Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Óriási az unalom:-)
Távol-keleti ajándéktárgyakat
segiti az anyagcserét
én ha nem innám nem mennék wc-ni
Kinei tea. 31-én délelőtt vettem itt nálunk egy bioboltban tanácsolta a pasi, mondtam 590-ért kipróbálom. A nevét nem merem leirni, nehogy reklám legyen. Reggel és este kell belőle inni egy 3 dl-es pohárral. Én nem tudom, de tényleg nem vagyok éhes, és icipicit birtam tegnap is enni. Lehet, hogy a szűztea kapszula és ez tényleg csinál valamit?
Az jó, ha nem vagyok éhes, mert akkor biztos, hogy nem hizom, de ennyire nem kivánni a kaját, ez egy kicsit furi.
Mindjárt megőőőrülök.Annyira rossz itt bent lenni a melóhelyen,szívesebben beszélgetnék veletek otthonról,a jó meleg szobából...
Amúgy holnap megyünk korcsolyázni,meglesz a mozgás:-)
Lányok szerintetek nagy baj, ha nem reggelizem semmit?
Már lassan ebédelni kellene, és egy cseppet sem vagyok éhes. Igaz még inni sem nagyon ittam, kb 6 decit.
Lehet, hogy az ujonnan beszerzett teámtól nem vagyok éhes? Tegnap is ettem egy pici malachust+párolt sav.káposztát olyan 15 óra fele, és azt hittem, hogy rosszul leszek, annyira jól laktam, nem is vacsiztam.
Szerintetek??????
Remélem is, hogy az idén megyünk keresztelőre!!!!
Nagyon bizok benne!
Tényleg mikor indulhat a babaprojekt?
Mit mondott az orvos?(egy év alatt elfeljtettem)
Jaj,csajok annyira aranyosak vagytok:-)
Rizikém a próféta szóljon belőled...
A mindmegette lapon nagyon sok recept van, de itt is megosztjuk egymással, hogy ki mit eszik s akkor kapunk ötletet (pl. én Anisz tegnapi menüjét eszem holnap ch napon).
Mivel én kettesben vagyok a fiammal (igy könnyebb nekem mintha még lenne egy gyerekem, férjem), igy általában egyformát eszünk. Ma keményitőnap lencseleves virslivel, amiből a virslit természetesen én nem eszem meg. Csak gyüminapon van eltérés.
Jaj de jó,köszi!
Hogy tudsz segíteni?
Csak nem szeretném,hogy a többiek rámszóljanak,hogy a cigizés a téma:-(
nálunk csak protein és ch napon eszünk egyformát:)
általában miundenki írja,hogy mit eszik és akkor merithetsz ötletett