Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
LÉGYSZI HAGYJÁTOK MÁR ABBA. LEGYETEK OKOSAK MINDNYÁJAN ENNEK SEMMI ÉRTELME.
INKÁBB BESZÉLGESSÜNK VALAMI MÁSRÓL.
ESIK VALAKINÉL A HÓ????????
Dehogy baj!!!
Gyere és segitünk mindenbe!!!!!
Örülönk Neked!
:-)))))))))))))))))))))))))
NE IDEGESITSD FEL MAGAD EJSZAKÁRA ,, JÓ ÉJT NEKTEK MEGYEK FÜRDETNI LEGET MÉG BENÉZEK DE HA NEM AKKOR JO ÉJT HOLNAP TALÁLKOZUNK
Ja Erika az legalább tényleg őszinte és normális,a többiek meg csak szeretnek balhézni és ennyi
AKKOR TÜNÉS INNEN, OTT A HELYED!!!!
de te legalább normális vagy!!!!!
Mire ideértem már kaptam én is!
Úgyhogy elkiabáltam!!!!
Na, Erikával mondjuk egy véleményen vagyunk!!!! Akkor hallgass is rá!
mert még nem olvastak vissza:))))))))
Nenszi nekem ekkora ökör gyerekem nem lehetne mert szét csaptam volna.Az én gyerekeim tisztelet tudok nem ugy mint ez. nem is tudom minek nevezzem!
szegény rencsi nem csináltál semmit, mégis kiestél a pikszisből.
Rencsi bocsi, mit szeretnél? elküldöm ha megvan, szívesen :-))
KÖSZÖNÖM A PEZSGŐT JOLESETT A NAGY IZGALOMRA
Tundek,Krampusz és Erika Ők normálisak
Nekem itt a gépben nincs meg, én kinyomtattam, de valamelyik lánynak biztos meg van!
Rizikének, Micimackónak biztos!
Kérdd Tőlük!
:-))))
Ha meglenne azonnal küldeném!!!!
pedig már előre félek biztos, hogy fogok de majd jövök segítségért
Szia!
Nagyon köszönöm a hozzászólást!
Gyere sűrűbben, máskor is!
:-)))))))))))))))))
NA MOST ELÉG!!!!!
Itt mindenkinek saját véleménye van, akár a fogyival kapcsolatban, akár mással kapcsolatban, de közös nevezőre jutunk mindenben!
Nem is lehet egy mindenben a véleményünk, hisz ahányan vagyunk mindenki más koru, máshol lakik, az ország ezeregy részében (kivétel egy-két Pestit)!!!!!!!!
Sőt van kinek gyermeke van (pici, kicsi, nagy, egy, kettő, vagy több), van ki egyedül!!!
Gondolkozz már el, hogy milyen hülyeséget irtál megint !!!!!!!!
Mi az hogy szar, szemét??????
Fogdd már vissza magad!!!!!
jobban köszönöm küldtem neked is pezsgőt idd meg amíg még hideg
Ja és a most betoppanók azt sem tudják miről van szó,de már azonnal kakaskodnak:D Ez mekkora vicc
Ne bántsd Rizikét Nenszi!!
ha neked így jó!!! De mondd már meg ki az a 3 értelmes ember!
ne haragudj RIZIKE anyád lehetne!
TUdd hogy beszélsz vagy a ti családotokban ez a divat:
Azért mert nem hagyom magam nem vagyok bolond, mások sem hagynák magukat a helyemben! És aki emiatt hülyének hisz az elég buta agyú, de nem lényeg.DD
Értelmi fogyatékos jajjj ez nem sértés ez dícséret! Tudod mit az vagy teeeeeeeeeeeee. Ja és ennyire szeretnéd, hogy menjek innen:D NEMMM
További ajánlott fórumok: