Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Marika, ugye neked is gyüminap? Kitartás:)))
Momof, neked akkor ma tiszta Kánaán van, ennyi finom gyümivel körülvéve:)
Csak ügyesen:)
Szia Ildi. És mit eszel az első "normális napon"?
Hú, ha én már ott tartanék nekem lenne elképzelésem:)))
Német nyelvűt és sajna nem tudom, talán valaki más tud majd segíteni.
Jaj lányok úgy örülök, most mondta 3 kolléganőm is hogy fogytam. Pedig ma egy elég bő felső részben vagyok, ami jó lenge így nincs annyira melegem. De ők még ebben is látják hogy fogytam:)
Nem tudja valaki, hogy ez a dieta német nyelven hol található???
Sziasztok!
Ma ch nap 90. Holnap kezdődik a normál étrend. ???
örülök, és még mindig nem tudom elképzelni mi lessz ezután
Sziasztok! Gyüminapom van. Tegnap este megbirkóztam Réka új tornájának 3/4-ével, hát, nem piskóta! Nem bánom a mai napot, mert elég sokat rosszalkodtam mostanában. Lehet hogy megjavulok? A férjem szerint mostmár hízóznom kellene:)), de azért még nem ilyen rózsás a helyzet. De legalább nem híztam, igaz mostanában stagnálok. Látom vannak akik szépen haladnak, csak így tovább! Ja, és vettem 100% alma-feketeribizlilevet, azt a dobozos csapost - nagyon fini! Meg van még s.dinnye, eper, barack, ananász, szőlő, banán....még egy gyüminapra is elég lenne!
Köszi! Tehát norbival lassabban lehet. akkor most megcsinálom a 90 naposat utána meg nOrbi. Amúgy rájöttem, későn kelni j /ha hagy a gyerek/ mert akkor hamar itt az ebéd ideje:-)
:-) Valószínűleg a tanórái miatt van rossz tapasztalatom vele kapcsolatban. magánemberként biztosan nagyon jó fej és intelligens is :-)
Sziasztok. Ma keményítő napom van. Tökfőzeléket eszek majd. Holnap ch. szilvásgombóc lesz:)
Szép jó reggelt mindenkinek!
Szia Kricat!
Igaza van Erikának, a Norbi módszer azért jobb, mert nem éhezel és akár egy életen át is tartható, ha elég eltökélt vagy. Én azért ezzel a 90 napossal sokat éhezek, legalábbis az első 2-3 hétben nagyon rosszul voltam fizikailag, mert délelőtt hiányzott a kaja. (Engem a gyümi nem laktat. Igaz akkor, az elején fogytam a 6 kilót, azóta meg semmi. Végig fogom csinálni, mert bízom benne, hogy ezzel gyorsabban lehet fogyni, mint a Norbival. Az inkább hosszú távra jó, ezt meg ilyen "nyárra helyrehozósnak" mondanám. :)
Sziasztok Csajok!Tegnap gyümi napom volt,és ma is az lesz,mert szombaton irány BALCSI,és így pont ch napom lesz,és étteremben ebédelek.Szerintetek mit egyek majd?
Mára is lement -1 kiló! Ez fantasztikus! :-)Ma kondizni is megyek és este szalszára is :-)
Részvétem? nem értem... egy emberről beszélünk? :) 3 éve ismerem, de nem ismerek olyan embert aki ne szeretné... idáig legalábbis nem ismertem...
Mr. Czuczor? :-)) Részvétem:-)
Ma vagyok a 9. napon, ma reggel mérekeztem és megint -1 kiló. :-)))
Na mégegyszer:
"A rizs keményítő! És lehet enni nyugodtan, főleg barnarizst, mert nagyon egészséges. Állítólag a rizsben minden megvan, amire az emberi szervezetnek szüksége van."
1. "Az összetett szénhidrátokat (poliszacharidok, oligoszacharidok) szoktuk keményítőnek nevezni, ezek leggyakoribb forrásai a gabonafélék, a hüvelyesek magvai, zöldségek, RIZS, burgonya."
2. "A keményítő a növények szénhidrátraktárát képezi. Kétféle molekulából áll: amilózból (mely a bélcsatornában könnyebben alakul glukózzá) és amilopektinből (mely jobban ellenáll az emésztő enzimeknek). Keményítőben gazdagok a gabonafélék (búza, RIZS, kukorica stb.)”
Jó éjszkát mindenkinek! Itt az idő az ágyba vonuláshoz:)
Én nem... de az apósjelöltem az igazgató :))
Jó neked, mert már igen este va és holnaptól 3 napig jókat ehetsz:)))
Nagyon köszönöm a válaszokat! Aranyosak vagytok! Kitartást mindenkinek! Én most a gyümi napommal szenvedek, de már nincs sok hátra belőle! :o)
Én nem eszek rizst, mert nem szeretem. Egy év max. 2-3-szor, tehát számomra nem érdekes igazából. De a 9a naposban keményítő. Iskolai emékeink a gabonát idézik...
Magam sem vagyok biztos benne mert annyi féle képp hallottam ki ezt ki azt mond, de h gabona az biztos,ezt még az iskolai emlékeinkböl is tudhatjuk.Mindenki eldönti minek eszi,én mióta diétázom még nem ettem rizst.
Amúgy sziasztok, itt vagyok :) Ma 4 órát heverésztem lent a strandon. Jó volt kikapcsolni, semmire se gondolni, csak süttetni magam, és azon gondolkodni, milyen jól fog kinézni az "új testem" ha még le is barnul :)) És a vizet is ilyenkor szeretem a legjobban, amikor még szinte csak a helyiek jönnek le, nincs felkavarva, és még kellemes hűs, nem az a pisimeleg :) Holnap fehérjenap éljenéljen :) Meg mérecccckedés is lesz reggel :)
ez egy meg nem válaszolható kérdés, mert a diétázókfele szerint keményítő, a másik fele szerint ch :) NEm emlékszem ki írta le a múltkor, hogy miért keményítő, de az tök logikus volt.
A rizs keményítő, nem? Igaz hogy én nem eszem, ezért tőlem bármi lehet, de mégiscsak keményítő napra van bejelölve.
További ajánlott fórumok: