Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Sziasztok!
Infulenzás lettem. Tegnap gyüminapom lett volna, de úgy kivoltam, hogy csak levest kívántam.
Most csaltam először.
Ma van az 51. napom...
Szia Patricia!
167 cm vagyok és most 71.4 kg. 60 kg-ra szeretnék lefogyni.
40 évesen sokkal nehezebb lefogyni, mint fiatalon.
A gyerekek születésekor 51-ről 82-re, majd a második gyerekkel 91 kg-ra hiztam meg.
Aktiv sportoló voltam és a terhesség alatt abba kellett hagyni és csak híztam,híztam.
Szoptatás után sikerült lefogynom 58 kg-ra, (2 év alatt).
Most az utolsó 3 évben lassan jött rám ez a 10 kg.
És nagyon nehezen tudom leadni.
Az én fiaim Attila és Gábor
de a Levente nekem nagyon tetszett volna csak Apa nem akarta a gábor helyett mert az Attila nem is volt kérdés.
Szép napot nektek
Ahogy elnézem jól itt maradtam nektek a régiek közül tök egyedül, mert már más nem is szokott jönni.
Jó reggelt
igazad van ez akkor mégsem olyan rossz dolog. Én már évek óta beszüntettem ezeket a nagycsaládis elfoglaltságokat minden nagy ünnepre.
Én is imádom ezt a nevet, a barátnőmmel közösen eldöntöttük azon rész után(Jóbarátokat sokáig néztük:)), hogy a lányunkat így fogják hívni:D mármint nem közöset^^
Nem baj, a nyulam igazán meg van tisztelve, hogy ilyen druszája lesz:)
Van ötlet azért már a fiú névre? Nekem az Ákos, Csongor, Koppány, Adrián nagyon tetszik
O_O
Jól tetted nagyon, hogy lebeszélted! Végül mi lett a neve?
tundek köszi szépen, aranyos vagy:)
edge hidd el, hogy vannak rosszabbak is... én a mai ködös fejü szülőket nem értem, akik képesek Zéténynek nevezni a csemetét (elnézést ha valakinek tetszik ez a név, vagy ez a neve valamelyik ismerősének, vagy a gyerekének, de nekem a gyékény/kérvény jut róla eszembe)
amúgy bírom az emberkét, kissé tapló, de aztat szeressük:)
Sziasztok
nagyon ügyik vagytok
Ügyi vagy Binkx sok sikert volt hogy én is számoltam a 90 nap alatt.
Hát én nem bántom a Klaudiát mert az uram kedvence és én is szeretem de nem nagyon látszik rajta a fogyás!!!???
Vagy én látom rosszul, ez is lehet.
Tatarek Rezsőt már egy éve letöltöttem csodás alakformáló tornái vannak nagyok király most is őt szoktam általában tornázni.
Melcsike Angi írtam privit és most lépek mert korán kell kellnem
Mindenkinek ügyes és szép holnapot nektek.
Ha valamiben tudok segíteni csak kérdezzetek
hölgyek!
írjátok be a gugliba, hogy fitnesz dvd (így ahogy van), és katt rá az első oldalra, amit kidob
rengeteg táncolós, ugrabugrálós, fogyós dvd
ja és a kedvenc Tatarek Rezső zsírégető tornám:)
nos megyek fürdeni, meg csicsiskálni, holnap paradicsom ültetés, és alergiás vagyok a növénykére, úgyhogy alig várom :(((
Mindenkinek kitartást, sok sok minusz kilót és szép napot kívánok holnapra, ügyesek legyetek és vigyázzatok magatokra :)))
Edge Drága nagyon csendben voltál :((( puszi nektek, sziasztok :)