Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Akkor a mi történetünk szinte teljesen egyforma,mintha én írtam volna:))
Te mennyit szeretnél még leadni?
sajnálom, majd írj privit.
A diétával én is így vagyok mióta húsvét óta letelt a 90 napos csináltam pár rövid kúrát lement 2-3 kiló de vissza is jött. 2-3 le aztán 2-3 fel így ingadozok azon a súlyon ahol a 90 napnak a végére értem. Ezért kezdtem el újra ezt.
Nekem is ez a 4. nap:)))
És nekem is nehéz,el sem tudom mondani,hogy utoljára mikor volt 100%-osan betartott gyüminapom
A munkahelyemen felmondtam,ez hosszú történet,de minden oké.
A diétát csinálom,kiló nem jött vissza,de le sem ment,most próbálkozom még olyan 5-6 kilót leadni,remélem menni fog:)
Mai napom:
tejeskávé reggel és eper, 1 banán
Ebéd eper, 1 tányér husileves leve, pár mandula,
Vacsi 1 tányér husileves leve
Jó sokan gyümizünk
Az nem semmi!!
Nagyon nagyon ügyes vagy!:)
Szia te drága de jó, hogy itt vagy. Olvasom a cigit :(:(:( sajna, de majd ügyes leszel.
Én most leszek 4 hónapos a héten
pati kiváncsi leszek milyen lesz majd mondd el.
Még semmit nem vettem észre az azelőtt meg sem kottyanó gyüminap ma valahogy nehezemre esik.
Mérés megfogadtam csak 10 naponta még van hat- Azt terveztem ha 10 napont lemegy egy kiló, akkor a 80. napra érem el a célomat.
Kertikacsa, szívesen! Örülök, hogy találtál.
Én most azt csinálom, hogy lemérettem amgam tegnap, és most 1 hétig egy icipicit szigorúbbra fogom a diétát, és jövő hét szerdán megint megyek leméretni magam. Kivi vagyok, hogy kevesebbet mutat-e, és ha igen, mennyivel?
Saigevi, most már könnyebben rá tudna venni a tesód, mi? :-)
Köszi Maya mégegyszer, már atláltam is nekem jó Gyönygpatit az edzőtermemtől pár lépésre van és van is nekik.
Én napai 2 pohár zöldteát iszom, de így is hozza a patikat.
Jajj én is annyira várom a cseresznyét a piros gyümölcsök nagyon-nagyon egészségesek, azokban van a legtöbb antioxidáns is és szerintem cukortartalmuk és kalóriaértékük is kevés
Én is ittam sok 100 %-os ananászt, mondjuk literszám nem, de ha nincs benne semmi hozzáadott cukor akkor semmi baj nem lehet gondolom.
Tündi,már érlelem az almaecetet, örülök neki, hogy lesz házilag. már a naptárban is bejelöltem a 6.hetet,nehogy elfeledkezzek róla.
a régiek közül,akik most újra kezdtétek a diétát hogy haladtok? fogyásban? étkezésben?
zola,nekem is gyümi napom van.én jobbára narancsot, mogyorót és aszalt áfonyát is ettem ma.
mióta bevettem az antioxidáns tabikat azóta nem vagyok éhes. vagy csak beképzelem magamnak? nem sok gyümit ettem ma, a legutóbbi gyüminapon ettől jóval többet,mondjuk akkor sok gyümilevest ettem.
nekem a zöld tea nem okoz gondot, sagievi, lehet te erősebben iszod mint én? én 1,5 liter vízhez 1 vagy 2 filtert használok. én már hónapok óta iszom, viszont rendszeres ,napi szinten csak mióta 90 naposozom.
Hello mindenkinek! Gyümölcs napom van :D Cseresznyét eszek egész nap, remélem semmilyen káros hatása sincs ,mint pl. a banánnak(sok cukor).
Vettem 100%os hohes C-s ananászlevet. Azt hallottam, hogy fogyaszt is, akkor ugye nem baj ha 2 litert megiszok ma belőle?