Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Tudom most nem vagy itt, mert Bencézel, de majd remélem visszaolvasol, ugy mint Vicza, Rizike!
Mi ez a mondtad????? "Remélem még nyáron is itt fogunk nap, mint nap Veletek dumcsizni"??????
Úgy gondoltad, hogy ha lejár a 90 nap akkor hopp a szélrózsa minden irányába szétszéledünk, s már nem is fogjuk tartani a kapcsolatot? :-(((((((
Én azt hittem, hogy még sokáig együtt marad ez a kis csapat, hisz ennyi idő alatt sok mindenben közelebb kerültünk egymáshoz, s nemcsak a fogyizás nehézségeire gondolok!!!!!!
Én nagyon örülök Nektek, s én hiszem, hogy sokáig együttmaradunk!
Köszi! :-))))))
Tudod én sem akarok a sorból kimaradni ! hihihihi
egy csapat vagyunk nem? :-))))))))))))
Én is megyek Bencézek egy kicsit, de később jövök. Puszi Nektek
Örülök, hogy megtaláltad a másik feled. Én is pont ezt mondtam b.nőmnek, hogy a lelkem másik fele hiányzik. Igaz megvan, csak távol. Nekem ezek a lelki dolgok a legfontosabbak. Kell, hogy valakit szerethess s téged is szerethessenek. Attól ha valaki elválik még ugyanaz az ember marad! Csak sajnos sokan ezt nem így gondolják :-(( Én írígylem a Te bátorságodat de már én is gyűjtöm az erőt :-))
Vicza 41 éves vagyok azt hitted 1 mondatba letudom írni az életemet?Hahahaha:-)
Most ebédelek.:-)Majd jövök!
a három is csodálatra méltó, hát még a négy. a lényeg ugyanaz.
Nem jól írtam 4 gyerekkel maradtam egyedül.
Igen...hát képzeld el, én is tudnék mesélni...
Jaj jaj te jány!Megkaptad a feketét.:-)
Tudod ha elég pofont kapunk az élettől már nem érdekel,hogy ki mit gondol.A másik,kinek kéne,hogy megfeleljünk a szomszéd Juli néninek.Mindenkinek ugysem tudunk megfelelni és nem is akarunk.
hűha! nem semmi sztori! de a lényeg az, hogy végül rátaláltál arra, akit kerestél, és én ezt mondtam az előbb is. Micimackónak is váltania kell, láthatja, hogy neked is sikerült, nem is kettő, hanem 3 gyerekkel!
Fiatalon szerelem nélkül férjhez mentem megszületett a nagyfiam és hát nem volt 2 éves elváltunk.Aztán megint férjhez mentem megszületett az Istim meg a Zófim apa kint dolgozott külföldön ahol is becsajozott.Ezt én nem tudtam elnézni ugyhogy megint elváltam bár ő nem akart mert,hogy engem szeret..Sőt azt mondt,"ugyan már kinek kellesz 3 gyerekkel"Na én megmutattam.Hozzá mentem a gyerekori szerelmemhez és megszületett a Petim és a Kittim akiről már irtam,hogy bölcsöhalálba meghalt.Azt hiszem itt megpattant mindkettőnkbe valami.Úgyhogy megint válsra került a sor.4 gyerekkel egyedülmaradni hát mitmondjak az nem semmi.De tudjuk ha az isten becsuk egy ajtót,nyitva hagy egy ablakot.(Nem vagyok vallásos.)És rám talált a szerelem Megint férjhez mentem most voltunk áprilisba 7 éves házasok.Kanyargós út vezetett idáig de azt hiszem megtaláltam a másik felem!!!:-)Szóval azt szoktam mondani,hogy én nem férjhez megyek hanem férjhez járok!;-)))
Rena! A barackos is jó a gyereknek, ha nagyon finnyás. De a berry azért jó, mert abban alma van és áfonya még, és ezáltal nagyon jó a felsőléguti-és hugyuti megbetegedésekre.
De! Ugyanolyan jó a barackos is, azt is vehetsz! Az nagyon fincsi, bár nekünk mindegy, mindegyiket megisszuk.:-)De én még barackosat nem vettem, az még rostosabb, főleg azoknak nagyon jó, akik nehezen wc-znek. vagyis azoknak is jó.:-)
jajjaj de ha mindenki elmegy, nekem itt fog kilyukadni az oldalam a kíváncsiságtól.
Én is megyek az óviba. Rizike!!! én is kiváncsi vagyok már nagyon!! Én is vallottam, mostmár Te se hagyd abba!
Köszönöm kedvességed! Terhes lettem Hannával s nem mertem neki elmondani. azt hittem, többet nem áll velem szóba. S mit tett? Jobban féltett, mint a saját férjem. Fokozottan veszélyeztetett terhes voltam. Hiába mondja valaki, hogy szeret azt érezni is kell.
A fejemben pörögnek a gondolatok, mit is kellene és hogyan? De eléggé be vagyok tojva. Idegen ország, ismeretlen emberek s valahol ott lenne a régi kedvese is. ÁÁÁÁÁ
De az idő majd megold mindent. Remélem még nyáron is itt fogunk nap, mint nap Veletek dumcsizni s akkor már okosabb leszek s remélem, hogy vékonyabb is.
Most már megyek, mert nem mondhatom óvónéninek mire vártam eddig.
És még kabátba visszajöttem hátha leírtad már Rizike. Lányok ez már függőség nálam.
Rizike!
El is felejtettem mondani, hogy kérem a feketepöttyöt, mert ma én is beálltam a csatasorba bűnözésképpen! Megettem két szaloncukrot, mert azok itt röhögtek rajtam, s azt mondták, ugy se mersz bekapni! Na nekem se kellett több, hammmmm jól bekaptam!
S olyan jól esett!
:-)))))))))))))))
Mennem kell, de futok vissza lyukas oldallal.
elő a farbával Rizike! Ma is gyónós napot tartunk!
Gyümi nap. Nagyon Kívánom Hogy Boldog Légy ! aki messze van ő is így vélekedik hogy újra veled lenne jobb? egyébként ha ezt a lépést meg fogod merni tenni akkor negyon sokan lesznek akik megvetnek akkor még lehet nehezebb lessz mint most de akkor legaléáább már ott fog állni valaki a hátad mögött aki segít átvészelni
Rizike tudod, hogy szeretünk :-))
Rizike, ne csigázz....elkések!
Nem fogunk, csak ki vele gyorsan !
:-))))
További ajánlott fórumok: