Gyász feldolgozása (beszélgetés)
:(
Sajnos mindig a legjobbak mennek el először, nagy közhely, és piszok nagy igazság.
Valószínű Rájuk Ott is szükség van.
Gyújtottam anyáért egy mécsest!
Annyira szeretem!
Iszonyatosan jó ember volt!
Talán azért vitte magával a nagyÚr!
Akkor nem lesz probléma. :D
De ez még odébb van úgyis.
Akik elszórnak, nem hívnak meg mást. Akkor nem áll ott nem kívánatos személy.
Nincs messze kicsit a tenger? Van, aki arrafelé él, és nem megterlehés külön oda utazni?
Nekem az a kívánságom,hogy tengerbe vagy óceánba szórjanak!Ne legyen semmilyen temetés és megemlékezés!
Nekem ne álljanak ott azok,akik az életemben nem voltak mellettem!Ne sírjon senki értem,mert jó helyen leszek!
Amikor anyu már beteg volt, kérte, hogy menjünk el vásárolni egy függönyboltba. Ott derült ki, hogy nekem akar venni, mert azt szeretné, ha ő már nem lesz, valamiről emlékezzek rá.
Még használom ezeket. Megőriztem néhány nekem címzett levelét, karácsonyi képeslapját is. Befőttes üvegről nem mostam le az általa felragasztott címkét...
A férjemet nem temettük, nincs fizikai emlékhelye. Illetve mégis van, az elszórás helyén, egy bizonyos szobor, ami tetszett volna neki, ha életében látja.
Ő kérte így, egy alkalommal megbeszéltük.
Azt mondta: "ha itt ebben a faluban el mersz ásni, bizisten visszajövök kísérteni!"
Nem is mertem. A hamvait elszórtuk a kívánt helyen.
De Szívem, 7 éve már tompulnia kellene a fájdalomnak.
Felnőttél, még ha fáj is.
Nagyon hiányzik az anyukám!
Iszonyatos a hiánya!
Hát már csak nem hagyom viszonzatlan a segítséged.
Neked még nem ajánlottam?
Van egy általánosan, sokféle lelki bajra jó könyv, és elérhető ingyenes letöltéssel.
Én kiéreztem belőle a sok szeretetet. Nekem sokat segített - talán Neked is tud?
Jaj,de kedves vagy!Nagyon jó ezt olvasni!Szeretek segíteni és bármikor írhatsz,ha úgy érzed!Nekem nem teher!Sőt valahol én is gyógyulok!
Anyukám mindig azt mondta a szeretet gyógyít,kislányom soha ne legyen harag a szívedbe!
Sajnálom.
De tudod, ez az ő élete, az ő számlája, megkapja majd érte, ami jár.
Jöttem beszámolni, hogy az a pár szó, amit Veled váltottam, és az a pár szó, amit aznap este itthon elmondtam félhangosan, megtette a hatását. Érzem, ahogy tér vissza a lelkierőm.
Neked is hálás vagyok.
Huuuuu.
Azt elhiszem.
Én szerintem meg is téptem volna.
Ja neeem!Ha van a földön gonosz lény az ő!
Amikor anyu meghalt felhívott telefonon,hogy sziiiaaa mehetek turizni?Így turizni,kérdem mivan?
Tudod átnézném a cuccait,hátha kell valami!
Azóta is forr bennem düh!
:(
Azért anyósod nem semmi... :(
A legyrosszabb nap az anyák napja!
Egyszer a névnapom pont anyák napjára esett,anyu jött virággal az anyósékhoz ott találkoztunk mire az anyós megkérdezte miért kaptam virágot?Majdnem mondtam valamit!
További ajánlott fórumok:
- Megcsalás után, ki hogyan tudta feldolgozni a dolgot?
- 1 éve halt meg a barátnőm, nem bírom feldolgozni... Csak 2 évet tölthettünk együtt :'(
- Anyukák, hogy tudtátok feldolgozni lelkileg, hogy megcsászároznak, pedig te nagyon nem arra készültél?
- Hogyan lehet feldolgozni a gyászt?
- Gyász feldolgozása hogyan lehetséges?
- Hogyan segíthetnék gyermekemnek a gyász feldolgozásában?