Gyere fogyjunk együtt hétfőtől!/09.28./ (beszélgetés)
Na hát az ebéden és is túl vagyok!Csirkemell filé barna rízzsel:)
Aztán lassan megyek edzeni.:)
Örülök a sikerednek:)
én ma is megyek edzeni:):)Már várom, de előbb főznöm kéne valamit:)
Szia!
Nálam minden oké! :D 14,2 kg mínusz!!! :)))
Nagyon jó a szűztea még mindig! Semmi mellékhatása nem volt még eddig! Kopp-kopp-kopp! :)
Napi 3-at szedek, de ha megyek valahová pl. délelőtt, akkor csak 2-t!
Hello Lányok:)
Mi a helyzet?:)
Marissza!Hogy állsz a szűzteával?Semmi egyéb mellékhatás?:)
Hányat is szedsz egy nap?
Holnap még munka aztán 2 nap szabi:)Juhééjj mehetek délelőtt edzeni:P:)
Azért van benne lénap mert én mondtam hogy azért "gyorsan " szeretnék fogyni és ezért javasolta a lénapot 1 szer egy héten aztán ha gondolom lehet több napot is.
Egyébként nem olyan gáz a lénap: Rreggeli:3 dl grapefruit lé én inkább zöldteát ittam.
tízórai: centrifugázott répa, alma 2.5-3 dl.
ebéd: valamilyen krémleves 3 dl.
uzsonna centrifugázott lé 3 dl.
vacsi: ebédből maradt leves vagy 3 dl zöldtea.
Nem olyan gáz.
Marissza!!! le írtam a lényeget csak a konkrét étrendet nem , de szerintem azt meg holnaptól írom a másik naplómba , most el döntöttem, hogy ezt csinálom mert hiába fogyok gyorsan a gyümissel ha utána vissza is hízom.
Majd írj , hogy mit gondolsz a diétáról. :)
Leg inkább az étrendtől vagyis ez inkább életmód váltás meg néha egy picit koplaltam ja és persze torna amivel fogytam.
Mindent meg kell mérni ahhoz hogy ki tudd számolni .
Nem próbálkoztam vele de nem is tudom , hogy igazából hogy is kell számolni.
Ez még nincs benne , de bele kellene írnom.jó hülye vagyok mi , hogy már az első nap nem akarom csinálni , de azért mert nem bírtam a gyümizést .
Szia!
Nekem is volt a problémám, hogy nem tudtam sokáig wc-re menni, ezért vettem szűztea kapszulát, azóta nincs vele problémám! Ha használt, és tudtad is csinálni, akkor ne add fel! Sikerülni fog!!! :)
Sziasztok!!!
Én már megint híztam ma reggel 77.10 vagyok.
Bár megint nem voltam wc-n 2 napja...
Ma megint újra kezdtem a gyümis diétát!!!
Remélem most tovább csinálom mert egyébként hatásos volt azt hiszem 6 napig csináltam és 2.5 kiló minusz lett az eredmény! Csak nem kellett volna abba hagyni és akkor most nem 77 lennék....:((
Egyszer én is szedtem úgy mond kúraszerűen, de hát az éhségérzetemen nekem sem segített.Abba kellett hagynom,mivel többet jártam wcre és a suliban ez nem nagyon volt jó:)
De most a munkahelyemen ilyen szempontból nyugiba vagyok:) Dobroska forumját és adatlapját nézve gondolkodtam h elkezdem szedni. Asszem van is itthon egy fél doboz.