Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Gitka!!
Annyira jól néznek ki a kajáid a képeken! :-D Biztos fini is!!! :)
Szép jó reggelt Mindenkinek! :)
Tundek és Rencsi merre? rég nem írtak..... Persze én is ritkábban vagyok, de mint írtam elég sok a munkám...
De folytetom szépen :) Ma van az 50-ik napom!!! Már túl vagyok a felén egy kicsivel!!! Juhéééj!!! :)
Viszont most piszok lassan megy le, de komolyan. Sebaj, kitartok!
Kovkor legényünk merre? Hogy áll???
Szép jó estét mindenkinek!
Valaki a múltkor írt egy tojássaláta recit. Le tudná írni újra ? vagy vki aki elmentette? Holnap fehérjenap meg akarom csinálni. De fogalmam sincs már hol keressem.
KÖÖÖÖSSSZZIIIIIIIII
Na ezt én is ki próbálom!
Minde ugyanugy csak tej nélkül?
Sziasztok!
A gesztenye keményítQnapi finomság?? De kár, hogy nem elQbb tudtam, pedig itt lapít 2 kocka is a fagyasztóban!
Most már csak visszaolvastam, aztán megyek is, mert vár a forró fürdő:)
Jó éjszakát Mindenkinek!
Hotyka
Tényleg tuti úgy a palacsinta:) Mi is szeretjük úgy is.
Gitka, az én palacsintámról beszéltünk, amióta kisfiam tejmentes diétán van, ki kellett hagynom a tejet belőle teljesen, hogy ehessen belőle Ő is. Azóta már mindig tej nélkül sütöm, sokkal finomabb, lágyabb a tészta, és ezt próbálta ki , és ízlett neki is, erről beszéltünk.:-)
Csak szénsavas ásv. vízzel csinálom és teljes kiőrlésű liszttel, nagyon tuti!
Hát nem igazán:D
2-3 banán max. Neked is ajánlom, hogy kockázz föl többféle gyümölcsöt és pakold egybe, úgy jobban néz ki. Magvakat ilyenkor lehet enni, mert lekötik a gyomorsavat. Én pl. mandulabelet szoktam.
Citrusokból viszont minden mennyiség mehet (mert pl.a narancs, grapefruit talán pomeló is zsírégető)
Sok szerencsét^^
szia!holnap en is gyumölcsnapozok!olyan jo lenne ätaludni!!:)
de sajna nem lehet.a minden mennyiseg az tenyleg minden mennyiseg??banånbol is??
jó éjt lányok puszi mindenkinek!
holnap valamikor be nézek hozzátok . nagyon sok a melóm és a nátha is kínoz.
bocsánat ,de szombat reggel elutaztam külföodre és ma este értem haza:)
Hirtelen jött lehetőség volt, a diétát csak kismértkében tartottam be:)
Amúgy csóki hotyka néném:)