Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Nem cseréltem fel, tegnap gyümi volt, ma víz. Megpróbálom egy kicsit megszigorítani, mielőtt lejár /vasárnap/ a 90 nap. Ha nem megy, és rosszul érzem magam, akkor nem erőltetem.
Ezt fordítva kell, előbb gyümi, aztán víz...miért cserélted fel?
húha, nem sűrű az egy kicsit?
Na ezzel én is így vagyok...
Jajj, szegény, gyógyulj meg hamar! Én nem kaptam gyógyszert rá, meg a gyerekek sem, ez a doki olyan, hogy azt mondja, feleslegesen, ha nem muszály, ne terheljük a szervezetet vele...
Örülök az örömödnek! Ennél nagyobb öröm nincs, mint amikor az ember a gyerekét, gyerekeit hosszú idő után ismét ölelheti! A mieink itt vannak Mo-n, mégis a találkozások után napokig abból élünk.
egy iső után ( nekem már így a 85. nap körül) már nem eszel gyümit...előbb tartasz gyümilé napot, mint gyümit.
Sziasztok! Ma van az első igazi gyümi napom. Ebédre főztem egy gyümölcsös desszertet: 1 alma, 1 banán, 5 mandula, meg néhány aszalt gyümölcs. Fahéjjal! Igen jó volt! Így meg van az az érzés, hogy ettem valami ebédszerűt! Nektek nem vásik el a fogatok a rengeteg nyers gyümitől?
Még mindig hörgőgyulladásom van...ugyanúgy köhögök mint 3 hete. Nesze neked antibiotikum! A gyüminappal is nagyon szenvedek, de az tartja bennem a lelket, hogy már csak 1 van vissza ezen kívül!
sziasztok, próbálok visszaolvasni, nem tudom mennyit írtatok.
Jajj, Erika, de jó lehet most neked, legyél csak velük, mi ráérünk, megvárunk, itt leszünk!:-)
Értem, köszi.:-) Én is szeretném kipróbálni, csak időhiányban szenvedek, nem tudok hová tenni napközben a gyereket.:-)
Köszi, megkaptam, majd megnézem!
:-)))))
Sziasztok Lányok!
Csak bekukkantottam, s mindenkinek további szép napot, jó fogyizást a gyümiseknek, viznaposoknak kitartást, a betegeknek gyors gyógyulást!!!!
Szerencsésen megérkeztek, de sajnos a gépet nem láthattuk, mert a Nabuckó miatt a kilátóterasz le volt zárva. Olyan jó volt megölelni Őket :-))))!!!!
Pokoli fáradtak voltak, hisz 2 napos volt az út, New Yorkban vártak 12 órát, de épségben itt vannak!
Ismeretlenül is sok kitartást, és mindenkinek további jó fogyizást kiván az én kicsi madaram!!
Képzeljétek nagyon megdicsért, hisz majd 5 hónapja nem látott, s azt mondta, hogy nagyon nagyon látványos az eredmény! Kell ennél több? hihihihihihi
Én annyira boldog vagyok, hogy itt vannak, és tegnap agyon puszilgattam mindkettőt!
Bocs, hogy ilyen sokat irtam, de ma megint nem sokat tudok lenni, de azért olvaslak Benneteket!!!!
most én is nagyon rákattantam, hogy újra szeretnék menni, de elég drága egyedül.
nekem ez a tapasztalatom, de nem tudom mi alapján változik. lehet bennem sok a méreg :)
Én is voltam 1X infraszaunázni, ugyanígy, csak a fejem volt kint, de nekem nem maradt a lepedőn semmi nedvesség, se fekete, se másmilyen. Egy kicsit izzadtam, pont úgy, hogy jól esett. Itt van az utcánkban, egy jó ismerős csinálja, gondoltam kipróbálom.
Szia!
Nekem lenne, bővebben esetleg priviben?
Lehet, hogy én. Még nem biztos, de győzködöm magam. Ma víz, holnap gyümi, holnap után akarok megint egy vízet. Majd meglátom holnap, hogy bírom az iramot.
Meg volt az ebédem: félliter tea! Ma már másfélliternél tartok.
Persze!
Ahol én voltam az egy személyes ilyen fekvős volt, és nem kabin. Csak a fejem volt kint, a testem meg bent izzadt a forróságban :) Közben kellett innom, és 40 percet voltam bent. MIkor kikeltem akkor magam után ilyen csúnya sötét fekete lé maradt, ezt izzadtam ki, elvileg méreganyag. :)
Köszönöm, egyre jobban. Tegnap már kutyát sétáltatott!
Miféle fekete lét? Ezt így nem tudom elképzelni, mesélnél róla?
nem találtam még ennél jobbat :(
jajjaj nem húzós az egy kicsit?
jahh hat az más, mert itt Pesten eddig nem találtam olcsóbbat :)
de valóban nekem az messze van :)
További ajánlott fórumok: