Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
nekem skypom van csak msn-em az nincs
látod-látod. És képzeld volt egy oldal amit a Bea adott és megnéztem és eldöntöttem, hogy én is leírom a 90 napomat, nekem ez is erőt ad.
Esti mese? Nincs?
Mivel egyszerübb msnre írogatni és megosztani örömünket és tapasztalatainkat így engem is felvehet bárki msnre: i.beata@citromail.hu
valaki legyen szíves adjon nekem tippet, hogy milyen levest lehet enni ch-napon
ez a pozitív hozzáállás! Igazán remek :))
Szia Mano őszintén megvallva ma én is éhes voltam, vagyok nekem is ez a második napom. De nem baj kitartás nekünk, mert már csak 88 nap van hátra.
Erika várunk, ird meg a cimed!!!
erika, addmeg a sajátodat és felveszünk
Nenszi mi az msn cimed, Isti csinált nekem is!
Mostmár van saját cimem!
És Micimackónak?
Sziasztok!
Ma van a 2 napom s éhes voltam, de kaja helyett ide jöttem. S már nem is vagyok éhes, elolvastam amit ma írtatok. Hát mit ne mondjak volt termelés rendesen. Mig olvastam megittam 1 liter vizet s már elis teltem vele. S most már késő lenne enni-ilyenkor már sosem eszek, így mostmár könnyebb lesz lefeküdni.
Ez Tündeknek ment a receptért!
köszi.megtaláltam,és egyből ki is írtam.
igen vége a melónak. Alaposan el is fáradtam, de nagyon jól éreztem magam. Elégedett vagyok a teljesítményemmel :))
én ma CH-s voltam. Kifőtt tészta, csináltam rá 2 tasak instant zellerkrémlevesből sűrű szószt. Hát valami isteni volt! Azt hiszem a maradékot is megeszem...Nagyon jóvolt!!!
Már vártalak! Milyen volt ma?
Én a Horváth Ilonából tanultam, a többivel együtt, és nagyon fincsi.
Szép jó estét neked is Gitka vége a melónak?
Akkor dupla adagot főzök, és küldöm a részed.
Igen már láttam!
Sőt már magamon is tapasztaltam!
szép jó estét lányok! Régi és új forumozók! Hogy vagytok ma? Remélem csak módjával írtatok? Megyek olvasgatni .))
Én is kérek, nagyon nagyon szeretem!!!
:-)))))))))
S képzeld el - most nem nevetni - képtelen vagyok megcsinálni! Nem megy!
Még étel készités sose fogott ki rajtam, de ez nem lesz olyan, mint amit én szeretek!
Őszinte vagyok, szégyelem magam előtt is!
23821 hozzászólásban leírtam ott megtalálod kb. a 17. oldal
nézd meg barackvirág72 adatlapját neki milyen sokáig álltak a kilók
én meg mici vagyunk a többiek eltüntek
További ajánlott fórumok: