Gyermekmentes fórum, jöhet minden (beszélgetés)
"...az életről és egyéb jóságokról..."
Ez a HOXA oldal.
Egyébként aki gyerekről akar beszélni az ne jöjjön erre a fórumra. (bocsi)
:))))
Na en a csaladi potlekosat eddig beneztem ugy latszik. Lehet azert, mert nem Magyarorszagon elek, es az ilyesmire "szelektiv a latasom" ;) De biztos igy van :D
hat az index-en a mai oldalon 9-10 csak halalrol es gyilkossagrol szolo focim van! Ezt nevezem!
ne baszki mar, hogy elmentem 6 orara, es meg mindig ezen poroltok????? :))))
es ez pedig gyerekmentes forum lett volna
na mindegy, nyitok egy masikat! :d
Az, hogy valakinek nem a gyerek az életcélja, még nem jelenti azt, hogy üres és agyatlan!
Tény ami tény, a HOXA lassan másról sem szól, mint anyákról, gyerekekről, 7 milliárd kismillió fórum,cikk lát itt napvilágot arról, hogy "kisjózsika" hogyan született meg!
Ahányszor belépek az oldalra, balra fent ez fogad:"...születése".
Mindenkinek a sajátja a legfontosabb, de egyik sem különb a másiknál!
Megd.gtak, megfogant, megszületett....passz!
Mit kell ezt tovább ragozni?
Melyik különb a másiknál?
Egyik sem!
Áááá csak öreg mint az országút:S
Valami érintkezési gondja van....szerintem:)
Estére én leszek aki a leggyorsabban újra tudja indítani a gépét....oklevelet is kapok talán...:)
Jaaaj az icurkapicrkaingyombingyomomra gondolsz.....jóóóó befejezem csak vicc volt:D
Végre írogathatnék...erre ma behülyült a gépem:S....folyamat letesz készenléti állapotba....:(
Azt én sem szeretem és nem is szoktam velük foglalkozni hogy kinek milyen ha csak nem annyira zabálnivaló, na azt nem hagyom ki szó nélkül én sem.
Mindenkinek a sajátja a legszebb úgyis:)
Ne vigyorogj:)...
Egyikkel sincs bajom,....le fogytam..2 nagy gyerekem van....viszont melózom,és unatkozom,mert jóformán csak ilyen fórumok nyílnak!