Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Na én is 3 és 4 között mozgok.:-) :-(
Megyek angolra, a csajom meg anyuékhoz addig..úgy köhögött hogy nem engedtem oviba. Persze kaptam az óvónénitől, hogy ugye szerdára már meggyógyul???? Persze, ha nem akkor viszem a jó tündérhez vagy varázslóhoz. Idén még egy napot se hiányzott!
Ugyanígy vagyok én is.Csak én 3 és 4 kg.között mozgok.
De ezzel az 1 kg-val hetek óta küzdök.Úgyhogy megint 4kg-nál tartok.
Ja és igen kalóriát nem számolunk mert ügye a torta is engedélyezett a 2 kis szelet,abba meg tudjuk hogy sok kalória van.Na és a kenyérbe is.
Igy igaz.Azt mondtam ebédre 1 mélytányérral vacsi fél mélytányérral.
Hát hogy gyümit az biztos!!! Tetszik a fagyasztott málna. Meg rájöttem hogy van mélyhűtőmbe csersznye és meggy is. Ja meg szilva. És befőttet is tettem el nyáron (ugye elebe cukor nélkül) . Valami ilyeneket.
Most jön a neheze. Össze kell vágni a tegnapi sütit....csak ne kóstoljam meg!
Te mit eszel ma? Nekem még fogalmam sincs...
Én is gratulálok, bár nem értem a 0,8 dkg. Most 0,8 kg, vagy 80 dkg..Gondolom ennyi lehet, mert a 0,8 dk azért annyi nem nagy előrelépés.
Jó reggelt nektek!
Neked gratulálok, ez szép eredmény eddig!:-)
Rizike ne haragudj nem akarlak megbántani de azt mondtad elöbb1_
Rizike ne haragudj nem akarlak megbántani de ugye te 1*azt mondtad ,hogy KCl nem számolunk de azért egészen nem igy van itt sem lehet sokat enni hiába szét valásztó diéta nem ehetünk semmiből 1 petrencével max 1 mélytányérnyi
Jó reggelt!Ép főbe akarom lőni magam.Vissza jőtt az 1kg ami hetek óta fől le kőzlekedik!!!
Jó reggelt! ma gyümölcsnap holnap meg talán víznap mkindent bele csajok!:)))))))))
MA NEKEM MÁR JÓ A REGGEL :MÉRLEGELÉS:-0.8 dgk az utolsó 4 nap gyümölcse 3.4 kg összesen 9 nap alatt ha ez t így fogom bírni nyáron én is mehetek a strandra:))))))). ma víz nap van .Este irok hogy bírtam. jók legyetek.AKI OTTHON MARAD MA KÉSZÜLJÖN A KARÁCSONYRA HOGY NE GONDOLJON A KAJÁRA:kitartást mindenkinek SZÉP NAPOT:
JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!!!!!!!!
Jó reggelt! :)
Ma szénhidrátom van!
Kitartást és szép napot!
:)
Igen, becsukom!
Láttam a képedet, de szerintem ne töröld le...
Na jó éjt neked, megyek, mert fáradt vagyok...szióka!
Na ha mindenki elment én is estét csapok.Jó éjt!
Láttam nagyon jól nézett ki.Azt szeretném megkérdezni,hogy amikor sütőd becsukod a sütő ajtaját?Te láttad az én képem holnap én is letörlöm!
Na jó éjt, megyek, mert fáradt vagyok...
Szia Rizike! Láttad, milyen fincsi husit sütöttem ma?:-)Holnap letörlöm....:-)
Én említettem a fagyos gyümit!:-)
Málnát szoktam enni, naaagyon fini, és ne várd meg, míg kiolvad! Úgy, fagyosan szoktam enni, úgy finom!:-)
Mivel a málna kicsi, így hamar elkezd olvadni, miközben eszed.. kóstold csak meg, fagyosan.:-)
a tarhonya az ch. Az nem baj??? Attól még lehet enni?
Szép estét kellemes pihenést mindenkinek...Csak most értem ide.
Na megyek én is . Jó éjszakát mindenkinek.
Tehát a kérdés 2 negativ vércsoportúszülőnél nincs-e összeférhetetlenség?Jól értettem?
További ajánlott fórumok: