Gondolkodó - Mi foglalkoztat általában, és mi bánt és minek örülsz MOST? (beszélgetés)
Tudod én őszinte ember vagyok, vagy úgy gondolom, hogy az vagyok. Szóval ahol ennyi idős ember ül az asztalhoz, nem hagynám, hogy az éttermi kaja, meglehet, hogy őnekik már egy fokkal puhábbra kell főzni a húst, talán egy fokkal kevesebb borsot, csípős paprikát....
Inkább főznék pl.
- ragulevest csirkéből
- finom csirke (sertés) pörköltet krumplival vagy nokedlivel, savanyúsággal
- egy tálca sültet: rántott szelet, (sertés, csirke-comb, gomba, karfiol stb.) petrezselymes rizs-körettel, befőttel
A levest és pörköltet előző nap meg tudod főzni, a rántani valókat besózni, akár még be is panírozni... aznapra csak a leves-betét, a pörkölthöz, sülthöz a köretet kellene megcsinálni.
Sütit, tortát valóban én is rendelnék!
Persze te tudod, de igen-igen bántana, ha a vendéglátó által leszállított étel minősége nem lenne megfelelő, és azért nem tudnának belőle enni.
Most lettem kész az ebéddel.
Húsleves, tojáspörkölt + zabnokedli.
Túrógombócot is elkezdtem, de a végén nem forgattam bele a zsemlemorzsába, hanem: egy lapos tányéron elterítettem a felét, megszórtam kakaóval, majd rá a másik felét, ismét kakaó, most raktam a hűtőbe = mindjárt felteszem a receptes naplómba, végül is a lustaságból eredő hirtelen ötlet = majd még nevet is kell neki adni, talán: Kakaós túrótorta sütés nélkül???
Nálatok a program?
Ma a Tízmilliószoros nap van!
Tegyünk róla, hogy szép legyen!
Jövő foglakoztat, a távolságok. Ami bánt az a nélkülöző magyarok, már lassan lakosság többségének helyzete. Meg a hívatali packázás.
Örülök, hogy lelkileg fejlődők, és erősebb vagyok mint egy hónapja, egy hónapja meg mint egyel előtte.
És félek elkurvulok a munkámban, és egyre kiszámíthatalanabb milyen munkák adódnak és mennyi pénz és feladat. Az elöző elég fix volt. Negyedévre stabilan lehet sejteni mennyi jön be munkában és pénzben. (Természetesen minden negyed év más volt, de évente kb. úgyan az.)
Ami foglalkoztat, hogy maradjak fitt, sportos, pozitív életvidám? Ami bánt hogy a gyerekeim folyton vitáznak, mondhatni harc van közöttük!
Minek örülök most, hogy kényelmesen fekszem az ágyon és nem fázom!:)
De így ad ki egy összképet, pont a válaszadónak is.
Te döntesz mi a most számodra.
ez nagyon összetett kérdés,
mindháromra egy külön fórum kellene
XD
Elnézést. :)
Akkor 40? :)
a legjobban az foglalkoztat, hogy öregszem.
hogy minek örülök?
lassan itt van február, március
mi bánt?
perpillanat semmi.
Igazából a mániám foglalkoztat általában, de ha problémám adódik akkor az. Ami bánt, hogy sok igazságtalanság van, sok keserűség, lelki, testi problémák. Bánt a hideg, mert utálom. Bánt, hogy egyedül vagyok, nincs párom.
Örülni?Talán ami körbevesz apróbb dolgok, karácsonyi légkör, csoki, zene, anyám.
Ez célzás volt?
"félreértettem a kérdést" - Mi volt a félre értés?
"de most nem javítok" - Javítok én ha tudok.
További ajánlott fórumok:
- Szólánc nevekből (írók, költők, tudósok, gondolkodók, történelmi személyek; magyar vagy egyetemes, teljes v. vezeték név)
- Hirességek családnevei, amelyek foglalkozásra utalnak (ABC sorrendben)
- 2 gyerekes Anyukák, segítsetek gondolkodni, kérlek!
- Mi a foglalkozásod?
- Vicces foglalkozások
- Mi a párod foglalkozása?