Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ha én egyszer újra 78 kg lehetnék! Remélem még megérem egyszer!
Disznótorban főzik a hurkát, szalonnát a katlanban..... Ennek megmarad a leve és a sok apró falat ami bennmarad. Ebbe a végén főznek darált kukoricát vagy rizst és a disznó vérét és jól felfűszerezik. Nagyon finom.
itt vagyok, csak kicsit visszaolvastam. köszönöm, aranyos vagy
Hotyka,Vicza,Nenszi,Erika,Rena,Micimackó,Ecus,Gitka és a tőbbiek!Elmentetek ti is Hajdúszoboszlóra???
úgy sem ismered, hogy abárkása?
Hogy milyen szép vagy a képeken!!!!:-))
Hát ahogy elnézem azt most nem tudjuk meg!:-(((
én még nem mertem, bár ma majdnem sikerült.
tényleg, ezt én is akartam kérdezni.
Jézusom apa süti magának a lőncs husit és jőn az illata ezerrel!
MICIMACKÓ!!!!Ejnye ejnye!!Mi az a szarikása?
Azt kérdezi a Zsófi mogyorot ehetünk?Mondtam,hogy nem.Most lehet hogy nem annyira szeret.
sziasztok!
hogy megy a fogyi? :)
Aranyos vagy, köszi szépen, de még mindig nem hagyta abba. Remélem éjszakára már kicsit jobban lesz. Én ma ettem mindent, hoztak disznótoros kóstolót és adtam a jónak. Finom szarikása még forró volt, meleg zsemlével. Megérdemlem ha én is beteg leszek.
Jobbulást a kisfiadnak. Nagyon rossz ez a hányós vírus, főleg ha te is elkapod..... Meg végigmegy a családon...
Nálunk ma vendégek voltak egész nap. ( a barátnőmék ideköltöznek velünk szembe, most épül a házuk)
Nekem ma keményítő. Délben ettem lencselevest..vacsira eklkáposztafőzeléket fogok. De most délután elég sokat szotyiztam velük, de ilyen szinten már nem érdekel a dolog. Remélem hízni nem fogok tőle, majd max.nem fogyok annyyit. Hétfő reggel mérlegelés. Kiváncsi vagyok meglesz-e az 5 kg.
Rizike: kitartás, a legnehezebb nekem az este, remélem ti jobban bírjátok.
sehol senki? nagy a pangás
találtam ezt a hozzászólást de egy újabb receptötlet! Nincs kóla, majd ha apa hazajön, elküldöm a boltba. Most ropit rágcsál, hánynia kellett de már nem bir.
Nálunk az egyik főétel update 1-es lesz, akinek van kedve csinálja meg. Ez a barackos csirke. . . A csirkemell szeleteket kiklopfolom, sózom, borsozom, majd az egyik felét oliván elősütöm. A tepsit light tejföllel kikenem, és ráteszem a mellett a sületlen oldalával lefele. A tetejére konzerv (cukormentes) felezett barackot teszek, megkenem light tejföllel, a tetejét sovány reszelt sajttal megszórom, majd be a sütőbe. Nagyon finom, aki nem fogyózik az nálunk mazsolás rizzsel eszi.
Fokhagymás spagettit ettem és egy kocka gofrit mogyorókrémmel. Szerintem az esti menüm is ez lesz, mert tegnap vadast csináltam a páromnak és van egy rakás spagettim.
Amúgy rena79 ez a 81. napom és nulla az eredményem. Valami hormonális problémám van, ami már július óta húzódik, de januárra eredményt ígértek. Hiszem, ha látom. Nem tisztem a magyar egészségügyet fikázni, van annak elég baja enélkül is.
A menzeszem is össze vissza jön, szőrösödöm is és nem is fogyok semerre sem. Mindenki azt mondja, hogy hagyjam a francba, dehát már csak nem hagyom, 9 nap van, ezt állva is kibírom, nemhogy diétázva! :)
Szép délutánt nektek!
Ja, és a nassizásra meg ne is gondolj! Az nem jár ám! :)
Gitka! te már a múlt héten sütöttél ,vagy az nem bejgli volt????????
Találtál kólát? Majd írj, hogy hogy van a kisfiad...
na megyek, mert megkelt a tésztám, zsemlét sütök, jöhet a következő fekete. :-))
hello ! valaki tu dnekem olyan bejgli recit amit má most meg lehet sütni és finom ,??
További ajánlott fórumok: