Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
ilyenek?... szinte már csak ilyenek
Mindegyik önző, haszonleső...
Elnézést mindenkitől,de kicsit kiakadtam, nekem nem szabad cikkeket olvasnom, az egyik felidegesít, a másikon meg telesírok egy 100as pzs csomagot... Egyre jobban félek az emberektől, először mind olyan aranyos és kedves, utána meg kiúgrik a nyuszi a bokorból és egy vérengző vadálattá változik...
de miért van ez??? Egyszerűen nem tudom megérteni,hogy hogy vannak ilyenek a földön???
ha csak hármat rúgnának...
Egyszerűen nem értem az embereket... miért bántják egymást? Ahelyett,hogy segítenének a másikon, még belerúgnak hármat biztos ami biztos...
:) gyorsan kapard össze magad :)
szép estét mindenkinek!:D
ezen már felesleges gondolkodni.
Egyedül ez ellen semmit nem tehetsz.
Ha sok ilyet mondasz még a végén lavort kell tennem a székem alá ,mert elolvadok:)
Szia :)) nekem is gyümi lesz holnap :) én már nem is tudom,hogy le tudom-e gyűrni a gyümölcsöt a torkomon, annyira nem kívánom... meguntam, vagy nem tudom...
sziasztok!
ennék dinnyét én is holnap.
megint gyümi nap,azt de utálom :(
ma jó volt a ch nap,de ilyenkor 1 tonnával nehezebbnek érzem magam.
amugy nekem is 6 kiló ment le 30 nap alatt.
de centiben talán jobban mérhető,mert érzem a gatyáimon.
Annyira dúrva emberi történeteket írnak le itt a Hoxán. Nagyon elgondolkodtató és fájdalommal tölt el,hogy az emberek,hogy viselkednek egymással, saját gyermekükkel, párjukkal, szüleikkel... vagy akár egy vadidegennel. Mivé lesz a világ és mi emberek hova süllyedünk még? Megadatott a lehetőség,hogy kiemelkedjünk az állatok közül és mások legyünk, tele érzelemmel,de ami ezen a világon folyik az nem emberi, újra állatok leszünk...
:) Szia Kornél :))) Édibédi szaloncukor falat vagy :)
Látom nem vagyok vicces ,se jópofa:(
Nem baj ,megszoktam.
:)
Szia Réka,én Fáradt vagyok:)
Amúgy Kornél:)
Láttalak párszor kiskoromban a tv-ben:D
Életreszóló élmény volt:D
a sima ütésnél is lehet variálni:)
Bár kétségtelen ,hogy határozott és ellentmondást nem tűrő ,egyértelmű cselekedet:)
:D nem is neked mondtam,de ha már itt tartunk miért is fáj? mert nekem is szokott,bár nekem munka után, szóval szerintem attól fájhat...
Nem is feltételeztem.
Én nem stratégiázom, én ütök:))
De jelenleg be vagyok nyugtatózva a sok tonna csokival, tehát nem kell félned.
Úgyúgy :)
Ez sem kevésbé hatásosabb ám:)
Én tudom ,hogy mitől csak mondtad ,ha van kérdésem tegyem fel:)
Értem. :) egyéni fogyókúra :)
Mindenki bemutatkozott már, csak én nem?:D
Sok Angi, Mária etc.
További ajánlott fórumok: