Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
És még annyi, hogy csak nálam fordul az elő, hogy állandóan éhes vagyok, vagy ez normális?
Sziasztok. Szeretném tőletek megkérdezni, hogy uborkát, paradicsomot nem lehet a főétkezéseken kívűl is fogyasztani? És még az is érdekelne, hogy a cukkinit melyik napon kell enni?
előfordul:))
én mandulát szoktam<3
Most gyümölcsözök, és paprikás mogyit rágok, mert édesből elegem van. Nem gondoltam, h ez a nap is eljön 1x. :)
lehet, h nem találtam fel a langyos vizet, de pont most találtam a Balázs által reklámozott ételkiszállító honlapján 90 naposhoz étlapot.:) Tök jó. Elmentem kedvencnek. Nem engedhetem meg, hogy innen rendeljek, de ötletet lehet innen lopni.
Jöhet.
és ch napon egész nap ehetsz édeset, ha azt kívánod.
Köszönöm szépen,de mostmár teljesen zavarban vagyok ennyire ne dicsérjetek,még a végén elbízom magam:)
Aranyos vagy nagyon szépen köszönöm:)
December végén kezdtem,és nagyon halkan kezdtem:))nem voltam biztos magamban,de mostmár megsem állok a célig:)
Fehérjére a körözöttes kaliforniai paprika jöhet, ugye?
Szia! Gratulálok neked! Lehet, h te vagy a csúcstartó? :)
Nagyon szépen köszönöm,kedves vagy:)
Legnagyobb segítségem Anisz :)) és csendesen olvasgattalak Titeket is:)
Nagyon örülök,hogy köztetek lehetek :)
Ch napon ebédre nem lehet édeset enni? Szóval lekváros-diós-mákos tésztát? Csak vacsira??
kertikacsa:)) kitartás, kitartás,semmi megtorpanás és meglesz az eredmény.
A bőröm sajna nekem sem lesz szép,azt már látom,bár tornázok heti 3x és még naponta itthon biciklizek.
CH napon ebéd általában pöris tészta,vacsi meg sütemény 1-2 db vagy pogi 4-5 db,mert ezeket imádom,a vacsi azért ilyen napon max 4 óra nálam
Nekem keményítő napom volt/van.
Reggeli:1 alma.
Ebéd:Kukoricás-cukkinis lecsó.
Délután: pár szem főtt burgonya.
Vacsi: (17.30 körül) u.a mint az ebéd, csak kevesebb.
+ 2liter szénsavmentes víz.
összevissza sokmindent:)
tojássalit, cézár salit, joghurtot, kis pászkát és sok sok édesítős kávét
újrakezdi
nem semmi a csaj:))
Izsy hogy értetted hogy vége az elsö 90 napodnak!!Vagy én olvastam valamit rosszul??
szia Izsy ismeretlenül gratulálok az elért eredményedért!!!!!!
Sziasztok
Hú Izsy ez fantasztikus eredmény! Őszintén gratulálok hozzá.
szia Gitka sikerült a letöltés?
Gratulálok Vicza
Azért annyira nagyon vékony nem vagyok:S Meg igazából olyan sokat nem is tudnék fogyni, max 5 kiló, és persze azt megtartani.
Csak a képeken nagyon vékonynak tűnsz!
Ja értem. köszi a válaszokat:)
Honnan? Seggemről combról és hasról:S
Kata! Megkérdezhetem, h honnan akarsz fogyni? Mert nagyon csinos vagy. :)
rizst? ha keményitő napon szoktad enni akkor ehetsz! de van aki Ch napon eszi a rizst.
Szia! Nehéz eldönteni, h a rizst hová sorolod, de ha kiválasztod vmelyik napra, akkor mindig csak azon edd. Tehát ehetsz azt!
Sziasztok! Gratulálok mindenkinek a fogyáshoz! Nekem 5 hét után most áll a súlyom kb. 1,5 hete. Gáz.
További ajánlott fórumok: