Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
tudom ajánlani a viasat3 megyen a modell leszek sorozat abba is vannak gebék és nekem azok nem tetszenek tiszta csontok.jó legyünk vékonyak én mindenkinek egy 38-40esruha méretett ajánlok akikre 34-36 os kell azok csontvázak szerintem.
én tegnap nézegettem a fehérneműs részt .én nem nagyon akarok olyan vékony lenni,mint azok.
Nem kell éhen halnod. Ebben a diétában az a jó, hogy nem kell éhezni. Szerintem Te is rá fogsz jönni előbb vagy utóbb, hogy milyen kajákat érdemes a különböző napokon enni, hogy ne maradj éhen. Én ma, ch napon, zöldbableves levét ettem nagy galuskákkal, már attól majdnem jóllaktam, meg egy szelet diós kalácsot. Vacsoráig majd csak teát fogok inni, ha esetleg éhes lennék. Vacsorára meg eszem egy szelet kacsazsíros kenyeret, sok csípős savanyúval, meg a szokásos tea. Ettől teljesen jól leszek, máskor is volt ilyen vacsim, 5 óra körül, és nem voltam éhes.
Sziasztok
Örülök,hogy felnéznek a régiek is:))))))))
nekem nincs ilyen fehérneműsöm
Szerintem nem hülyeség, amit leírtál.
Én egyébként is igyekszek minél többet sportolni, mozogni, ezért gondolom több energiát is használok fel alapból.
No, akkor itt egy újabb dolog, amit megfigyelhetek magamon.
:) ne is mondd, leszedhetnék már onnan
mindeggy ne rakjanak ilyet erre az oldalra:-(:-(
Ugyanott mértem, csak egyrészt sok olyan ruhám van, ami rugalmas anyagból készült, meg vannak olyan nadrágjaim, amiket egyideje nem mertem felvenni... :-S
De legalább kellemes volt a meglepi.
A párom egyébként mondta, hogy szerinte vékonyodtam, de azt gondoltam, hogy "csak" bíztatásból mondja nekem.
az nem is csaj, csak egy bábu...:)
nektek is ott van oldalt ez a fehérnemű reklámos csaj na látjátok én olyan soha nem leszek tiszta lapos a hasa:-(:-(
nyugi nem halsz éhen:-):-)Kitartás:-)
én tegnap is csináltam a kedvesem nem, ő ma akarja majd bepótolni, így lehet, hogy én is megcsinálom ...
Nem szeretem nap van, de holnap szeretnék olyat látni a mérlegen, hogy 64,.... Kitartok, ha éhen halok is :)
kitartás, gondolj arra, hogy tegnap CH nap volt, és holnap fehérje :)
ügyi vagy a leg magicban ma kezdem én is
Nagyon köszi!
Lehet, hogy akkor belekezdek, mert nagyon jókat mondanak róla.
köszi :)majd igyekszem mást is feltenni
Én most kizárólag a saját véleményem mondom.
Fehérjenap OK. Más napokon ha délután 5-ig vacsorázol, akkor az gyakorlatilag 3 óra alatt megemésztődik, és utána szerintem megehetnéd. Mindenesetre várd, hátha más is ad tanácsot, ha nem, akkor esetleg próbáld ki.
Láttam a képet ari vagy:-):-)
A kefírgombát még nem kezdtem el, de ugy tudom este kéne megenni és kb 2 dl.
További ajánlott fórumok: