Gödi óvoda (beszélgetés)
Sziasztok!
Áprilisban jelentkeztünk a Lenkey utcai óvodába, de a kisfiamat nem vették fel. Nem lepődtem meg, lévén az óvodai helyzet minden csak nem fényes Gödön és hát végülis jogosan utasították el, hiszen még itthon vagyok a kistestvérével. Az önkormányzat ígéretet tett azonban (bár jogszabály nem kötelezi őket erre), hogy minden gödi kisgyermeket valamilyen módon elhelyeznek. Július végén kaptunk egy levelet az önkormányzattól, hogy úgy, mint tavaly a lemaradt gyerekeket vagy gödi magánovikban vagy az oázis-parki bölcsödében kialakított óvodai csoportban tudják majd elhelyezni úgy, hogy a szülőktől várhatóan kb. 10000 Ft hozzájárulást kérnek. A végleges ajánlatról augusztus végén levélben tájékoztatnak majd.
Mivel igencsak augusztus vége van gondoltam felhívom őket mi a helyzet, de sajnos senkivel nem sikerült beszélnem. A tavaly ugyanígy jártaktól szeretném megkérdezni, hogy mikor kaptak értesítést és a gyermek mikortól kezdhette meg az ovit? Az oázis-parkban kialakított ovi milyen?
Köszönöm a válaszokat előre is.
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem szeptember óta egyedül jár óvodába, szerintetek felelőtlenség ez?
- Tudna nekem valaki küldeni óvodai dajka tételeket?
- 2009 szeptember indul az óvoda!( kiscsoportosok, beszoktatás)
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Kötelezhetnek rá hogy bent altassam a gyerekem az óvodában, különben nem kapja meg az ebédjét?
- Amikor az óvodából haza KELL vinni a gyereket délben...van ilyen törvény?