Guruljka emlékére (egyszavasok)
Nagyon sajnálom.
Őszinte részvétem.
Talán nem ildomos ezt leírnom...
Amikor a férje kerekes székbe kényszerült, akkor a férje tréfásan a széket guruljkának nevezte. Gondolom, a halála után Zsófinak ez lett a nick neve.
Ilyen hírtelen!? Még annyi terve volt.
Nekem Zsófiként írta alá az emailt, amit Krapp Lilián Zsófia néven küldött.
Nyugodj békében Guruljka! 😥
Nem emlékszel a Guruljka név történetére? Ha le lehet írni, jó lenne.:))
A fia teljesen egyedül maradt.:((
Imádott verselni. Én alighogy beirtam az én költeményemet, azonnal reagált rá.
Hihetetlen és ijesztő.
Sok elvarratlan szálat hagyott maga után.
R I P GUruljka !
Tényleg döbbenetes!
3 napja ezt írta egy rímfaragós csoportban:
"Temető-járás volt ma.
Kedden halottak napja."
Nem tudhatta, hogy az ő földi útja is véget ér ezen a napon.😔
Nyugodjon békében!
Megdöbbentő, hogy csak ennyi az élet.
Nagyon sajnálom:(
Mindig tettre kész volt a linkekben. Az ember még észbe sem kapott már ott volt.
Nyugodj békében:(
Nekem ő Zsófi volt. Priviben.
Egyébként pedig Guruljka, aki vigyázta, őrizte a magyar nyelvet közöttünk, aki percek alatt kikeresett egy-egy linket, aki mindig mindent megtalált a net-en. Aki hatalmasat küzdött és teljesített az életben, aki soha nem adta fel, aki ki tudja hányszor állt talpra, és mutatta meg, hogyan is kell csinálni: soha ne add fel!
Pihenj békében!
Hihetetlen,felfoghatatlan!
Nyugodj békében kedves Guruljka!!!
Őszinte részvétem a családnak!!!
Féknyom, Alföldi bácsi, meg még páran.
Nem térek magamhoz.
Nagyon sajnálom. :(
Nyugodjon békében!
Ezt nem akarom elhinni. Előbb Lávli, most meg Guruljka. Ők ketten voltak itt a kedvenceim. Én ugyan nem fórumozok, de az ő írásaikat mindig olvastam. Két okos, jólelkű nő. Mikor Lávli meghalt, még akartam is írni, remélem a másik kedvencemmel nem történik semmi, erre tessék.
Nyugodj békében, drága Guruljka!😢
Igen, két keresztneve volt: Lilián Zsófi. Azt írta, hogy ő névváltoztató. Írtam neki, hogy én a Zsófinál maradnék, mert a Lilián nagyon komoly, talán távolságtartó is. Amikor láttam, hogy jó kedve van, akkor Zsifi-Zsófinak hívtam. Egyszer írta, hogy egy rettenetes faluban él, el is nevezte Köcsögfalvának...
Egyszer azt is megírta, hogy ő mitől lett Guruljka.
Valóban mindig segítőkész volt, nekem sok mindent elintézett, a fejébe beépített keresőmotorral mindent megtalált és még az ízlése is figyelemreméltó volt.
Nagy űrt hagytál magad után... Mi lesz a fiaddal és azokkal akik egy igényes fordítást kérnek németből? És akkor már nem leszel Mester Zsófi sem...
Nyugodj békében!
Meg vagyok döbbenve,
Nyugodj békében.
A Flóra nincs benne 🙃
De mindegy is, nagyon sokat vitatkoztunk, intelligens, jó lelkű ember volt, nagyon fog hiányozni.