Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Gratulálok neked!!!
Most néztem az adatlapodat és megakadt a szemem a centiken :) Hűhh de irigyellek :) Csak így tovább 1000rel!
szia Évike hú ez nagyon nemes lélekre vall nagyon kedves gesztus. Jó napja lesz pár beteg embernek.
Nálunk is ratyi idő van. Már be is fűtöttem, mert hideg volt.
Én is mást terveztem mára de így zsemlét fogok a fiúknak keresni és sütni.
szerintem ha négy naponta csak azt a két három kis szelet kenyeret eszed na az nyugodtan belefér.
Köszike a következő mérlegelésem április 5-én reggel lesz
Jó reggelt, szép napot!
Tünde! Annyira jókat írsz így korán reggel, megadod a nap alaphangulatát!
Itt ronda, borús idő van, pedig égetni akartam az udvaron. Így az elmarad, beteglátogatás lesz helyette /karitatív felajánlás/.
nagyon köszönöm, nem is tudod, hogy ez mennyire jól esik és mennyi erőt ad. én is drukolok ám neked! figyelem minden mozzanatod, alig várom a mérlegeléseid. :-)
akkor a zsíroskenyér nálam is vendég lesz gyakrabban. Bár eldöntottem, hogy nem fogok kenyeret meg kiflit, de ez nem tudom betartani, hiszen annyira szeretem! :-)
na nézzük a mai reggelt. 5kor még hiába néztem.
Mai büszkeségeink:
Matyi78 Rena ismerőse már nem nagyon látom itt, de elindult a csökkenés grat neki
Denisag szuper az eredmény mér csak másfél kiló az szinte semmi. Nagy nagy grat neked
Zsuzsa57 ez fantasztikus ehhez nincs mit hozzá fűzni, megjenet a kék csík. Nagyon nagy gratuláció neked
Hát eddig ennyi a mai napra.
Mindenki nagyon ügyes továbbra is. Legalábbis remélem
sziasztok! Mindenkinek szép jó reggelt.Képzeljétek - 1,3kg az 5 nap alatt. Persze víznap után, és elmúltak a napjaim is. Bár még nagyon gyenge vagyok a víznap után...:-).
tundek sajnálom, hogy abbahagytad, leginkább rólad szoktam lesni, hogy mit eszel, mennyit fogysz, de annak örülök, hogy továbbra is írod a naplódat.
Hát itt van tessék: Jó étvágyat hozzá
Virsli csoda
Gyors, nagyon finom vacsi, és végre az unalmas virslit is fel lehet érdekesen használni.
Hozzávalók: virsli, hagyma, füstölt szalonna, fűszerek, olaj, tejföl, sajt.
A virslit kb. 0, 5 cm-es szeletekre vágom, és bele borítom egy tepsibe. Hagymát (minél több, annál finomabb), félkarikás szeletekre vágom, és megpárolom. Mikor már majdnem jó, akkor hozzá adom a kockázott füstölt szalonnát (a húsossal finomabb). Ha ez is megpárolódott, és picit talán le is sült, akkor megfűszerezem. Sok fajta van itthon, éppen amilyenhez kedvem van, de általában ezek mennek bele: ételízesítő, bors, majoránna, gyros fűszer, bazsalikom, oregánó.
Ezt a masszát, egy picit még össze rottyantom, hogy a fűszer kijöjjön, és ha meg van, akkor nyakon borítom a virslit vele, és összekeverem. Azért nem kellett a virsli alá semmi, mert innen kerül alá olaj. Tejfölt rá - jó sokat, reszelt sajtot, pirosodásig sütöm. Kenyérrel szoktuk enni.
sziasztok
Szép jó reggelt mindenkinek!!!!
Légyszi írjátok le nekem a virslis csoda receptjét ma fehérjenapom van!!!
Köszike
sziasztok jó reggelt Mindenkinek
Hú Csigalány ha ez igaz akkor az enyém ma nem sokat égett, mert keveset aludtam
Nagyon szépek a festékmatricáid. Grat hozzájuk
Alvás közben égetünk csak zsírt, máskor nem.- SorbiNorbi szerint. Régen mintha valami ilyesmit olvastam volna a könyvében. De csak akkor ha előtte este már nem ettünk szénhidrátot. Nem tudom ez igaz-e, de valami ilyet írt. MAjd megnézem pontosan ha érdekel valakit.
Köszi a dicséreteket. :-) Szia Nenszi! Hát téged is lehet látni? :-) Mindjárt megnézem a minták helyét, és priviben átküldöm.
Jó éjt mindenkinek!
Hú drágáim megyek, mert 4.45-kor csörög az óra, megyek keresztgyerekeimhez szitterkedni.
Jó éjt mindenkinek, zsírégető szép álmokat.