Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Gyermekek tánciskolában fórum

Gyermekek tánciskolában (beszélgetős fórum)


11. c95c921ae7 (válaszként erre: 10. - Tanckoktel)
2009. febr. 25. 16:27
Biztos van igazság abban amit mondasz, de a kisfiam 3 éves és bármilyen zenét hall, ha tetszik neki, teljesen ritmusra tekeri, rázza a kis fenekét, mintha tanították volna. Persze komoly táncokat szerintem sem lehet betanítani, de én nem a ritmusérzékre fognám. Csak nem képesek még bonyolultabb mozgásminták utánzására és megtanulására. De a ritmusérzék az részben adottság és részben javítható.
2008. aug. 16. 20:19

Sziasztok!


Lehet hogy sokan nem tudják, de 6 éves kor alatt nem nagyon kéne elkezdeni a tánctanulást gyerekeknél, ugyanis a ritmusérzék 6 éves korban alakul ki. Akik vállalják, hogy 3-4 éves gyerekeket megtanítanak táncolni és itt most nem a zenés, játékos tánc előkészítőre gondolok, hanem komolyabb tánctanulásra, hát no komment...

2008. jan. 25. 23:37

Sziasztok!

Én lányom még nincs egésszen 3.5 éves de mi is megpróbáljuk a táncot-mazsira fog járni keddenként.Ismerősünk már 2-szer táncolt vele csak ugy otthon, igen gyorsan tanul és tetszik neki.Ügyes volt pomponnal és anélkül is.egész feladat sorokat tanult meg pár perc alatt.Kedden elvisszük mazsira és meglátjuk mennyire fog neki tetszeni.Amugy sajnos minden sport költséges akármit választunk vagy választ a gyerek.A lányomat még a lovaglás ami biztossan érdekelné.

2007. okt. 16. 20:14

Sziasztok!

A keresztlányom is jár táncra már a második éve (5 éves), rockit és pom-pom táncot tanulnak. Tök aranyos és ügyes, bár költséges, ezért az idei évben én fizetem neki a táncot, semmiképpen nem akarom, hogy abbahagyja, és ő is imád járni(és ez a legfontosabb)!!!

2007. okt. 16. 12:53

Énekeljetek, táncoljatok, legyetek vidámak, de hagyjátok egymást egyedül járni. Ugyanúgy, ahogy a hárfa húrjai is egyedül vannak, de ugyanarra a zenére rezdülnek.”

Van úgy , hogy megfeszülve erőlködsz…

Úgy kell énekelned, hogy ne érdekeljen, kapsz-e érte pénzt,

Úgy kell szeretned, mintha sosem bántanának,

Úgy kell táncolnod, mintha senki sem figyelne,

Szívedből kell jönnie, ha azt akarod, hogy jó legyen.”

2007. máj. 1. 08:27

kisfiamra nagyon büszke vagyok ma elöször dicsérte meg a tánctanár bácsi mondta hohy tugya a tánc kifejezéseket pl(hántuhenk)ne kérdezétek mi ez a fiam 6 éves ö tugya néha szokta mutatni ez anya érted

nagyon büszke vagyok rá

jár néptáncra ott mos fognak felépni

s szereti a táncot

5. Elviracska (válaszként erre: 4. - C6b27363e5)
2007. ápr. 16. 13:08

Szia

Nekünk is most volt egy nagy előadásunk ,10 éves szülinapját ünnepelte a tán klubb ,és komolyan mondom ,jobban izgultam mint ő.De ugyahogy mondod heteken keresztül néztem a probájukat összevissza csinálták ,aztán a szinpadon nagyon megennivaloak voltak ,ügyesen egyszerre csinálták ,és tudták az összes mozdulatot.Nagyon boldog voltam ,és büszke az én kis hercegnömre.

4. c6b27363e5 (válaszként erre: 3. - Elviracska)
2007. ápr. 3. 18:16

szia az én fiam is imád járni már léptek fel s felépés elöt probáltak valami borzaszto ösze visza csinálták

de mikor feléptek a szimpadra egycere csinálták a kántri táncot és sirtam a boldogságtol ojan büszke voltam rá

2007. ápr. 3. 15:03

Szia

Az én lányom 6 évet töltött 2.5 éve jár modern táncra ,nagyon tetszik ,szivesen jár ,és nagyon látszik még a járásán is.Heti 2 oránk van ,de mig csak szivesen jár adom.Voltak már fellépéseken ,és az is egy elöny ,hogy kiáll a szinpadon táncolni,ez csak jó dolog.Itthon viszont mindig bemutatja nekünk ,és látni,hogy egyre ügyesebb ,és nöiesebb.

2007. márc. 17. 19:49
Szia, az én lányom már második éve jár modern táncra nagyon meglátszik a mozgásán a tartásán.Amúgy ő állandóan táncol itthon is, nálunk mindig szól valami zene.Az apukája mindig mondja ez egy igazi nő,szeret öltözködni,táncolni.Ja 7éves lesz.
2007. márc. 17. 19:06

nálunk a münelödési házba van táncolási lehetöség

nagyon boldog vagyok hogy az 5-éves fiam szeret ott tánsolni tásas táncot tanulnak két nap van egyik nap ritmika ora másik orán táncokat tanulják

s én ezt remek dolognak gondolom

késöb bizonyitványt kapnak s vizsgájik is lesznek

én azt gondolom fiam már fel meri kérni a lányokat s mer táncolni s kezd jol mozogni ez jo dolog

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook