Gyerek érkezése után nincs többé szexuális élet (beszélgetés)
Tapasztalat? :)
Egyébként néha én is így érzem.:D
A nőnek egyáltalán nincs szüksége a szexre? Vagy
beszerzett magának valami erotikus paskolót?
Pedig ez így nagyon nem normális.://
Neked van rá igényed? És a párodnak? Nehéz elhinni, hogy egy addig aktív férfinak nincs igénye a szexre.
Érdekesen éltek.
Gondolom, az szóba se jöhet, hogy vele beszéld meg?
De jó nektek.:D
Én kicsit aggódok, hogy visszatér-e a kedv mert így a végefelé nem igazán van. Állítólag szülés után a hormonok miatt még egy ideig nincs is kedve a nők többségének.
Nem, mondjuk nem is kötelező kibickednünk, ahogy nem is tettük.
Éppenséggel ismerek olyan párt, ahol a nő addig feküdt le a férjével, míg meglett az előirányzott kettő gyerek. Persze ha megcsalnák, ő lenne a legjobban felháborodva.
Köszönjük a bizalmat, hogy tőlünk kérdezed, de szerintem ezt a feleségeddel, férjeddel kellene megbeszélned.
Különben pedig lehet így élni, mint a lenti példa is mutatja.
Nézd a jó oldalát. Az önkielégítés során nem kell azzal törődni, hogy a másik félnek vajon jó-e.
Az a kellemetlenebb, ha azért nincs köztetek szex, mert mindketten egy harmadiknál és negyediknél keresitek a boldogságot.
Már bocs, de ha fél információkkal teszel fel egy kérdést, még a fórumozókat oktatod ki?
Ezek után csak arra tudok gondolni, hogy a partnerednek csak a gyermekhez kellettél, egyébként meg sem kíván.
Kérdés, hogy korábban volt-e szex pusztán az élvezetért vagy csak a gyermeknemzés céljából?
Vannak vallások, ahol csak ilyen célból megengedett.
A kérdésedből nem derül ki, hogy a pár melyik fele vagy. Nőknél, férfiaknál más oka lehet annak, ha nem kezdeményez, ha nem igényli a szexet.
Mondjuk leülni megbeszélni a miértet és változtatni rajta?
Sex nélküli kapcsolat/házasság max az aszexuálisok között működik.
Itt előbb útóbb valamelyik fél 3. fél után fog menni, ha még nem történt meg amúgy is
További ajánlott fórumok:
- Biszexuális beállítottságú vagyok. Férjem van és gyerekeim....
- A második gyerekem érkezése
- Kistestvér érkezése - hogy telik egy nap két gyerekkel?
- A 2. gyerek érkezése
- Hany eves kortol tartanak szexualis felvilagosito orat Mo.-on az iskolas gyerekeknek?
- Azért elvehetik tőlem a gyerekeket, mert biszexuális vagyok és nővel vagyok együtt?