Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Sziasztok itt vagyok. Tegnapi gyüminapom sikeresnek mondható. Este ettem egy kis erőleves kockából készült üres levest, mert valami sósra vágytam, és nem mogyira. De az csak lötty, nem hiszem hogy sokat ártott volna. Nem mérekeztem, lehet hogy én mostmár csak a végén fogok. Én jobban érzem így magam hogy nem idegesítem magam a mérleggel naponta, de még hetente sem:)
46-osból egy bő 42-es, ez komoly eredmény, csak gratulálni tudok!!! Ha nem bűnözöl, honap az állatkert is ledob rólad pár dekát:DD Csak így tovább, sok sikert és kitartást:DDD Nagyon ügyi vagy!!!
:DDDD Még nem érzem fóbiásnak a dolgot :DDD Különben meg "aki szeret,követ engem" :DDD
nem adtam fel!!! folytatom a 90 napost :-)
sziasztok! teljesen uj vagyok itt, 12.napja csinalom a 90naposat, meg nem fogytam egy dekat sem, pedig tornazom is. azt nem ertem miert lehet fozeleket enni kemenyito napon, mikor az tejbol keszul, ami feherje. miert nem fogyok? tudna valaki segiteni? koszonom szepen!
Annyi a lényeg, hogy 3-as kódút ritkán, csak ha nagyon kívánod és keveset ehetsz. 2-ből lehet picit többet, 1-ből elméletileg bármennyit ehetsz. Azért most már próbálom minimálisra csökkenteni a kaját, inkább a "többször, keveset" elvét kellene követnem. Csak hát úgy szeretek enni... :D
Ma gyüminapom van, holnap mérekezés. Most vagyok a 16. napon.
szia!
Igen, mennek a kilók lefelé :)
Hétfőn mérem újra magam, majd írok :)
Ittvagyok ittvagyok, nem adtam fel, csak mostanában olyan hulla fáradtan érek haza, h nincs kedvem gép elé ülni. Lement az évzáró, majd tltök fel képet :) Vettem tegnap mérleget, a hétvégi bűnözés ellenére is lejjebb ment néhány dekávl, most 79,3 volt, és holnap gyüminap. Amúgy a tegnapi nap csúcsa, hogy az eddigi 46os méretem után, vettem magamnak egy 42 nacit, ami még bő is picit :) És másik boltban is próbáltam, és ott is jó volt, úgyhogy nem csak a boltban volt félreméretezve :))) Ráadásul tegnap meg is jegyezte vmelyik kolléga, hogy már látványos a fogyásom :) Holnap a gyüminapomon kirándulni megyünk az óvodával az állazkertben, szal sztem kirohanom meg kiizzadom azt a néhány deka gyümit is, remélem megy lejjebb a súlyom megint :) Pénteken meg aerobic :)
Igen,itt is ott is vagyok,téged üldözlek,észrevetted?
Elhiszem.
Most mentem, majd jövök még este felé:DDD Vitassatok meg mindent!!!:DDD
Látom, Rosa, itt is vagy ott is vagy, mint én:DDD Ch napon olyan pizzát csinálok ebédre gyerekek(nem vicc) hogy miután megettem, rá 3 órára annyi a súlyom,mint reggel:DDDD Ilyenkor szoktam a legtöbbet fogyni, ez sem vicc:DDD
Én is a CH-napot szeretem a legjobban.azt hiszem káposztás tésztát eszem holnap.
Nekem is az a vágyam, hogy 6-ossal kezdődjön a súlyom :-)
Kerüld el messzire a hűtőt, az lesz a legjobb:DD
Köszi Gólyahír a fogadtatást:)Hasonló cipőben járunk, én is örülnék, ha már 6ossal kezdődne a mérleg..de arra még várnom kell:( de ne add fel te se!!!
Rosa nekem is keményítő napom van:D:D már úgy várom a holnapi napot:) fagyi a fagyasztóban..nyami:P
mindenkinek további sok sikert:)
Úgy látom mindenki megszökött:( Na én is elköszönök. Ma i gyüminapom eddig jól ment, most jön a kisértős része mikor haza érek:) Majd reggel beszámolok ellenálltam -e a hűtőszekrénynek:)
Mindenkinek kellemes szép délutánt és estét. Sziasztok
Mazsi, te hová lettél? Ha jól emlékszem te nem adtad még fel?
Általában betartottam.De voltak kisebb bűnözések.Akkor is figyeltem a mennyiségre,ha mást ettem mint amit lehetett abból keveset.
Te betartottad rendesen mikor 6 hét alatt lement 6 kg? A megengedett 1 sz. kenyeret etted?
Na látod,az újabb célod már meg van!
Én ugy szoktam,hogy mindig apró célokat tűzök magam elé,aztán figyelmeztetem magam,hogy el kéne érni.
Hát nem tudom, az az igazi sikerélmény érzés még nem tört rám:( Stagnáltam egy hónapig:( Az elején leadtam gyorsan a 3 kg-t aztán stagnálás, aztán beindult és lement még 1-1,5 kg.De inkább csak 1 kg mert az a fél kg mindig le-föl megy.
Majd ha már 6-ossal fog kezdődeni a súlyom az lesz nekem sikerélmény:) Na meg ha 2 gyerek után majd szintén 6-ossal fog kezdődeni. Na de hol van az még?
Igen,végülis ha a jó oldalát nézzük,olyan vészesen sokat nem szedtem fel,de sok rakódott a hasamra meg a derekamra,már nagyon zavart.
Akkor sikerélményed már neked is van,nem?-4 kiló az már valami.
Csak igy tovább!!
Hát köszi, valóban csak 1 hónap van hátra, de a kívánt súlyomat valószínű nem fogom elérni ennyi idő alatt. Úgyhogy valamit ki kell találnom utánna is.
De azért 1-2 hetet majd pihenek ha letelik és eszek olyanokat amit már nagyon ennék.De azért már alapvetően kisebb adag kajákat eszek mint fogyi előtt, mert nem is bírok többet, jelzi a pocim hogy tele van és kellemetlen is ha néha többet eszek a kelleténél.
De a vastag zokni mostanában nem kell az alváshoz:)) Így is a paplan tetején alszok, mert melegem van:)
Szia Nemettem még egyiket sem, ma rizst ettem, eddig ez is száműzve volt a nem besorolhatósága miatt. Aruhatárral még nem végeztem, csak 1-2 db-ot vettem. A gumisderekú rövidnacikkal meg polokkal itthon elvagyok.
Kitartás neked sincs sok hátra!
Rosa, nagyon jó neked hogy 3 szülés után a max súlyod 74 volt. Én még nem is szültem és 75 kg-ról indultam a fogyinak. Most 71 kg vagyok.Jó lenne már átlépni a 6-ossal kezdődőbe.
Aha, köszi kezdem érteni, és mennyiségi korlát nincs? Amennyi belédfér? Jól hangzik a mai menüd:) Végülis elég laktatónak tűnik, csak ugye light-osan kell elkészíteni a dolgokat.
Ahogy mondod,nem mindegyik jó,vagy csak akkor ha nem veszed szigorúan a szétválasztást.Szerintem.Én most az elején még szigorú leszek magammal.De meddig....
További ajánlott fórumok: