Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Neked milyen muteted lesz?
Remélem ,hogy azóta már az intenzíven szuszogsz! Szorítok Neked!!! Sok sok sok séta!!! :)
Megkaptam az infuziót,felhúztam a kompressziósharisnyát,és várom az újjászületést! Szerencsére kétágyas szobába kerültem.Mindenkinek puszi!
Sziasztok! Lassan készülök mert messze lakom Veszprémtől, 6-kor indulnom kell,hogy 1/2 10-re oda érjek. Remélem mindent bepakoltam amire szükség lesz!Kb 1/2 3-kor lesz a műtét,ha előtte ürül a műtő, akkor előbb.Ha észnél leszek utána írok a tőrténtekről!
Köszi,Kedves vagy!Remélem minden rendben lesz!-Csak így lehet!!!Áprilisban pedig érted szorítunk! Jó éjt mindenkinek!
április..bátorság holnapra!!!
Zsú1965! Te is zsuzsa vagy és te is 1965-ben születtél mint én?
Neked mikor lesz a nagy nap?
Tök jó,remélem tudunk beszélgetni! Te is azon az osztályon leszel ahol én?
Cserélnek veled szívesen de rám is sor kerül hamarosan:-)
Túl vagyok az előzetes orvosi vizsgálatokon a gyomortukrozes kivégzett...
De szerencsére minden rendben!
Hova? Veszprembe?
Mi lesz?
Én csütörtökön megyek ugyanoda plasztikára:)
Kösz a jótanácsot,remélem majd betudom tartani!
Egyetlen jótanács... Ne ülj le TV-t nézni, amíg nem szokod meg a kajaadagokat :-)
Már csak két nap a fogyás kezdetéig! Műtét szerdán félháromkor. Remélem nekem is szerencsésen alakul majd minden, kicsit azért aggódok, de gondolom ez természetes.
Ja, en maszekban kerdeztem.
ezek szerint meg mindig v Mo vagy a Csehek.
Ha nem el vki Svacban.
Akkor Svájc a legolcsóbb :-) BMI35-töl mehet TB-re ha a dokik tesztjein átmész egészségesen is.
Itt nem bmi-jon hanem foleg cukorbetegsegen fugg sok minden.
ha van akkor van bypassz v sleeve bmi 37-tol is.
Ja bocsi, en kakukktojas vagyok itt. Angliban elek. Nekem gyurum van es igy fogytam le. Otezer font volt itt de meg ket eve nem lehetett bypassz v sleeve mert bmi csak 33-34 volt csak magas vernyomassal.
En is ugy tudom h otthon a legolcsobb. Pragaban is hasonlo arak vannak mint otthon (3700 font). Viszont belgium ahogyhallottam nem veszes, 5000 font.
Itt angliaban nagyon voltozo, sleeve van mar 7500 fonttol bypass 8000-tol
font most 370 ft korul van.
ahogy most latom amig gyuru van addig jo ez is.
Nekem Bécs-ben az AKH-ban csinalták, ott úgy volt hogy 40 BMI felett bárkinek fizeti a TB aki alkalmas a mütétre 38-40 BMI között kell társbetegség is.
De volt olyan akinek 38 BMI-vel is megcsinálták és nem volt társbetegsége... a doki mondta inkább megcsinálják neki is minthogy szerencsétlen felhízlalja magát 40 BMI-re,csak azért hogy elérje a büvös 40 -est :D
Itt Ausztriában fizeti a TB 38 BMI felett :)
Minden alkohol tilos, pont a heti 1-2 alkalommal 1 pohár vörösbort engedik. De láttál te már 100% antialkoholista magyart? ;-)
Én egy pohár bortól azonnal héberül beszélnék:-) ugy megártott két korty pezsgŐ szilveszterkor, hogy a szemem felakadt. Magyarul én egy korty alkoholt se tudok inni.
Ha van biztositásod akkor bizonyos feltételekkel( társbetegségek megléte 40-es BMI stb) az osztrák betegbiztosító kifizeti. Ha nincs akkor 8000 euro. Legalábbis engem anno ig tájékoztattak. Magyarországon a legolcsóbb ha magadnak kell fizetni. Belgiumba 21000 euro s a britteknél is valami hasonló összeg.németeknél is rohadt drága.
Nem engem Veszprémbe műtöttek s nem rég óta dolgozom Ausztriában.S lehet már csak ebben az évben nincs e-cardom igy a krankenkassa nem fizette volna ki. Kénytelen voltam magam finanszirozni.Már nem akartam tovább várni inkább félreraktam meg hitelre csináltattam meg.
Ausztriaban mennyi az ilyen mutet?
További ajánlott fórumok: