Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Szerintem folytasd azzal ami jön, de ne kalandozz el, mert akkor az olyan, mintha nem is diétáznál. Tudod, csak komolyan!
Sziaztok! 30 napja kezdtem a 90 napos diétát. Sajnos a hétvégén elég sokat vétkeztem. Ma gyüminapom van, próbálok visszaállni. Mit tegyek? Tartsak utána víznapot? vagy kezdjem előlről? Eddig kb 3 kg ment le, a múlt hétvégéig, de lehet most vissza is szedtem, nem mertem mérlegre állni, félek elkeserítene. Van vmi jó típetek ilyen esetre? Köszi
Köszi, azt hiszem gondolkodni fogok rajta. Azt hittem, hogy ez a neera kúra, azt néztem, de az elég drága. Ez még megfizethető. Gondolom erre is fejben kell először elkészülni. A 90 napossal mostanában az volt a gondom, hogy kicsit fejben hagytam abba, így pedig nyilván nem megy.
momof a neera léböjtkúra forumon többet is megtudhatsz, a neera drágább és sokkal rosszabb izü mint a juhar, de egyébként minden ugy müködik.
Álltalában bioboltban lehet venni nagyobb multikban is láttam de csak a jelüt és az állitólag nem olyan jó, Kanadai juharszirup minnél sötétebb annál jobb 250 ml 1750-2450 ft között va attól függ hol veszed 1üveg 3 napra elég minden nyomelemet stb tartalmaz ami kell a szervezetnek a cheyenne bors pedig a gyorsabb anyagcserét segiti állitólag.párnap után tényleg jól érzed magad,ez elsösorba méregtelenit de nem mellesleg fogyaszt is rendesen,szerintem érdemes megpróbálni. Én majdnem sajnáltam mikor vége lett. Elfelejtettem a cheyenne borsot pedig a füszereknél megtalálod ezt még szokták helyettesíteni gyömbérrel kinek melyik izlik jobban.
Kösz a gyors választ! Ez vmilyen speciális termék? Hol lehet kapni? Mennyibe kerül? Még a cayenne borsot is csak hallomásból ismerem. Az miért kell bele, hol szerezhető be? Bocs hogy ilyen "kíváncsifáncsi" vagyok.Lehet, hogy egyszer én is belevágnék...
Momof Öt vagy tiz napig nem lehet enni csak inni,2 l ásványvizbe 12evökanál juharszirupot(b vagy d jelüt)12 kanál citrom levet kell tenni és egy csipet cheyen borsot ezt kell iszogatni.Mellette annyi ásványvizet amennyit még birsz és frissen facsart narancs levet is ihatsz, de semmi mást 1-2 napig kemény de utánna már viszonylag könnyü és nagyon jól érzed magad hidd el,akilók meg gurulnak lefelé és ha utánna 90 naposozol nem jönnek vissza!
GÓLYAHÍR MERRE VAGY????????????????TETTEM FEL ÚJ KÉPEKET AZ IWIWRE.JA LEHET,HOGY TE CSAK HOLNAP LESZEL!!???NA MINDEGGY.
Szia! Milyen az a juharszirupos tisztítókúra???
semlegesként ettem eddig, ma vagyok 67. napon
Sziasztok! A tegnapi gyümi nap után ma viznapot tartok,és ha jól bírom lehet,hogy folytatom egy 5-10 napos juharszirupos tisztitó kúrával és utánna csinálom tovább a 90 napost,kezdeni is igy kezdtem és a 3. naptól már viszonylag könnyen ment, ráadásul fogytam 5.5kg-t,ami nagyon nagy motivációs erö!
hát az elmúlt 4 napomra én sem vagyok túl büszke.Nem ettem ugyan úgy reggelit meg vacsorát csak nem igazán figyeltem oda arra,h mit eszem.Tegnap mamámnál voltunk és úgy bezabáltam ebédre,hogy még este is úgy éreztem kidurranok.Ezért gyorsan fóliába csavartuk magunkat és a Rubint Réka eggyik nagyon kemény kazijára úgy megkínoztattuk magunkat,hogy ma alig bírok lábra állni.Fáj mindenem:)Nem baj ma megint,ja és gyüminap büntiből ma meg holnap.Hát ez van..a mama főztje a mama főztje:)Azt nem lehet megálni:)
SZIASZTOK!!!!!It vagyok megjöttem.Azt hiszem pár sort vissza olvasok,de biztos nem végig mert szerda este óta nem vóltam s biztos nagyon sokat írtatok:).Hogy vagytok ki hol tart?
Jó, hogy mi együtt keményítősek - vagyis egy naposak vagyunk minden nap - hát ez elég nyakatekert lett! :)
Én zöldbab levest főzök, persze rántás nélkül, jó sok fokhagymával. Ezt fogom kanalazgatni a mai napon.
Szia ! Hát én is örülnék, ha kb. 10 kg-al megúsznám majd a terhességi hízást :) Sajna én is hízékony vagyok, úgyhogy várható hogy nagyon nehéz lesz. De köszönöm a jódtablettás ötletet is, ha aktuális lesz én is beszélek erről a védőnővel v. dokival. Most szedek egy Gastrovit nevű port az emésztésemre (bélflóra regeneráló) és abban is van jód, a napi adag 100%-át fedezi. Talán ez is segít a fogyiban.... ?
Ma nekem keményítő napom van, eddig egy alma fél banán a reggelim. Ebédre petrezselymes burgonya, párolt répa-borsó és paradicsomszósz lesz. hmmm várom már éhes vagyok ... :))
Szia Domi-meli! Én úgy szoktam hogy meghámozom az almát, félbevág, magház ki. A közepébe tehetsz darált diót v. mandulát mézzel ízesítve. Megszórni fahéjjal, a tetejére is tehetsz mandula v. dió forgácsokat. Kb. 160 fokon kell sütni 30 percig. Isteni :)
Nekem is ez a második ok, amiért mindenképp fogyni akarok! Kb. egy év múlvára (na, ezt jólmegaszontam:) tervezünk még egy babócát, s nem szeretnék túlsúllyal nekikezdeni...
Amúgy az elsőnél nem híztam sokat, "csak" 11 kg-ót, a baj az volt, hogy már előtte volt rajtam felesleg.
Sziasztok ma kedztem el a 90 naposat, még sose csináltam,remélem kitartó leszek.
Szia mindenkinek! A gyüminapot tegnap én is túléltem pedig ünnepeltük nagylányom 17. szülinapját és torta pogi sült husi brassói stb. Kicsit büszke is vagyok magamra:)
sziasztok!
Végre fehérjenap :) Már csak 3,5 óra van hátra az ebédig. Ma Töltöttkáposztához hasonlót eszek, persze nincs benne rizs.
Gyüminaposoknak kitartást kívánok!
Jó reggelt mindenkinek! Hát annyit írtatok, hogy kb nem tudom mikor fogom visszaolvasni
A diétámat a múlt hétre semmisnek mondanám,mert kb mindent megszegtem amit lehetett, ma gyüminap, aztán egy víznap,majd meglátjuk hogy bírom.
sziasztok.ma gyüminap.segitenétek nekem abban hogy hogyan kell sült almát késziteni?elöre is köszönöm
Ezzel én is így vagyok. Nekem sincs még babám, bár már lassan szeretnénk a párommal. Nem lenne jó, ha majd szülés után kellene magam hibáztatni azért, mert nem voltam képes leadni azt a 10-15 kilót, amire még rárakódnak a terhességgel járó (hozzáteszem számomra természetes) plusz kilók.
A terhességre ilyen formában is érdemes rákészülni,hiszen gyerek mellett már nem tehetem majd meg, hogy a kínzó éhség elviselése érdekében hamarabb lefeküdjek. Amit egyébként már itt is olvastam, jó ötlet, nekem is beválik. :)
Gyümölcs napom ellenére elég aktív vagyok. Talán az volt rám ilyen jó hatással, hogy ma találkoztam az egyik unokatesómmal, aki 30 kilót fogyott (volt miből). Már több hónapja nem láttam őt, szóval teljesen ledöbbentem. Bár ő nem ezzel a módszerrel fogyott, azért érzem, hogy van remény.
Ez teljesen alkatfüggő. Mindegyik terhesség alatt tudatában voltam hízékonyságomnak, de akárhogy vigyáztam, de tényleg, tornáztam is rendszeresen,aktív voltam minden tekintetben, mégis ragadtak a kilók - persze főleg az elsőnél, de utána még jobban vigyáztam, és mégis. Szóval nem akarom tovább ragozni, reméljük te nem ebbe a kategóriába tartozol. Jótanácsként annyi, hogy a 3.-nál panaszkodtam a védőnőnek, hogy alig eszem mégis hízom, és azt javasolta, szedjek jódtablettát. Jodid 200-at szedtem, és attól kezdve kicsit könnyebb volt kordában tartani a súlyt.
jó éjszakát lányok ! Erika holnap már husinap, kitartás ;) nekem keményítő - ez is jó lesz !! Holnap jövök ! pusz mindekinek ;)
Momof még egy motivációm van, nekem még nincs gyerekem - nem úgy mint itt a legtöbbeteknek - szóval rám még most vár a nagy hízás.... (legalábbis remélem, hogy összejön ;) úgyhogy előtte jó lenne megszabadulni a plusz párnácskáktól, hogy ne a szülés után legyek depressziós a súlyomtól.
Hű tegnap én is ezt mondtam ilyenkor ! Korán feküdj le és akkor könnyebb lesz - nekem beválik :)
MIndjárt vége a gyüminapnak trala la
egy diéta mellett, hogy kellemes legyen a közérzetük !! bocs de véletlenül entert ütöttem a mondat közepént :) szóval hasonló lehet az érzés, mint nekem - most pont 10 kg-al vagyok több, mint 1,5 éve és azelőtt kb 10 éve nem voltam több soha mint 62 kg.... azért ez a súly is megváltoztat sok mindent a ruházkodástól kezdve sorolhatnám. Tudom, hogy nem iszonyú a túlsúlyom, de én mégis szeretném legyűrni ! ;)
További ajánlott fórumok: