Gyerek-, vagy fiatal korodban melyik híres emberbe, színészbe, vagy regényhősbe voltál szerelmes? (beszélgetés)
Udo Brinkmann-ba Klinikából:D
....és a teljes Take That zenekarba, oda-vissza, felváltva mindegyik srácba :D
Én gyerekkoromban sem voltam rajongós, de 14 évesen azért a fiatal Oszter Sándor, az egyik, azóta elfelejtett filmjében, tetszett.
Igaz, a ló kedvéért mentem be a moziba, akkoriban a lovas filmekre jártunk. (Egy srác fehér lovon)
Csodálom, hogy még nem irta senki, nekem a fiatal Robert Redford jött be legjobban. Tetszett még Zorán, mégjobban a Dusán és a fiatal Balázsovics, de a nyerő pasijaim közül sem Bálint Andrást, de Nagy Gábort sem hagyhatom ki.
És egy operettbonviván : a Németh Sándor
Az idősebb korosztályból Somogyvári Rudolfba is bele voltam esve. És romantikus szerelem fűzött a 74 évvel idősebb Rudolf Hesshez is, ami haláláig tartott, de a mai napig szivesen olvasok róla.
ja, és szabad rajtam nevetni : már nem tudom az igazi nevét, de igazán magával ragadott a Házi-
buli Matthieuje is.
Szerencsére nem az!
Mármint nem hallhatatlan. Mert akkor nem lehetne hallani.
Hogy halhatatlan-e, azt további 50 év után meglátjuk.
Az első nekemm Zorán volt, még egészen kicsi lányként, aztán már nem lett,, mert a filmek szépfiúit nem szerettem, nekem a keményebb vonású, karakteresebb emberek tetszenek mma is.
A Winetout, mint regényt, szerettem inkább.
Ha ideges voltam, vagy fájt valami, mindig ez, vagy az Egri csillagok nyugtatott meg.
További ajánlott fórumok:
- A leander szerelmesei - minden, ami leander
- A férjem szerelmes...másba
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- Normális, ha egy barátnőm 6 éve szerelmes egy magyar színészbe?