Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Gombás tengeri hal recept

Gombás tengeri hal recept

A Gombás tengeri hal hozzávalói:
40 dkg tonhal
15 dkg gomba
5 dkg margarin
2 dkg liszt
1 dl tejszín
6 dkg reszelt sajt

bors
petrezselyemzöld


A Gombás tengeri hal elkészítési módja:
A halat és a gombát nagyobb kockára vágjuk.Felhevített margarinban először a gombát majd a halat megpirítjuk sóval borssal fűszerezzük.Megszórjuk liszttel kis ideig tovább pirítjuk majd hozzáöntjük a tejszínt,megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel és jól felforraljuk.Az elkészült ragut kimargarinozott jénai tálba öntjük megszórjuk reszelt sajttal és sütőben megsütjük.


Kategória: Halas ételek receptjei


A gombás tengeri hal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook