H1N1 - akik már elkapták a vírust (beszélgetés)
Bruschi nem is igazán tudom mit mondjak! Mennyivel szebb lenne a világ, ha sokan gondolkodnának így mint te. Mostanában kissé megviselt az idegrendszerem, ezért elég érzékenyen reagálok dolgokra, de ez akkor is nagyon szép hsz volt!
Sajnos van ellenpélda is, a bátyám nyilatkozott újságban, hogy felhívja a figyelmet a veszélyre, már nem teszi. Olyanokat kapott!! Szerencsére nincs internetje így felét sem tudja, én semmit nem mondtam volna el neki. Na oda nem regisztráltam sehova, hogy segítsek.
De hiszen itt vagy!!!!!!!!!!!!!
Megengedjük, itt Te lehetsz , aki kukorékol!
Pláne, ha jókat!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bocs, de ez hülyeség.
Én akkor sem oltatnám be magunkat, ha a Fidesz lenne kormányon.
Morze, ja! Próbált segítséget kérni, hogy ne menjen aludni, mert közölte, hogy lesz film....
Két éves múlt... Mi lesz még?????????
Helyes!!!!!!!!!!!
Látjátok: sok nő közé kell egy pasi....!
Rend lesz itt a tyúkólban! He-he!
Az jó! Még találkozhatunk is, semmi sem lehetetlen!!!!!!!!!!!!!!
Sokmindenkinek meséltem Rólad, akik gondolkodnak az oltáson. Nem erőszakolok senkit, nem tukmálom, de Rólad mesélek...
Én is elhiszem, hogy biztos van, aki az oltásra rosszul reagál, de mittehetünk? Ha nem kockáztatunk, lehet, hogy a biztos halált válasjuk...
Kétévesek múltak augusztusban. Szoktak így írogatni, ha valaki ismerősnek írok. HÁt most is akart.
Érzi, jó a társaság...!
Köszönöm neked is. Sajnos sosem tudjuk meg mi lett volna ha az iskolák előbb megkapják az oltóanyagot.
Eddig én sem oltattam, mert bár szerencsére én csak olyat ismerek akinek 3-4 nap magas láza volt az oltástól, ódzkodtam ellene, úgy gondoltam ez is csak ott tud pusztítani ahol más betegség is jelen van, az én gyerekeim pedig szerencsére egészségesek és akkor jön egy gyilkos valami és a 11 unokatestvér közül elviszi a legerőteljesebbet.
Ma itt voltak nálunk a bátyámék. Én is ma akartam elmenni hozzájuk, megnézni hogy vannak, de megelőztek. Jöttek szegénykéim 120-adszor megköszönni a segítséget, de nekem ilyenkor mindig a hideg futkos a hátamon.
Én nem tudom mi a helyes és mi nem? Kevés vagyok én ezt eldönteni, de nézni a vergődésüket, ahogy két hét alatt minden álmuk szerte foszlott, kétségbeesetten merednek a semmibe, nem vádolnak senkit, csak nem értik miért kellett ennek megtörténnie.
Nem vonom kétségbe, hogy van aki az oltás miatt járt pórul, de én sajnos a másik oldal tragédiáján próbálom túltenni magam, és talán megvédeni az enyéimet.
Kedves vagy mint mindig. Ha nem tűnt volna fel, az két külön eset. Egyébként meg nem mindegy, a lényeg, hogy nekik lett mellékhatása sajnos.
Valahogy olyanok a megnyílvánulásaid, hogy süt belőleg a ki vagyok-mi vagyok, én ito-s vagyok, a legokosabb, te, meg akik nem oltanak meg az ostobák... mindig ilyen agresszív és önimádó voltál?:)
Köszi hogy gondoltál rám.
Már rohanok is. Iiiiiiiiiiiimádom a Balatont!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- H1N1 - akik már megkapták az oltást
- Szedtél e össze már vírust a gépeden?
- Kapott már valaki msn-en keresztül vírust? Hogy tudnám ezt megelőzni?
- 4.5 évesem ha bekap egy vírust, rögtön köhög, hány, főleg éjjel. Mit lehet tenni a visszatérő köhögés ellen?
- Kisfiam 2 éves lesz márciusban. Nektek is a gyermeketek elkapta ezt a hasmenéses vírust?
- Másfél éves kislányom lassan egy hete lázas, antibiotikum mellett. Más is elkapta ezt a makacs vírust?