Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Igen logikus és már hallottam,de mért van az,h felfelé sokkal gyorsbb mint lefelé?:)Egyébként tényleg nem biztos,h jó ötlet ha nem eszel hétfőn,bár attól függ mikor lesz a vizsgád.Ha délelött akkor lehet,hogy valami tápláló,energiában gazdag,de nem hízlaló dolgot ennék és uttánna gyümit,de ezt csak te tudhatod mi jó magadnak.Sok sikert és egy kalappal.
Zért enni azt kell,mert ha semmit se eszel akkor a szervezeted átáll raktározó üzemmódba, és még azt a keveset amit eszel, azt is elraktározza.
Jaj nagyon rendi vagy!Köszike! Német gazdasági nyelvből lesz a vizsga! Hát látod erre még nem is gondoltam, hogy gyüminap lesz hétfőn. nem tudom mit fogok csinálni, de lehet hogy nem jó ötlet,mert azért kéne energia
Hétvégén hányan leszünk? Én 1
Én már olyan szinten nem merek enni semmi,hogy este gondolkodtam,h megegyek egy kefírt ami szemezgetett velem ,de ott hagytam ma reggel párom megette.Attól félek nálam még egy kefír is fél kiló.Gondolkodtam rá kéne állni,hogy pár napig legalább csak zöldséget és gyümt enni.
Gondolni fogok rád szombaton és hétfőn. Ügyes legyél ám, szorítok neked. Milyen nyelvből lesz? De ugye hétfőn nem akarsz gyüminapot tartani? Vagy mégis?
Igaza van jodaanak centibe is mérjétek magatokat..nekem a hasam 8 centivel lett kissebb,annyira örűltemneki.jót tesz az ember lekivilágának.
biztos jó hírek lesznek,nem hiszem,hogy rossz:)Olyan érdekes annyiszor próbáltam már a fogyúkúrát és nem ment.Ilyen még soha nem volt mint most.Most tényleg úgy érzem,hogy ez kell és jól esik amit csinálok,nem pedig szenvedés.Néha van,hogy beleharapnék a lányom otthagyott szendvicsébe,de akkor oda adom gyorsan a kutyának:)Egy baj van,hogy nem vagyok megelégedve így sem a leadott kilókkal,mert úgy érzem tényleg nem eszem és nagyon sokat tornázom és ahoz képest nem ugrálnak lefelé a kilók.Sőt van amikor felmegy fél-egy kilókat amit aztán tényleg nem tudom miért.Én márc.10.én kezdtem..azóte nem ettem egy falat kenyeret sem és cukrot sem semennyit.Akkor ha jól számolom ez a 24.napom 7 kilót fogytam..nekem ez nagyon kevés sokkal gyorsabra számítottam,ugyhogy lehet kicsit jobban meghúzom jövő héten.:(Ezért is szeretném elkezdeni a salaktalanítást hátha segítene ha nem csak 3 naponta jutnék el wc-re.Nem elég gyors az anyagcserém sőt!!!
Mindik ppkatát írok pkkata helyett, tiszta dinka vagyok!!!!! :D
Hát már várom is, hogy ebédidő legyen! :) ppkata te hogy vagy ezzel?
Pkkata, Jodaa: ügyesek vagytok, hogy kibírtátok a gyümi napot!!! Ma ehetitek a fincsi , jól megérdemelt kajákat:)
Bizti jó fog mutatni nyugi!!!! De centibe is mérd magad!Az is sokat tud tenni az ember boldogságérzetéhez :D
Hétfőn én sem leszek, mert akkor lesz a szakmai nyelvizsgám szóbeli része.
Hát igen én is otthon csábulok el jobban,vagyis csábulnék,de mivel nem lehet. :)
Hát neked nagyon nagy akaraterőd van. Gondoltam is rád tegnap, hogy csak délben eszel és már vacsizni nem szoktál, ügyes vagy. Én mindig otthon csábulok el jobban. Így lehet hogy nálam a vacsora adag nagyobb mint az ebéd.Na de majd odafigyelek. Én szombaton tervezem hogy mérlegre állok.Majd kedden beszámolok, akár jó akár rossz amit mutatni fog. Ja igen hétfőn szabin leszek úgyhogy nem tudok majd írni
36. napon vagyok. Nem tudom mennyi voltam mikor elkezdtem, 86-88 valhogy így a 15. napon 83 a 30.on 80. Most nem fogok mereszkedni mert havim van és akkor biztos többet mutat a mérleg, majd ha elmult.
Sziasztok jó reggelt még nem is köszöntem csak vissza olvastam és vállaszoltam.Ma úgy döntöttem nem eszem semmit levegővel táplálkozom:)....Á nem csak vicceltem.azon gondolkoztam,hogy olyan kicsiket eszem mostanában,hogy akár nem is kéne ennem lehet,hogy ahoz is hozzá szoknék:)Szóval ma megint úgy gondoltam,h csak gyümit eszem,mert ha ma lefogyom azt amit szoktam gyüminapon akkor lemegyek 90 alá és az nekem már nagyon szupi lenne.:)Ki hol tart a fogyásban ki hány napja csinálja és az alatt mennyit sikerűlt ledobni??
Hát én még mindig azt mondom, egyél annyit az adott napból amennyitől jóllaksz,mert egy idő után ugyse bírsz majd annyit enni,és így legalább nem érzed drasztikusnak,mert magadtól kezdessz el kisebb adagokat enni
oké!majd akkor intézkedünk mikor kell:)
oké köszönöm akkor kezdem a naturland salaktalanítóval.:)
Az atkinsz diéta lényege, hogy szinte kidobod a szénhidrátot, napi max 20g ch-t ehetsz(az első fázisban)....csak nekem már kenyér és gyümölcs hiányom van...és a ti diétátok jobban tetszik...és igen sok atkinszezős vesekövet kapott....ha nem ivott elegendő folyadékot.
Na, de engem mégis érdekelne, hogy pl ebédre egy ch napon mennyi tésztát esztek? az adagok érdekelnek...sokat birok ám enni, és imádok is, úgyhogy nekem tudnom kell, mennyit lehet:)
Csatlakozom Ildi-viki-hez,jó neked, hogy nem szereted az édes tésztákat. Én az édeset is meg a nem édeset is szeretem, főleg ha sok van belőle! :D
Irigyellek, hogy nem szereted az édes tésztákat!
Csinálj nem édes tésztát. Én a multkor a spagettire csináltam vargányából a maggi fix-el szószt, finomabb volt mint hússal. A darástészta sem édes ha savanyúval eszed. A kisfiam olyat szokott csinálni (10,5éves)olivaolajon megpiritja a spagettit pizzafűszer+fokhagyma és kész. Már én is megeszem mert tényleg jó.
Köszi rékabetti a lehetőséget az iwiw dologhoz de most egyenlőre nem élnék vele. Nincs is kép rólam amit feltehetnék. Majd csak akkor szeretnék fotózkodni ha lefogytam. Na meg egyenlőre jobban érzem magam, ha kicsit inkognitóban maradok.
Sziasztok. Itt vagyok én is. Ma gyüminapom van. De nem is baj mert kissé rosszul vagyok. Ez a tegnapi diós tészta nem esett valami jól, vacsira meg ettem paradicsom levest, na az jól esett de attól meg éjjel égett a gyomrom:( hát így jártam.
Mondtam én hogy nem szeretem az édes tésztákat.
Sziasztok!
Ma ch napom van, ebéd palacsinta, vacsira fagyi (remélem)
Holnap gyümi + 9óra munka.
Jó reggelt mindenkinek!Kibírtam a gyüminapot, és még egyenlőre nem vagyok éhes, úgyhogy ki fogom bírni ebédig (ebédem rákos tojássaláta majonézzel, paradicsommal! :)
Jó reggelt mindenkinek. Lassan de biztosan vége a munkának, megyek haza. :-)
A teljessen nem normális meg ilyenkor hazaér a munkából és leül a gép elé.
Gratulálok mindenkinek aki kibírta a napját azzal az étekkel amivel ki kelett, hogy bírja!
Holnap én is jövök, ch nappal.
Úgy látom nincs itt senki, ami érthető is. Normális ember ilyenkor pihen a családjával. Nem normálisok, mint én meg dolgoznak éjszaka. Ez nem is gond, csak ilyenkor nem tudok senkivel beszélgetni. Na mindegy, így jártam. Holnap is éjszakás leszek. Még az a jó, hogy aludhatok a munkahelyemen. Jó volt ez a gyümi nap, de azért már kicsit korog a gyomrom. Ezzel együtt elköszönök mindenkitől és azt hiszem reggel is én köszöntök mindenkit leghamarabb. Reggel 7 ig tart a munka.
További ajánlott fórumok: