Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Egyszer már írtam itt, hogy vannak a nagyon fontos, zsírban oldódó vitaminok, ha jól tudom A,D, E és K. Ezeket csak akkor tudja a szervezet hasznosítani, ha kap zsíradékot is, ezért a kenyérre vékony vajat, margarint, a salátára olivaolajat lehet, sőt kell rakni.
Jobbulást Neked!
- Nem hinném, h ez a diéta mellett kialakulna bármilyen vitaminhiány. Próbálj a fehérjenapon enni több hust, esetleg ha szereted májat.
Mellesleg én is még mindig olyan gyenge vagyok, nem tudom mi a fene ez? Elvileg nekem sincs semmi bajom, mivel nekem is most csináltak labort, ekg-t, hasi uh-ot. Tehát fel a fejjel, majd elmulik!!:)
Nekem is a diéta után mutatták ki...két éve...
Remélem jobban leszel és ez csak egy kicsi szeszély a szervezeted részéről, semmi komoly :D
gyógyulj :D pihenj amennyit csak bírsz :D
Egy honapja csinaltak vervizsgalatot es EKG-t mert furcsan bizsergett a bal felem es foleg a karom. Minden rendben volt.
Sosem voltam vashianyos, de lehet, hogy a dieta miatt hianyok leptek fel a szervezetben. De lehetseges ez annak ellenere, hogy miota elkezdtem rengeteg gyumolcsot es zoldseget eszem?
Most egy kicsit jobban vagyok, remelem holnapig teljesen rendbejovok.
Ti csak ugyeskedjetek tovabb! ;)Menni fog az ha van kitartas!Es azert vagyunk itt, hogy batoritsuk egymast. Nekem ez nagyon sokat szamit!
El fog hidd el, nem reménykedni kell tudni!!!!
és menni fog :D bízz magadban, most rendezi magát a kis szervezeted, mert nem tudja,hogy mi van, de pár nap és rá jön és akkor egy irányban halad tovább :D
De könnyű beszélni :D pedig én is nagyon el voltam kenődve :D
Seashell! Köszi a vigasztalást, ma elkezdtem gyüminapot tartani, ettem banánt, de nem birtam tovább, 2 óra körül ettem joghurtot sonkával. Elvileg ma már fehérjenapom van, csak ismételni akartam egy gyümit, a vasárnap vendégség miatt.
Jobbulást kivánok Neked, remélem rendbejössz, és semmi komoly!
Jucusnak én is azt üzenem, hogy be fog indulni nekem most majdnem két hétig állt és én még csak most kezdtem...
Seashell köszönöm a gratulációt :D
Remélem rendbe jössz, nekem ilyesmi tünetek vashiány miatt voltak az első 90 naposom alatt,de inkább nézesd meg még ha vak lárma is az egész, kérj egy labort...
Nagyon ugyes vagy Angie! Gratulalok!
Jucus te meg ne keseregj, meglatod ujra beindul;)
en meg mindig szedulok :( nem annyira mint tegnap, de meg nem vagyok jol...
Kihagytam a reggeli gyumolcsot ma( ez csak egyszer fordult elo eddig...) Es ettem helyette egy szelet piritost.Ebedre ket szelet piritost es 3 kis tosztit csokikremmel.
Holnap reggel ha igy kelek, megyek dokihoz...
Köszönöm :D :D :D
Nélkületek nem menne ezt Te is tudod, az elismerés Nektek is szól :D
Nektek gratula,hogy ilyen édesek vagytok,hogy tartjátok bennem a lelket :D
elemet akartam cserélni és hát letörtem azt a kis pöcköt ami tartja, kicsit durvábban csináltam, mint kellett volna :D
De ez a másik gyönyörű :D és vettem bele pár elemet :D
Láááááááááááányoooooooooook :D
megindult :D :D :D
80, 1 kg vagyok :D :D majdnem hetes :D :D :D
Mindjárt kiugrom a bőrömből :D:D:D
Jah igen, tehát vettem ma egy Akciós új mérleget, úgy érzem jó vásár volt :D
Annyira boldog vagyok :D
Neked is azt tudom csak mondani, hogy gondolj arra a 15kg minuszra, ami már mögötted van, és legyél nagyon büszke magadra, és ne keseredj el, menni fog továbbra is!
Kitartást a mai víznaphoz! Ha magokat eszel gyümölcsnapon, akkor próbálj meg olyat venni, ami nem sózott és agyonpörkölt, a só nem tartozik a gyümölcsnapra...szerintem.
Ne keseredj :)
Sikerülni fog leadni :D kitartás és a cél lebegjen előtted...
Egy kedves hoxa tag írja nekem mindig mikor elkenődöm,hogy ne keseregjek, mert az irány jó és elérem a célt,csak türelem...
Sikerülni fog!!!
Én ma tönkre tettem a mérlegem, úgyhogy esélytelen a kesergés, pedig szerintem én is hasonló cipőben járok, mint TE...
Sziasztok! Megmértem ma magam, de elkeseredtem, mert semmit nem fogytam!:(
Pedig tegnap éheztem rendesen. Gyümölcsnapom volt, de valószinüleg elszurtam azzal, hogy elég sok sós kesudiót megettem a végén. Ez valószinü, h visszatartja a vizet és azért is nem fogytam. Ma megint gyümölcs, vagy viznap lesz, meglátom hogyan birom. Junius 24-ig szeretnék még 5 kilót fogyni, ez a kitüzött célom. Akkor megyek tánctáborba, addig meg kell, h legyen!!!
Örülök,hogy jobban vagytok... Inkább egyetek pár falatot, minthogy elájuljatok... Nem ér annyit...
Vizeztek ma?
Jobbulást Neked! - Én is ma extra szarul voltam, de szerintem az időjárás is belejátszik.
Vasárnap grillezni megyünk, ugy szeretném, h akkor legyen a fehérje napom. Mivel ma van gyümi nap, el kellene tolnom eggyel vagyis, holnap viznapot kéne tartsak. - Hát nem tudom!? - jó lenne, mert igy vasárnap ehetnék a vendégségben.
En is alig varom.Remelem holnapra jobban leszek...
Nagyon kivantam az edesseget, nyaliztam 3 kiskanal csokikremet.Talan a cukorszintem esett le, nem is a vernyomasom??
nyam nyam mikor lesz már holnap??? nyam nyam...
ha hiszed ha nem én is ezen gondolkoztam, palacsinta délben
vacsira meg pizzácska :D
Nekem is ch napom lesz holnap, palacsintat fogok sutni ebedre, vacsorara pizzat a csaladnak, en meg miutan megsul, leveszek rola mindent es ugy eszem. Nagyon jo marad az ize!
De jo a piritos is par csepp olajjal,soval, sok salataval.