez se fogható, hát még ha holnap sülni fog :) hmm
Egésznap pörögtem, vaniliás-narancsos füstölök füstölögtek, Andrea Boc. énekelt, meg egy kis buddhista zene is volt, ilyenkor kari előtt az opera és a budha ének magával ragad :)
évközben meg rádio1 és roxy rádió :) kiérti ezt?
Megjött a karácsonyi hangulatom végre, mert eddig még nem éreztem, mindig későn érkezik :)
Bennem Omnivestes Fluval P kering :)
meg az egész családban, köszi jól vagyunk, semmi bajunk nem volt, az oltás utáni első perctől kezdve se!
A másikról nemtudok semmit :)
Lányok,köszi a jeleket,de ezekkel mit lehet csinálni?:-O
Itt még mindig nem esik.
"Toporzékol"
Az biztos. Amekkora elánnal nálunk esik!
Jó kis testmozgás lesz a napokban :)
Aranyos vagy Kingalaura.
Tudom, hogy szabad örülni, kell is hisz nekem is van 4 gyerekem. Épp ezért élem ennyire fájdalmasan a történteket.
Aztán látom a bátyám és sógornőm szemében a kétségbeesést, hát fogunk egymásnak örülni, mi mindig szoktunk, de az idén a bánat is jelen lesz.
Napközben nincs gondom, az esték és az ébredések rosszak, de úgy gondolom ez most még természetes.
Miért érdekel?
Én iróniából.
Sziasztok!
Melyik a jobb a Sanifi-s oltóanyag, vagy az Omnivestes FluvalP?
Van erről valakinek tapasztalata?
na nekem eszembe jutott a fánk is, meg a mézes kalács is, Jancsi meg Juliska nélkül persze!
:D
onnan is kérek havat :)
állítolag holnap 15 cm hó is leeshet
Nesztek Csajok, jelek!
Há ne csak én gondolkodjak má, hogy mi van benne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:) He-he, na mi van benne?????????????????
Angyal44!
Te nem is vagy olyan messze tőlem!
Ez a karácsony biztosan nem lesz olyan, mint a többi...
De!- ha mondhatok ilyet, mégis szabad majd örülni...
Nem lehet a történteket megváltoztatni, de gondoljatok arra, mennyi szépet kaptatok Tőle, és mennyi a szép emlék...!!!
Nagyon furcsán hangozhat, mait mondok, de a fájdalom mellett örüljetek minden napnak, amit kaptatok Vele!
És meglátod, az a szeretet nem veszett el, abban ott lesz Veletek most is...
Vannak dolgok, amiket a halál sem vehet el tőlünk!!!
Na ez nagyon érzelgős lett, de remélem nagy hülyeséget nem írtam!
Ne félj, mert nem vagy egyedül!
Lányok!
Meglássátok összehozzuk a 28.mólónál, az öreg fűzfa alatt azt a páleszt...!!!
Lányok!
Jobban mondva az angyal nevűek. Miért adtatok magatoknak angyal nevet??
"Hehehe:))) Holnaptól együtt kávézunk:)))))"
A 28. mólón a nagy fűzfa alatt? Ahol pálinka is lesz? Forró puncsot valaki?
További ajánlott fórumok:
- H1N1 - akik már megkapták az oltást
- Szedtél e össze már vírust a gépeden?
- Kapott már valaki msn-en keresztül vírust? Hogy tudnám ezt megelőzni?
- 4.5 évesem ha bekap egy vírust, rögtön köhög, hány, főleg éjjel. Mit lehet tenni a visszatérő köhögés ellen?
- Kisfiam 2 éves lesz márciusban. Nektek is a gyermeketek elkapta ezt a hasmenéses vírust?
- Másfél éves kislányom lassan egy hete lázas, antibiotikum mellett. Más is elkapta ezt a makacs vírust?