Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Rendicsek, de nem is a felsorolással van bajom, hanem sokszor ugy érzem, mintha el sem olvasnák a lányok, amit irkálok. Már volt példa rá nem egyszer!
Na mindegy, azért fel fel kukkantok, talán Rajtad kivül még hiányzom valakinek!
:-(((((((((((((((((((((((
na ne mondj ilyet!!! Valaki mindig felsorolja, hogy ki is aki hiányzik és tuti épp kimarad valaki. már engem is sokszor kihagytak de hidd el, tényleg hinyzik aki nincs velünk.
már olyan jól összeszoktunk s ha nekem nem lenne ez a támogatás Tőletek, már rég feladtam volna. Már a párom meg is jegyezte, hogy miért ülök itt állandóan. De az is feltűnt neki, hogy eddig még sosem birtam a diétát :-)))
Köszi!
Én vagyok a macsek:) az encse-vel már netudtam ott belépni:(
Gondolod?
:-(((((
Én sokszor nem igy érzem.
Pedig nagyon szeretek itt lenni!
Képzeljétek tegnap éjjel (nem tudtam aludni Isti meg nem volt itthon) regisztráltam magam a femina. hu 90 napos diétájára. Hétfőtől lehet inditani, mindennap recepteket irnak, egész heti bevásárlólistát és majd egész heti menüt is.
Sőt ugy láttam, hogy a csajok ugyanugy csevegnek egymással, mint mi itt.
Ha nem tudom mit főzzek, ott a segitség !
:-)))))))))))))))
Sőt tippeket is adnak minden naphoz.
Gondoltam megosztom Veletek is, talán érdekel valakit!
Ez igy igaz!
Rengeteg ötlet és recept van!
Amit az előbb irtál azt én már megcsináltam, de Isti fintorgott tőle, nekem nagyon izlett!
köszönöm a válaszokat, holnap kedzdődik számomra a 90 nap és most gyűjtögetem az infókat.
Ha nincs időm főzőcskézni, akkor ezekből az üveges dolgokból minid van itthon, egy-kettő és gondoltam majd megoldom ezekkel a dolgot.
Erre semmi reakció, csak Micimackó?
hmmmm:-((((((((( !
Mediterrán tészta
Hozzávalók:
1 csomag penne tészta
1 db közepes cukkini
1 db padlizsán
4-5 szem paradicsom
1 fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
olívaolaj
só
bors
bazsalikom
kakukkfű
Elkészítés: A pennét sós vízben kifőzzük. A padlizsánt és a cukkinit meghámozzuk és kis kockákra vágjuk. A padlizsánkockákat megsózzuk, állni hagyjuk. Közben a hagymát felaprítjuk, a fokhagymát megtisztítjuk. Kevés olívaolajon megfuttatjuk a fokhagymát, rádobjuk a hagymát és üvegesre pároljuk. Ezalatt a padlizsánt egy kicsit kinyomkodjuk, hogy ne legyen kesernyés az íze. Majd a cukkinivel együtt a hagymára dobjuk, kicsit lepirítjuk. A feldarabolt paradicsomot rátesszük, sózzuk, borsozzuk. Ízlés szerint megszórjuk bazsalikommal, kakukkfűvel. Addig pároljuk, míg a paradicsom teljesen szétfő, és mártásjelleget kap. Ha kész, összekeverjük a kifőtt pennével. Jól behűtjük, mert hidegen az igazi. Esetleg mozzarellát is keverhetünk hozzá.