Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
ezt igazán megtehetnék velem is:Dmár-már ott vagyok,hogy felhivom,hogy akkor tüzzék a kalapjukhoz a kaját!
azért rendel az ember,mert nem akar főzni,nem?:Dhát ennyi idő alatt már egy egész disznót levághattam volna:(
én is múltkor megsajnáltam a pizza futárt, mert hozott a gyerekeknek kaját, és nagyon későn jött. Már messziről bocsánatot rebegett.... Mondtam ne aggódjon, nem az enyém... Szegényt szerintem aznap már páran lehordták.
Jártam már én is így egyszer....én felhívtam őket, hogy hol marad a kaja, mire a telefonos azt mondta, utánanéz a futárnak és visszahív....jól jártam, mert amiért sokat késtek, nem kellett fizetnem, ingyen kajálhattam.:-)
hát az éhes magammal én sem találkoznék szemben sötét utcaában!!!!
csak, a párom is futás...és ezért vagyok udvarias...mert sokszor egyébkéne nem a futár hibája,hanem a konyháé. Bár nem tudom,ezen mit lehet annyit variálni(már az enyém nem tul bonyolult!)
szerintem egyre éhesebb, egyre mérgesebb leszel.... nem lennék kajakihordó most felétek.
ne is mondd,kiguvad a szemem!!!két narancsot ettem ma,meg vagy 5 szem mogyit(hogy kibírjam kajáig:S)
akkor ez tényleg fogyis menü lesz!!!!!
szeintetek,ha több,mint másfél óra sem jött meg a kajám,akkor küldjem el őket a sunyiba,hogy tartsák meg?????!
(viszont akkor garantáltan éhen halok!:()
tömöm magam rendesen,csak már néha úgy érzem,hogy béka nőtt a hasamba:(((
jah bocsi,akik rámírtak privit,azoknak ment:)De máris!:)
Szerintem, ha rendesen jut táplálékhoz a szervezeted, akkor, ha kvesebb a kalória, az csak jó!
Hát én nem kapok privit????Én vagyok a mostoha gyerek?:-((
oké,bocsi,priviket nem láttam:)
Természetessen sikerül hisz itt leszünk mi is a fórumon élőbe meg a nagyszerü lánykád!!!:-)))
látom,senkit nem aljzott fel...no mindegy. Én havi 3300 forintot befizetek a biztosítónak,és ha kirúgnának,akkor nettó 110et tuti kapok 9 hónapig. szerintem aki teheti,gondolkodjon rajta
(a kajám még mindig nem jöt tmeg!!!!:(((()
Gitka! Nem ismerek Rád! Az elanyátlanodás nem a Te formád!
Igaz de ha fogyózól akkor muszály inod mert különben kiszáradsz!
Külön könyvet nyitok a receptjeidnek, annyira jók!
Szia Évike! Nyugodtan hívhatsz Te is Micinek a többiek már rövidítettek. Milyen napod volt? Hogy bírod a gyűrődést?
Biztosan jól csinálod, de aki el jár dolgozni, annak szerintem nehezebb.
Most ültem le a géphez, 10 oldalt futok vissza, közben azért kommentálom is.
Helyes Mmackó! Ez a beszéd, így kell ezt csinálni!
szia vigyázz magadra és várunk hétfőn
Nagyon aranyos vagy! Az ilyen üzenetek lelkesítik az embert, amilyent Te is írtál!
mindjárt jövök csak én nem szoktam rendes kávét inni, csak ezt a 3 az 1-bent sok tejjel és ezt csak fehérje napon tehetem meg napközben is. Csinálok egyet és itt is vagyok.
Most el kell mennem, de majd jövök és hétfőre fehérje nappal kezdek, kitalálunk valami finomat!
Puszika mindenkinek
hát nem lesz egyszerű de keresni kell és aki keres az talál. Majd szorítok neked.
További ajánlott fórumok: