Gyes után merre tovább? (beszélgetés)
Mindenképpen menj be a munkaügyi központba, ott tudnak részletes felvilágosítást adni.
Én úgy tudom, az álláskeresési támogatás 3 hónapig jár, ezalatt kell együttműködni velük.
Sziasztok! Lassan letelik a gyesem és próbálok érdeklődni, információkat gyűjteni.
Egyedülálló anyuka vagyok, szüleimmel élek. Gyerkőcöm tavasztól megy oviba, én per pill keresgélek, de még a baráti körben is sok helyen az elutasítást látom ha már van gyerek.
Nálam a legnagyobb elutasítás eddig azért volt hogy vidéki vagyok és bejárás stb...
Gyes után regeljek a munkaügyi központra? Mit vigyek előző munkahelyről papírokat? A gyes lejártáról viszont nincs papírok. Kapok ha lejárt? MIlyen ellatásra vagyok jogosult ha lejárt a gyes?
Számomra nem szégyen a közmunka sem ha lesz valami azzal is beérem, de oda hogy lehet bejutni? Ugy tudom ahhoz 3 hónapig bérpótló támogatást kell kapjak, de azt hol igényelhetem? Olyat hallottam hogy ahhoz 3 havi együttműködés kell a munkaüggyel, de akkor 3 hónapig semmi támogatást nem kapok?
További ajánlott fórumok:
- Merre tovább?
- Eltévedve - Ha voltál/vagy úgy, hogy nem tudod merre és hogyan haladj tovább az életben
- Sziasztok!6éves ikerlányaim maradnak még 1évet óvodában, az iker GYES-t kapom automatikusan tovább december után is vagy intézni kell?
- Január óta magam után fizetem a TB-t, ha gyesen leszek akkor is tovább kell fizetnem? Vagy ezt levonják a gyesből és nem kell fizetni?
- Ha egyéni vállalkozó leszek, kapom-e továbbra is a GYES-t és ha ismét szülök, akkor így fog járni a harmadik után a GYED?
- GYES után szabadságon vagy munkában?Avagy hogyan tovább?