Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Csak egy gyors bejelentkezés
Majzsugorito diéta kezdete marcius 17 Bypass mütét aprilis 5. Duna Medical
Indulo suly 156.5kg
Jekenlegi suly 106kg
Összes fogyás 50.5 kg
2 tökéletes vérteszt , cukorbetegség, anxiety és magas vérnyomás teljesen elmult . Happy days
A sleeve kevésbé drasztikus, nem piszkál bele a felszivódásba, kevesebb mellékhatás,
Orvosi javaslat szakvélemény
Legfőként onnan tudtam, hogy elmúltak a tünetek, a hypózás, farkaséhség, stb. Aztán meg ugye rendeződött a ciklusom, meg fogytam egy csomót, aztán persze voltam nőgygyásznál és terheléses inzulinon is, ami tökéletes lett.
Az IR-re az egyetlen gyógymód a fogyás a szénhidrát szegény étrend, és az aktív életmód (mármint a rendszeres sport), a műtét pedig mindezt hozza, a gyógyszer csak szükségmegoldás. Én már a műtét előtt se szedtem, mert soha nem használt, csak rémes hasmenést okozott. 13 éve diagnosztizálták nálam, azután 2-3 évig szedtem minden javulás nélkül, csak megkeserítette az életem a folyamatos hasmenés, ami akkor is volt, ha egy gr cukrot sem ettem, úgyhogy hagytam a csudába.
Nem érdemes szedni a műtét után a gyógyszert, csak ronthat a javuláson. A három hónapos kontroll több mint elég.
Köszönöm :)
Eddig is magan laborba mentem. Lényegében ondiagnozis+maszek laboreredmeny letéve a doki asztalára hozta meg a kezelést. :(
Amikor felfogtam hogy a sleeve és a bypass között mi a különbség, a férjem már tájékozódott a témában és határozott kijelentése volt hogy Bypass-ot szeretne! szóval Pécs ezért nem játszik nekük!
Gratulálok Pufi és Dagi, mindketten ügyesek vagytok!
169 induló
157 műtét
153 műtét után
147.9 ma reggel 😁
Szia Matilda!
Honnan lehet tudni, hogy javult, elmúlt az ir? Hogyan csökkentik a gyógyszert? Milyen orvosnál, milyen gyakran érdemes megnézetni?
Novemberben lesz a műtétem, és nagy félelmem, hogy a 3 Havonta esedékes utankovetes kevés, és indokolatlanul tovább fogom szedni a gyogyszereket...
Szia Pufi,
gratulálok és kitartást és sikereket kívánok az új életre:)
Andi
Minden tiszteletem a Pécsi teamé,
Hálás köszönet nekik és külön Misa barátomnak a közben járást meg a sok támogatást :) Szép estét mindenkinek
Köszönöm szépen!!!Most nagyon megnyugtattál!
Ettől nagyon féltem.:-)
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok