Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Próbáld ki, ártani nem árthatsz!
Menj vissza oda, ahol csináltattad, talán Ők tudnak segiteni, hogy mi lehet a baj.
Soha nem lehet tudni, hogy mi lehet a baj.
Ha meggyógyul akkor szerintem legközelebb már nem lesz gond. De majd kérdezd meg a lányoktól is, talán van valakinek ötlete, vagy van aki járt még igy.
Nagyon sajnállak, s remélem holnapra már jobb lesz, vigyázz Magadra!
Na megyek, Istinek kell a gép!
Jók legyetek és ügyesek!
A lányomnak is begyulladt, igaz nem a fülbevalója, hanem a pirszingje, és Ő a gyógyszertárban vett valami folyadékot, és körömvirág kenőccsel kente, nem vette ki, csak annyi időre mig a helyét bekente és visszatette.
Feltétlen valami gyulladáscsökkentőért menj el holnap a gyógyszertárba, nehogy baj legyen!
Egy hete lövettem ki a fülemet, és most a bal fülem begyulladt, először csak fájt egy kicsit, gondoltam elmúlik, de egyre rosszabb, már a fülcimpám is be van gyulladva, és fáj, viszont a jobbnak semmi baja, tehát nem a fülbevalóval van a gond...mit csináljak vele, hogy rendbe jöjjön szerinted??
Nem akarom kivenni, mert nekem nagyon hamar beforr a lyuk. De már rendesen meg van duzzadva a cimpám, piros , bal oldalamon sem bírok feküdni éjszaka. Van ötleted, mivel hozzam helyre??
Szia én vagyok, csak nem irtam!
Én megfelelek?
:))
Szia, sok szerencsét velük.
Én is:))
Csinálj tortát, vagy almás lepényt(én a tésztájába teszem, nálunk mindenkinek nagyon bejön).
még este jövök olyan 8-9 között oké puszi addig is .
még a gyerekeket is rendbe rakom nálunk ilyenkor van hajmosás stb. "( mindig mondom a gyerekeknek ---
köröm vágás -pofon vágás)" ők ezt úgy tudják mondani ha valaki hallaná azt hiszik tényleg pofozóm őket.
Élek.
Végre megint tornázok, és próbálom visszafogni magam, mert sokat bűnözök.
Hogy megy a fogyi neked?
Hmm...örül a lelkem, finom volt ez a piritós.
Hogy vagytok?
majd bele jössz, hogyan kell enni és miket lehet.
nyisd ki az ajtót és dobálok a szomszédba egy párat
ma a fénypostai szolgálat szünetel.